Dodaj do ulubionych

Markety na Bielanach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.12, 19:43
Hej, niedługo wprowadzam się na bielany, a dokładniej ul. Gąbińska, ponoć w okolicy jest Fresh maket i Carrefou, czy ktoś robi tam zakupy?? jak sklepy? Mozna w którymś z nich zrobić normalne zakupy?
Obserwuj wątek
    • Gość: łilson 007 Re: Markety na Bielanach IP: *.free.aero2.net.pl 23.07.12, 21:03
      Bazarek przy Hali Marymonckiej i budki przy hali (szczególnie nabiałowa) no i ostatecznie sama hala...
      Kerfu to ostatecznie tylko dla piwa.
      • Gość: Basia Re: Markety na Bielanach IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 15:51
        Witajcie
        W jakich godzinach pracują te hale Marymonckie? Pracują w weekendy? Chciałabym się tam wybrać, warto? Taniej niż w marketach na Żoliborzu?
        • Gość: tre Re: Markety na Bielanach IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 15:02
          jest jedna hala, nie hale - to nie Paryż ani Mirów :)

pracuje krnąbrnie i jest droga, jak wszystkie społemy.

A przy Gąbińskiej to tylko karfur bo ten sklep w pawilonach chyba zamknięty, ale tam i tak nigdy nic nie było.

Serpol przy perzyńskego jeszcze jest, kolejny sklep z klimatem jak w horrorze, no i coś tam przy duracza - może to ten fresh market, czyli coś żabkopodobnego chyba
    • katmoso Re: Markety na Bielanach 29.07.12, 19:41
      Simply market na Broniewskiego.
      • Gość: kriss101 Re: Markety na Bielanach IP: *.warszawa.mm.pl 31.07.12, 12:48
        na Gąbińskiej 22 powstaje Biedronka :)
        • Gość: Jotta77 Re: Markety na Bielanach IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.12, 21:45
          Niedaleko Leclerca też jest Biedronka. Byłam tam niedawno-dziadostwo. Kiepski wybór towaru i brak piwka. Mój facet musiał się obejść smakiem;) Jedyna porządna Biedronka jaką znam jest w Łomiankach, ale przecież nie będę tam jeżdzić co tydzień na zakupy:) Osobiście polecam Simply-spory wybór towarów i ceny jakieś normalne.
          • Gość: tg Re: Markety na Bielanach IP: 82.177.4.* 14.08.12, 13:18
            A ja polecam Biedronkę na Młocinach. Trafiłam tam przez przypadek, jest bardzo duża i przestronna, zawsze lużno. Wiem, ze to daleko, ale skoro ktoś jeździ do łomianek to na pewno tu jest bliżej.
          • larson Re: Markety na Bielanach 14.08.12, 16:09
            w Biedrze nie ma piwa (są tylko puszkowane szczyny) - za to z winem to inna historia :).

Ale masz Biedrę ze szczynami znacznie bliżej niż w Łomiankach, bo na Goldoniego w okolicach bazaru na Wolumen.
    • Gość: j. Re: Markety na Bielanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.12, 15:41
      Na Bielanach jest kiepsko ze sklepami.
      Ja raz w tygodniu robię zakupy w Lidlu na Kasprowicza, a raz w miesiącu na większe wybieram się do Auchan-przy okazji tankuję tańsze paliwo na ichniej stacji. W okolicy mieszkania kupuję tylko pieczywo i warzywka w warzywniaku (może i nie tanie ale zawsze świeże).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka