Dodaj do ulubionych

Wymarzone wakacje z RAIBOW TOURS

24.05.07, 22:03
Jeśli szukacie naprawdę dobrego biura podróży to gorąco zachęcam i polecam
RAINBOW TOURS. Właśnie mija dwa tygodnie jak wróciłam z Hiszpanii mimo to
wyjazdu nie zapomnę było po prostu wspaniale. Podziękowania i słowa uznania
kieruję pod adres wszystkich osób, które sprawowały w tym czasie opiekę nad
całą grupą, a na szczególne podziękowania zasługują: Pani Tatiana nasza Pani
pilot, której gratuluję ogromnej wiedzy, Panu Pawłowi, który uczestniczył z
nami podczas wycieczek fakultatywnych oraz bardzo sympatycznemu i
kompetentnemu Panu Krystianowi, który był rezydentem na Costa del Sol od
07-13.05.2007r.
Dodam,że program wycieczki jest realizowany w 100%. Renata.
Obserwuj wątek
    • klawi1 Re: Wymarzone wakacje z RAIBOW TOURS 01.06.07, 03:34
      jeśli ktoś lubi spędzać wczasy w autokarze to jest to fajna wycieczka:

2 dzień przejazd Malaga-Sewilla 202 km
      3 dzień przejazd Sewilla-Kordoba 145 km
      4 dzień przejazd Kordoba-Madryt 410 km
      5 dzień przejazd Madryt-Barcelona 640 km
      6 dzień przejazd Barcelona-Walencja 360 km
      7 dzień przejazd Walencja-Murcja 260 km
      8 dzień przejazd Murcja- Granada 28o km
      9 dzień przejazd Granada-Malaga 125 km

• rensie5 Re: Wymarzone wakacje z RAIBOW TOURS 04.06.07, 14:14
        Szanowny internauto!
        Pisząc opinię na forum nie miałam na myśli ilości pokonywanych kilometrów bo
        byłam tego świadoma gdy podpisywałam umowę z biurem podróży i chyba każdy
        powinien wiedzieć co podpisuje. Opinia moja dotyczy organizacji i realizacji
        programu, który zgodnie z założeniami został zrealizowany w całości.
        • klawi1 Re: renisie5 05.06.07, 01:35
          Szanowna internautko!

Pisząc moją opinię na temat tej imprezy napisałem to oczym TY zapomniałaś
          napisać,być może dla Ciebie jest mało ważne to że większość czasu spędza się w
          autokarze i jest bardzo mało czasu na zwiedzanie,dla mnie to ważne,dla innych
          chyba też
          • rubin777 Re: renisie5 06.06.07, 14:53
            Cztery razy korzystałam z ofert Rainbow.Do tej pory uważałam je za rzetelne
            biuro.Moja opinia zmieniła się po ostatnim wyjeżdzie 16-30.05.2007r,Kreta hotel
            Cretan Dream Royal.Znając praktyki biur jedno z pierwszych pytań to czy biuro
            ma zakontraktowane konkretne pokoje w tym hotelu.Uzyskałam odpowiedż,że
            nie.Okazało się to nieprawdą.Dla Polaków są przeznaczone 4 pokoje w
            turnusie,najgorsze w całym hotelu w piwnicy i na samym końcu hotelu.Rozmowy z
            menagerem hotelu nic nie dają,w maju zmieniały się turnusy gości z innych
            krajów,nie było pełnego obłożenia hotelu a zmienić pokoju nie było
            można.Menager był nieugięty mówiąc,że tylko te 4 pokoje są dla gości
            Rainbow.Wystarczyłoby powiedzieć przy rezerwacji jak jak jest
            naprawdę,zmieniłabym po prostu hotel.A jeszcze uwaga rezydenta p.Radka,że
            niektórzy lubią mieszkać w piwnicy była całkiem nie na miejscu.I druga sprawa
            dotycząca lotu powrotnego.Od wczesnych godzin rannych było wiadomo,że lot jest
            opóźniony o 8 godzin(awaria samolotu centralu.Rezydent wywiózł nas jednak na
            lotnisko na planowany wcześniej lot tj.o godz.16:50.Tłumaczył pokrętnie,że nie
            uzyskał zgody na nasz pobyt na terenie hoteli chociaż z rozmów z gośćmi innych
            hoteli wiem,że była zgoda na nasz pobyt w oczekiwaniu na spóżniony samolot.Na
            lotnisku byliśmy o 17:30.Rozdał nam bony żywnościowe i ulotnił się.Grupa z
            Rainbow to jeden autokar natomiast Triada zapełniała prawie cały samolot.I
            Triada swoich gości przywoziła w przedziale czasowym 22:30 - 0:00.Oni spędzali
            czas w swoich hotelach.Rainbow nie chciał albo nie umiał tego załatwić.My
            spędzaliśmy czas od 17:30 do 3:30 na lotnisku.Nie jestem specjalną zwolenniczką
            Triady,jednak w tym przypadku pochwała i dla pilotek,które do wylotu spędzały
            czas na lotnisku.My musieliśmy odprawić samolot z Chanii do Katowic,który
            wyleciał o 20:10 i czekać jak przyleci po nas.Niestety za nierzetelność
            informacji i złą organizację minus dla Rainbow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka