Dodaj do ulubionych

Strus, Przy Agorza 24

14.12.14, 09:33
Czy ktoś z forumowiczów wie co dzieje się z tą inwestycją?
Na stronie jakiś czas temu wisiała oferta mieszkań w tym miejscu ale już jej nie ma.
Prace na budowie trwają pełną parą a deweloper usuwa ofertę, być może wynika to z jakichś problemów prawnych... ktoś, coś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: chomicz Re: Strus, Przy Agorza 24 IP: *.chomiczowka.waw.pl 14.12.14, 17:27
      a może wszystkie już sprzedał ???
      • Gość: markus Re: Strus, Przy Agorza 24 IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.14, 08:51
        W inwestycji Przy Agorze 22 nie sprzedał wszystkich a budynek stoi dwa lata, Przy Agorze 24 są w połowie budowy i już wszystko sprzedali.... raczej nie
        • Gość: lilka Re: Strus, Przy Agorza 24 IP: *.free.aero2.net.pl 15.12.14, 09:50
          Nie sprzedał wszystkich bo zostały te najgorsze, niecieszące się zainteresowaniem.
          • 1fiolet Re: Strus, Przy Agorza 24 09.01.15, 19:34
            Nic nie sprzedali i sprzedawać nie będą.. rozmawiałam z deweloperem, znaleźli kupca na CAŁY budynek (nowy właściciel będzie wynajmował mieszkania) Dlatego Strus w ogóle zdjął tą inwestycję ze strony.Trochę jestem rozżalona bo miałam tam zarezerwowane ładne mieszkanko :-(
            • Gość: lalka Re: Strus, Przy Agorza 24 IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.01.15, 10:57
              Czyli "ich kamienice" na dobre wkracza.
              W Sziraz T. też chce ktoś kupić cały budynek B.

Będą mieszkania na wynajem, robotnicze mieszkania- syf bród jak w hotelach robotniczych.
              W złym kierunku to wszystko idzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka