Dodaj do ulubionych

Społem przy Agorze

04.02.13, 18:45
Co tam słychać u wiecznie naburmuszonych "Siostr" szczegolnie zapytuje o panie przy stanowisku mięsnym one są szczególnie "asertywne" dla namolnego Klyjenta :)
Obserwuj wątek
    • Gość: '''''' Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 20:36
      Kurcze, myślałem, że wątek dotyczy fajnego noclegu..,.
    • Gość: czerwonykomuch Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 01:17
      Chyba nic nowego - dla chamów są może nieprzyjemne, ale tego to ja osobiście nie doświadczyłem. Może po prostu projektujesz własny stosunek do świata i ludzi na innych?
      • piotrkomes Re: Społem przy Agorze 09.02.13, 16:22
        Może i tak prpjektuje. Tak czy tak dzieki wielkie za darmową psycho analizę, dobrych rad nigdy za wiele.
        ps. lubie szynkę ale żeby od razu cHam :)
    • Gość: mora Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 12:13
      Nie lubię tego sklepu. Obsługa w połowie z czasów PRL-u, drożyzna, wędliny niesmaczne. Jedynie mięsny mogę polecić, bo duży wybór mają i z tego powodu czasami tam zaglądam, bo w okolicy innych sklepów brak.
    • 2011artur MegaSam - porażka! 02.03.13, 12:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,296,139941966,139941966,megasam_porazka.html
    • Gość: Lena Kaplinska Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.13, 20:57
      Nienawidzę tego sklepu. W kolejce czeka się pół godziny, sprzedawczynie - emerytki, drożyzna...
    • jarek018 Re: Społem przy Agorze 19.06.13, 18:12
      Sklep może i fajny bo mają wszystko od wędlin po artykuły gosp dom, i nawet przy niektórych produktach ceny nie są wygórowane a nawet konkurnecyjne, co innego do jakości a głównie mięs i wędlin, kilkukrotnie zdarzyło mi się że 2 dni po zakupie mięsa, przechowywane oczywiscie w lodówce zepsuło się, podobnie kiedyś ze schabem - dzień później pływał w wodzie, a oczywiście było świeże (świeżo rozmrożone...), i radzę patrzeć paniom ekspendientkom na ręce ponieważ notorycznie lubią nabijać wyższą cenę, a i przy kasie "zdarza im się".
      Ciekawe dlaczego nie wprowadzili czytników kodów? bo im się to nie opłaci... lepiej okradać niż konkurować...
    • Gość: gosc Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.13, 23:36
      obsługa tragiczna, ceny znacznie wygórowane, a kody kreskowe nie zostały wprowadzone CELOWO !!! ale już niedługo pojawi się obok (a właściwie naprzeciko) nowy market - Biedronka.
      • Gość: Gogol Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 14:08
        No to babki ze Społem będą kląć teraz na te sympatyczne zwierzątko w logo Biedrony
      • Gość: janka Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 14:52
        a czy to pewne z tą biedronką? w tym nowo budowanym ma byc?
    • Gość: ker Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 13:45
      no byłem tam i jak złodziej się czułem!!!! nie POLECAM TEJ DZIURY!!!
      • Gość: Kasik Re: Społem przy Agorze IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 18:44
        Nie polecam tego sklepu drogo często przy kasie oszukują o 2, 3 zł ekspedientki w większości nie przyjemne zwłaszcza jedna na kasie. pracuje tam taka młoda blondynka na krótko ścięta wyglądem to babochłop i nie jeden raz miałam z nią nie przyjemne sytuacje.
        • Gość: pddd [...] IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 21:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka