cz.wrona 13.06.05, 13:43 Czy ktoś był? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinosia Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:11 ja tam chodzę odkąd otworzyli i jestem zachwycona! Jest tam taki wysoki , młody chłopak, który wymyślił mi rewelacyjną fryzurę w której świetnie się czuję . Strzygli mnie tam chyba już wszyscy fryzjerzy i za każdym razem jestem zadowolona. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 15:51 Niestety ten młody, wysoki już tam nie pracuje, ale dziewczyny też bardzo dobrze strzyga... polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu 13.06.05, 19:03 Rowniez polecam. Po raz pierwszy wyszlam z tego zakladu zadowowlona. jestem poobrazana na wszystkich fryzjerow az do Mokotowa :). A szczegolnie na Happy Days w Wola Parku- z pieknych dlugich wlosow po cieniowaniu koncowek moglo je tylko uratowac odciecie na wysokosc ucha. Leclercowy fryzjer jest super. W zwiazku z tym, ze znow zapuszczam bylam tam tylko dwa razy, ale za kazdym razem wyszlam zadowolona. Bardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: 193.108.206.* 14.06.05, 10:41 Bardzo miła obsługa. Pani Justyna robiła mi baleyage i wyszłam od niej bardzo zadowolona. Chyba znalazłam swój zakład :) Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu 14.06.05, 19:13 To moze dostaniemy karty zniszkowo-ratowe dla stalych klientow i naganiaczy na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: 193.108.206.* 20.06.05, 11:48 Hihihi jestem za !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafiq A jak tam strzyga facetow? IP: *.chello.pl 14.06.05, 20:22 I ile tam kosztuje strzyzenie? Ja jestem generalnie zadowolony z fryzjera w Arkadii, usluga kosztuje 30 zl, ale gdyby w Leclercu brali mniej tobym zaryzykowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa W życiu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 22:43 więcej tam nie pójdę, strzygła mnie jakaś stara baba, w dodatku maszynką a nie nożyczkami, beznadzieja a poza tym drogo !!!!!!!!!!!!!!Nic dziwnego że tam ciagle pustki i malo kto przychodzi tracic pieniądze. Wole fryzjera na Schroegera - "Lady". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: W życiu... IP: 193.108.206.* 20.06.05, 11:48 Ewo, w żadnym salonie tej marki nie używa się nożyczek, tylko maszynki. Po prostu maja taki styl. Drogo.. wiadomo nie od dziś. Stara baba.. chyba widziałas ja jak zaczynala Cie strzyc, trzeba bylo sie wycofac. Chociaz ja nie wiem, co wiek ma tu do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: W życiu... 20.06.05, 20:43 Tez bylam przerazona, gdy pierwszy raz zobaczylam golarke. Na owce??? Ale teraz wole ja niz nozyczki. Co do ceny - nie wiem, czy Cie to ratuje, ale maja tam zniszke dla biednych studentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: W życiu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 10:05 Studentka to juz dawno nie jestem a co do maszynki to byłam w wielu profesjonalnych salonach i nie spotkałam sie z tym, żeby strzyc maszynką zamiast nożyczkami, a wiek no coż młode osoby sa bardziej kreatywne w tym zawodzie, zdarzaja sie oczywiście wyjatki ale ta pani do nich nie należy, ale pustki w tym salonie mowia same za siebie, do dobrych salonow trzeba umawiac sie z wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: W życiu... IP: 193.108.206.* 21.06.05, 18:15 Ewo, salony Jean Louis David wyróżniają sie od innych tym, że używa się w nich maszynek zamiast nożyczek. Polecam stronę: www.jld.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: W życiu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 20:28 Salonów JLD nie znam bo odwiedziłam pierwszy i ostatni raz ten w eleclercu, znam za to inne super salony, w których sie ich nie używa i zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
camelotty POLECAM!!! 21.06.05, 20:39 goraco polecam wspaniala fryzjerke z pawiloniku na bazarku na Zoliborzu....mloda dziewczyne - p. Agnieszke.....doskonala !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: W życiu... 21.06.05, 20:47 Ja czesciej spotykam sie z tandeciarzami, ktorzy stosuja kalendarz... Juz od dawna odchodzi sie od zapisow, chyba, ze na specjalne okazje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: W życiu... IP: *.chello.pl 21.06.05, 21:46 Byłam tam juz kilka razy i nigdy nie widziałam tam "starej baby", ale może akurat jej nie było?. Poza tym nie wiem, co dla Ciebie jest tanio a co drogo. Ja uważam, że właśnie w JLD są przyzwoite ceny. W Leclercu mają cały czas promocje. Ja płacę 48 zł (mycie, strzyżenie, czesanie) i uważam, że to w miarę tanio jak na taki salon (śmiem powiedzieć nawet, że bardzo tanio). Dopiero w tym salonie "wymyslono" dla mnie fryzurę, w której świetnie się czuję i bardzo mi pasuje. Nigdy nie czułam się tak dobrze (chodzi o włosy:)). Własnie tego szukałam. Dodam, że zdałam się zupełnie na fryzjera, bo nie wiedziałam właściwie czego chcę. Szkoda, że ten młody , wysoki blondyn już tam nei pracuje :(. Aha, i oczywiście zawsze strzygą mnie maszynką, bo tak strzygą w salonach JLD. Ale oczywiście co klient to opinia. Ja polecam z czystym sumieniem tan salon, baaaaaaaaardzo polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
foxie777 Re: a przy okazji 22.06.05, 21:36 Czy ktos z was bylby zainteresowany aby fryzjer przyszedl do domu? pytam z ciekawosci czy moze byc na taka usluge popyt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: a przy okazji 28.07.05, 23:13 raczej chybiona propzycja oczywiscie jesli masz miejsce w domu i pogodzisz sie ze na posadzcce bedzie pelno kłakow to czemu nie tylko smieszy mnie taka sytuacja ze fryzjer wyjdzie od Ciebie z domu z reklamowka pelna wlosow i wyrzuci na osiedlowym smietniku:) pozniej przyjda psy i wszystko rozwala:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasmal Odgrzewam wątek IP: *.chello.pl 05.02.06, 12:47 Do kogo warto iść tam teraz? Renoma zakładu jest ważna ale kto trzyma nożyczki (ew.golarkę) - ważniejsze. I jeszcze jedno. Jak sobie radzą tam z długimi włosami? Też golarką?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Odgrzewam wątek 05.02.06, 21:12 A czym sie obcinanie czy podcinanie dlugich wolsow od krotkich?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasmal Re: Odgrzewam wątek IP: *.chello.pl 07.02.06, 16:43 Nie rozumiem Twojego zdziwienia moim pytaniem. Sorry, ale nie wyobrażam sobie jak można obciąć lub podciąć maszynką włosy sięgajace do pasa!!! Jak masz krótkie na tzw. chłopaka to jasne, że się da - ostatecznie wielu fryzjerów sztrzyże mężczyzn maszynką. Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Odgrzewam wątek 07.02.06, 19:41 Pozwole sobie nie ustosunkowywac sie do Toich slow, a zachecic Cie do odwiedzenia salonui do uruchomienia wyobrazni. To nie boli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasmal Re: Odgrzewam wątek IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:23 <<Co do ceny - nie wiem, czy Cie to ratuje, ale maja tam zniszke dla biednych studentów>> A ja Tobie radzę niczego nie uruchamiać tylko sięgnąć do słownika. Kto Ci dał maturę studentko?! Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Odgrzewam wątek 13.02.06, 21:00 Jedna z lepszych szkol w Warszawie. Kazdy popelnia literowki, przepraszam. Ale widze, ze Twoja obrona jest atak, szkoda tylko ze w takim marnym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gommit Re: a przy okazji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:21 > raczej chybiona propzycja na całym świecie jest na miejscu, tylko tu nie > oczywiscie jesli masz miejsce w domu i pogodzisz sie ze na posadzcce bedzie > pelno kłakow to czemu nie > tylko smieszy mnie taka sytuacja ze fryzjer wyjdzie od Ciebie z domu z > reklamowka pelna wlosow i wyrzuci na osiedlowym smietniku:) nie. pójdzie z tym do producenta polepszaczy do pieczywa. > pozniej przyjda psy i wszystko rozwala:):) nie: "psy rozwalą", tylko "Ty zjesz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danusia Re: a przy okazji IP: *.aster.pl 11.05.06, 20:19 zachęcona dobrymi opiniami na temat fryzjera w Lecklercu, poszłam. Obcięłam włosy i poza tym, że strzygą golarkami biorąc przy tym dużo pieniędzy, nie mam innych uwag.Ceny wysokie, a jakość taka sama, jak gdzie indziej. Absolutnie nie warto przepłacać. Koloryzacja /kontrast - niby baleyage/ duużo kosztuje a efekt taki sam. Myślałam, że jakąś inną fryzurę wymyślą - gdzie tam. Obserwowałam też inne panie, które wychodziły po... żadna mnie nie zachwyciła. Spodziewałam się po wysokich cenach, lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś