Dodaj do ulubionych

kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08

23.08.05, 12:44
Zgodnie z prośbą Roodego:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=27023285&wv.x=2&a=27585109
zakładam oddzielny wątek na temat kolejnego środowego spotkania forumowego :)

W powyższym wątku padła już propozycja, żebyśmy spotkalni się w najbliższą
środę (24.08) w Pracovni o 19.30. Czy są chetni? A może macie jakieś inne
propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: szalkowski Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 23.08.05, 13:00
      To jest sluszna koncepcja.
      • Gość: ADLER Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 IP: 193.111.166.* 23.08.05, 13:13
        Od koncepcji to jestem JA!
    • donkej Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 23.08.05, 13:21

Bardzo chętnie Zosiu, miło Cię będzie znów ujrzeć!
      • aknaj46 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 23.08.05, 17:08
        witam ja też jestem za Pracownią, to miejsce jest doskonałe na nasze pogauchy w
        innych miejscach jest za głośno. a propos naszych spotkań czy czytaliście
        dzisiejszą Stołeczną jesteśmy opisani a raczej nasze forum i cykliczne
        wizytacje.i nie jest to sprawka roodego.jeżeli chcecie to na jutrzejsze
        spotkanie przyniosę gazetę.pozdrawiam janka.
        • z-o-s-i-a Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 23.08.05, 20:17
          to link do tego artykułu:

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2880356.html
          • aknaj46 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 23.08.05, 20:40
            dziękiZosiu ja jeszcze nie nauczylam się.
    • laminja Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 23.08.05, 18:14
      Ja niestety nie będę mogla :( Może na sam koniec...
      • jota.40 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 23.08.05, 18:36
        A ja owszem, a ja tak - chociaż już tyle razy się zgłaszałam i za każdym razem
        coś mi nawalało, aż strach...
        To co - pod figurką czy w Pracovni? Trzeba by tak czy inaczej dokładniejsze
        namiary podać dla tych, co nie byli, a może chcieliby zajrzeć.
        Tak, ja też czytałam dziesiejszą Stołeczną, jakoś nie do końca mi ta relacja
        trafiła do przekonania, ale niech tam...
        • Gość: szalkowski Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 23:41
          Ja wpadne. Ok. 7 30 - 8.
          • Gość: grarza Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 IP: *.aster.pl 24.08.05, 00:03
            no tia, ja sie z przyzwyczajenia juz wypowiedzialam w starym watku... :/
            no to sie powtorze: bede jutro w pracovni ok. 20.00.

do zobaczenia!
            • jota.40 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 24.08.05, 12:35
              Rozumiem, że spotykamy się w Pracovni? Ci, którzy jeszcze nie byli, a nie
              wiedzą, gdzie to jest - mają jeszcze szansę dziś zapytać na forum (Donkej już
              podała adres w starym wątku).
              Pomyślałam, że to dobry punkt na zebranie wszystkich chętnych - a dalej się
              zobaczy... Może być i Osada, chociaż zniechęciły mnie te info o kibelkach ;)).
              Można też wpaść do tego baru koło Teatru Komedia (Monetti chyba, czy jakoś
              równie pretensjonalnie) i trochę go oswoić? Zwłaszcza, że ma niewielki ogródek
              od strony parku - a to już być może ostatnie takie ciepłe, letnie wieczory?
              • z-o-s-i-a Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 24.08.05, 12:41
                To ja przekopiuje to, co napisała Donka.

Adres Pracovni:
                Popiełuszki 16 - wejście od strony Słowackiego w podwórze
              • z-o-s-i-a Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 24.08.05, 18:11
                jota.40 napisała:
                (...)Zwłaszcza, że ma niewielki ogródek
                > od strony parku - a to już być może ostatnie takie ciepłe, letnie wieczory?

Ciepły wieczór na pewno będzie, ale ważne też, żeby był suchy. Mam nadzieję, że
                to co miało dziś spaść, już spadło i więcej deszczu nie będzie w naszej
                okolicy :)

Do zobaczenia wkrótce w Pracovni!
                • grarza Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 24.08.05, 18:39
                  dobrze, ze nam nie pada tak jak w europie... :/
    • roody102 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 24.08.05, 19:23
      Jadę! :)
      • grarza Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 24.08.05, 23:27
        no i kolejne mile spotkanie zakonczone nowymi milymi znajomosciami oraz
        ciekawymi pomyslami na przyszlosc! cudownie!
        bardzo wszystkim obecnym dziekuje!

jest jedno "ale"...

ALE NIE USTALILISMY CO ZA TYDZIEŃ???!!!
        :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • jota.40 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 09:13
          W Pracovni jest ŚWIETNIE!! Zdecydowanie jest klimat, wystrój bez przegięcia,
          ceny do zniesienia. Pierwsza to z mojej strony społeczna wizytacja, więc muszę
          dac recenzję ;). Fajni ludzie wokół, bez dresów, bez ryków, bez zagłuszającej
          muzyki.
          A w przyszłym tygodniu - może ta Osada?... Coś się wymyśli ;))
          • z-o-s-i-a Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 13:22
            Mnie się Pracovnia również spodobała (ja też tam byłam wczoraj pierwszy raz).
            Cieszę się bardzo, że udało mi się z Wami wszystkimi wczoraj spotkać - bardzo
            mi tego brakowało! Dziękuję za miły wieczór!
        • q22 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 11:51
          > ALE NIE USTALILISMY CO ZA TYDZIEŃ???!!!
          a może powrót do źródeł - KOTŁOWNIA.
          Dawno tam nie byliśmy, można sprawdzić
          czy coś się zmieniło, czy wszystko po staremu.
          Albo chociaż stamtąd rozpocząć.
          q
          • sierzant.podsiadlik Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 12:24
            Czyli dla odmiany wieczorek bezalkoholowy ;-) Jestem za, tym bardziej, że
            podobno Waldek się o nas dopytywał...
            • roody102 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 13:02
              > Czyli dla odmiany wieczorek bezalkoholowy ;-)

Słusznie, ja już z Wami nie piję :)
              • z-o-s-i-a Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 13:15
                roody102 napisał:
                > Słusznie, ja już z Wami nie piję :)

Roody, ale w przyszłym tygodniu wracając z Kotłowni, będziesz przecież mógł
                skoczyć do Pracovni po drodze i wypić to "ostatnie" piwko! :) hehehe
                • santakasia Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 13:34
                  ale jak Ty wyjedziesz, Zosiu, to nie będzie miał kto odholować Roodego na
                  Rudę :)
                  • z-o-s-i-a Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 13:41
                    Ja tam wierzę w Roodego, że sobie poradzi. Drogę "na skróty" ma opanowaną, a
                    dzikie zwierzęta po drodze też mu niestraszne :)
                    • donkej Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 15:27
                      Ale to już nie na Rudę, najwyżej do Rudej. A wiecie, że podobno mamy szansę na
                      kolejny pokaz w Kotłowni pod koniec września?
                      • sierzant.podsiadlik Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 19:55
                        Wiemy - nie wszyscy się rozleniwili przez wakacje (tu trzykrotne uderzenie się
                        w piersi). A z drugiej strony - kolejny powód, co by się spotkać w Kotłowni.
                        • grarza Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 25.08.05, 23:01
                          pomysl bardzo dobry!
                          • jota.40 Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 26.08.05, 09:31
                            Ech, te ziołowe herbatki... No, dobrze, może być i tak...
                            • donkej Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 26.08.05, 10:33
                              Żeby to chociaż ta Yerba Mate sączona powoli a klimatycznie... _ kurczę, może
                              ich na to namówić?
                              • Gość: grarza Re: kolejne SPOTKANIE FORUMOWE - środa 24.08 IP: 195.116.28.* 26.08.05, 12:13
                                namowinamowic!!! skoro to tak dobrze dziala.... :))
                              • Gość: kotłownia niestety już się u NAS nie spotkacie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 00:17
                                Informujemy, ze od dnia 25.08.05r. "KOTŁOWNIA" będzie nieczynna.
                                Bardzo dziekujęmy TYM, którzy NAS wspierali, pomogali NAM...
                                My będziemy bardzo miło wspominać okres spędzony na Żoliborzu i mamy nadzieję,
                                że w WASZEJ pamięci też pozostaną miłe wspomnienia.
                                Informujemy również, że wyprzedajemy meble z KOTŁOWNI -gdyby ktoś był
                                zainteresowany - proszę dzwonić 0 503 056 220
                                pozdrawiamy
                                "Twórcy KOTŁOWNI"
                                • Gość: grarza Re: niestety już się u NAS nie spotkacie :( IP: *.aster.pl 27.08.05, 00:31
                                  jak to???

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
                                  • sierzant.podsiadlik Re: niestety już się u NAS nie spotkacie :( 27.08.05, 01:20
                                    Hej,to może jednak przyjdziemy w środę? Na stypę, niestety. Otworzylibyście
                                    ostatni raz, nieoficjalnie, tylko dla NAS? Z własnym asortymentem i
                                    czajniczkiem, ale w Kotłowni?
                                    Waldek,błagamy,zgódź się!!!
                                    • Gość: kotłownia Re: niestety już się u NAS nie spotkacie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 01:23
                                      to już nie zależy od nas..
                                      nic nie możemy zrobić.
                                      nie ma nas tam już.
                                      przykro nam.
                                      do zobaczenia - gdzieś... kiedyś..
                                      • roody102 Re: niestety już się u NAS nie spotkacie :( 29.08.05, 13:00
                                        Czyja to decyzja?
                                        Spółdzielni czy może naszego ulubionego wydziału kultury? Kusi mnie, by zapytać
                                        co ów wydział zrobił, by ratować to cenne miejsce. Waldku, napisz coś więcej tu
                                        albo na maila gazetowego. Zresztą odezwę sie do Ciebie sam.
                                        • roody102 Re: niestety już się u NAS nie spotkacie :( 29.08.05, 14:26
                                          Albo zrobo to Ania ;)
                                          • Gość: Offca Moze spotkanie - idiotyczna "modernizacja" Kepy? IP: *.crowley.pl 30.08.05, 15:33
                                            Moze jakies spotkanie na temat tego poronionego pomyslu "modernizacji" Kepy
                                            Potockiej i zrobienia tam "centrum rekreacyjnego"? Albo moze ktos wie, co mozna
                                            w tej sprawie zrobic?
                                            • jota.40 Re: Moze spotkanie - idiotyczna "modernizacja" Ke 31.08.05, 10:23
                                              Słuchajcie, wyciągam ten wątek, żeby już nie tworzyć dziesięciu nowych...
                                              Spotykamy się dzisiaj - o której i gdzie? Rzucajcie propozycjami... Nazbierało
                                              się tematów, likwidacja Kotłowni, Kępa...
                                              Co do godziny - ja nieśmiało proponuję 20.00, wcześniej się chyba nie wyrobię.
                                              Mieliśmy ewentualnie sprawdzić Osadę. Jednak warto by się umówić może gdzieś
                                              wcześniej? Pod Kotłownią - chyba za smutno, no i niezbyt miło tak sterczeć na
                                              ulicy... Może jednak Pracovnia ;). Albo od razu w Osadzie. Albo gdzieś. Piszcie.
                                              • Gość: Offca Re: Moze spotkanie - idiotyczna "modernizacja" Ke IP: *.crowley.pl 31.08.05, 14:42
                                                Ja dzis wieczorem pracuje. :( Moze jakims cudem mi sie uda. Ale gdzie jest Osada?
                                                • santakasia Re: Moze spotkanie - idiotyczna "modernizacja" Ke 31.08.05, 16:27
                                                  w Osadzie o 20.00. Osada jest na tyłach byłego PKS Marymont.
                                                  • Gość: mikulasz Re: Moze spotkanie - idiotyczna "modernizacja" Ke IP: *.kosson.com 31.08.05, 17:19
                                                    Dzień dobry,
                                                    Pełen wrażeń i nastawiony pozytywnie wracam sobie dziś ze Szkocji, a tu proszę,
                                                    od razu po gębie daje rzeczywistość nasza kochana. W czerwcu pani Tereska, a
                                                    teraz Kotłownia... Czemu to jest takie chore???
                                                    OK. 20:00 w Osadzie. Do zoo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka