Gość: sajer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.04, 20:44 co sie w ogole dzieje na zoliborzu? wyszedlem przed dom, a komarow jak w jakiejs dzungli przy bajorze.. nie mozna zatrzymac sie w miejscu na dluzej niz 10 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: komary IP: *.chello.pl 23.08.04, 22:36 potwierdzam ... i pytam co się dzieje??? mieszkam na bielanach... działke mam na bemowie i nigdzie nie da się wytrzymać co to za plaga??? okres wylęgu? poroszę o odp. bo jestem niepoinformowana pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: komary IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 22:43 Witam, slyszalam teorie, ze komary wylegly sie po tym jak wylala Wisla. Woda ustapila, a wilgotne podloze bylo doskonalym miejscem na wylegarnie komarow. Brzmi sensownie. Pozdrawiam Oby do zimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: komary IP: *.chello.pl 24.08.04, 21:36 Dziś już o wile mniej... mam nadzieję iż lada dzień znikną ;) (tzn. wrócą do normy) Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: komary 24.08.04, 10:01 KOSZMAR JAKIŚ!!!! ONE SĄ WSZĘDZIE!!! To jest chyba anomalia. I to raczej tylko na Żoliborzu. Jeszcze się cholery wszystkimi szczelinami do mieszkania dostają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssas Re: komary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:42 Myślałam, że tylko u mnie na Młocinach tak dużo - miło mi, że Was tez żrą. Macie jakis sposób - nie mogę użyć morteina, ze względu na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: komary IP: *.chello.pl 24.08.04, 21:46 ... na te "Moje" działa, naprawde dyiala OFF miło że i na Młocinach kogoś jedya poydrowionka Odpowiedz Link Zgłoś