piotrkomes 25.03.13, 12:59 Czy zna ktoś na terenie Żoliborza lub Bielan kryzysowego męskiego fryzjera(nie koniecznie mężczyzna) który od głowizny bierze sumę mniejszą niż ta w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrkomes Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł 25.03.13, 13:01 Błąd drukarski się wkradł, i poprawka dla czepialskich: "Kryzysowy męski fryzjer < 20zł" Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł 25.03.13, 17:59 znam, ale nie na Żoliborzu. Na Rondzie Wiatraczna i na Grochowskiej, zaraz przy Zielenieckiej. Biorą 10 zł. Strzyzenie maszynką. Ta sama firma jest na Broniewskiego 37 - tak wynika z ich strony internetowej (to jakaś siec) Odpowiedz Link Zgłoś
01-zoliborz Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł 25.03.13, 18:10 Zaklad fryzjerski na Krasinskiego 10, obok Todo Sushi. Cena okolo 20-25 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł IP: *.com 25.03.13, 21:32 Korzystałem z większości salonów, m.in. w Arkadii, na Krasińskiego i stwierdziłem, że wolę płacić znajomej fryzjerce za usługi, niż ździercze kwoty przy nieadekwatnej jakości cennikowych usług. Co do najtańszych to za 10 zł obetną cię tutaj fryzjer.me/ Broniewskiego przy trasie AK, podjechałem tam z uwagi na lokalizację, byłem raz - jest to taki powiedzmy niskokosztowy salon fryzjerski więc nie spodziewaj się luksusów, ale niemniej taniej nie znajdziesz, jeśli tak bardzo gardłujesz:)) Obowiązuje zapisanie się, z ulicy nie znajdą dla ciebie czasu. Osobiście nie płacę złodziejom dla zasady. Wydawanie m.in. 50 zł za byle jaką obsługę - gonić ich, wolę płacić znajomej fryzjerce i w higienicznych warunkach obciąć się profesjonalnie, a nie "15 minut bo zaraz następny klient" jak to bywa nawet w droższych salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł 26.03.13, 09:18 hehehe... pisłam o tym samym.:) To na Zoliborzu obowiązuja zapisy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta wrzeciono 3 IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 09:51 Wrzeciono 3... cięcie damskie z myciem kosztuje 25 zł, więc męskie musi kosztować ponizej 20, chociaż ceny nie znam... i w okresie przedswiatecznym wygodniej się zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkomes Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł 03.04.13, 15:35 Chciałbym obciąć się w "znajomej fryzjerce" czy to byłby problem podać jej namiary na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł IP: *.com 03.04.13, 19:33 Problem, gdybym chciał ją tu promować to dałbym namiary od razu, poza tym ona nie strzyże znajomych za 20 zł, w salonie bierze jeszcze więcej. Zresztą jestem tak popularną osobą na forum Gazety, że zaraz ustawiłaby się do niej kolejka klientów chcących przy okazji podpytać moją znajomą o kolegę pisującego na forum, tymczasem cenię swoją prywatność:-) Nie wiem, co ci jeszcze poradzić, jeśli fryzjer z Broniewskiego za 20 zł ci nie odpowiada?: - obetnij się sam - pożycz maszynkę jeśli nie masz? - jeśli nie masz maszynki, oszczędź i zmien fryz - ogól się na łyso? - idź do jakiejś szkoły ze specjalizacją fryzjerską, tam na pewno w ramach eksperymentów obcinają za darmo; Swoją drogą jestem w szoku, że taka bieda panuje w Warszawie. Wydaje mi się, że gdybym musiał oszczędzać 20 zł na fryzjera to bym raczej te pieniądze odkładał i się nie obcinał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 20:18 Fryzjer męski tani jest na rogu Kleczewskiej i Schroegera -Bielany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Kryzysowy męski frzyjer < 20zł IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 14:07 nie Bielany ale blisko: Comtesee na Karolkowej 17/19 (nad ski teamem) - codziennie do 14.00 chyba 12 zł (albo 14 bo coś ostatnio zdrożało) - kulturka, polecam Odpowiedz Link Zgłoś