Dodaj do ulubionych

basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA???

25.08.05, 11:29
polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Uli No właśnie ... IP: 217.197.168.* 25.08.05, 13:51
      Ja chcę zapisać 12 mies. dziecko na zajęcia w szkółce dla niemowląt i sam jestem
      ciekaw jaka jest ogółna opinia o tym miejsu.
    • Gość: Beata Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 25.08.05, 14:03
      nasz synek chodzi odkąd skończył 4 miesiące.
      Polecam naukę w tej "szkółce":
      www.aquamaster.met.pl/program.html
      B.
      • magdan_23 Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? 25.08.05, 16:48
        My wybieramy się na naukę pływania na Bemowo (basen Delfin). A Na Potockiej nie
        wiem jak jest niestety:-(
      • Gość: Beata Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 25.08.05, 16:56
        napisz, co Cię interesuje, postaram się pomóc.

pozdr.
        • mala07 Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? 26.08.05, 12:53
          jaka cena za nauke, jak czesto, czy woda czysta/rozumiem ze nie chlorowana/ no
          i czy wart:-) dziekiii
          • donkej Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? 26.08.05, 13:07
            Z tego, co wiem, w tej szkole prowadzi zajęcia pewne bardzo miłe dziewczę
            aktywne na tym forum. Dziewczę polecenia warte :P
            • Gość: santakasia Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? IP: 212.160.156.* 26.08.05, 13:14
              donkej napisała:

> Z tego, co wiem, w tej szkole prowadzi zajęcia pewne bardzo miłe dziewczę
              > aktywne na tym forum. Dziewczę polecenia warte :P

już ktoś wspomniał "miłą Panią Zosię" we wpisie poniżej :)))
              • donkej Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? 26.08.05, 15:17

Ale mama Zosi też jest chyba Zosią...
          • Gość: Beata Re: do małej07 IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 26.08.05, 18:59
            mala07 napisała:

>jaka cena za nauke, jak czesto, czy woda czysta/rozumiem ze nie chlorowana/ no
            i czy wart:-) dziekiii

------
            za semestr - 240 złotych.
            Semestr to 10 lekcji. Cały rok (z wyjątkiem wakacji) to 3 semestry.

------
            zajęcia są raz w tygodniu (również w weekendy), godziny popołudniowe.
            ------

wg zapewnień dyrekcji basenu na Potockiej, woda jest ozonowana, ale jednak gdy
            wchodzisz na basen, czuć zapach chloru (nie znam się na zapachu ozonu, ale
            wydaje mi się jednak, że jest inny). W każdym razie skóra naszego dziecka w
            ogóle nie ucierpiała przez pływanie w tym basenie.

-------
            wg mnie warto.
            W tej chwili nasz synek ma 21 miesięcy. Nie wiem, czy to zasługa zajęć
            basenowych, ale wydaje się całkiem zahartowany (do tej pory nie chorował). W
            wodzie wydaje się bardzo zrelaksowany, ewidentnie lubi te zajęcia. Oczywiście
            zdarzają się ćwiczenia lub dni, kiedy ma trochę gorszy humor i nieco mniej mu
            się wtedy podoba, ale na 95 proc. jest ok.

Zajęcia prowadzi małżeństwo, jest o nich mowa na stronie, którą polecałam w
            pierwszym poście.
            Mają bardzo dobre podejście do dzieci, pani Krawczyk ma dużo cierpliwości i
            prawie zawsze sympatycznie uśmiecha się do dzieci.

Jedynym małym minusem może być pewien tłok, jaki panuje. Są godziny, gdy w
            wodzie jest 12 dzieci, każde z jednym rodzicem. A zajęcia są prowadzone w tym
            małym basenie po prawej stronie, więc chwilami bywa tłoczno. Jednak ten minus
            da się przeżyć.

Jeśli chcesz zobaczyć, jak wyglądają zajęcia, wejść do galerii na polecanej
            stronie - jest tam sporo zdjęć (np. podwodnych :-)

Pozdrawiam i życzę udanej nauki.

B.
      • anka-76 Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? 25.08.05, 19:41
        Popieram. Moja córcia chodziła tam do 4 lat. Wspaniali trenerzy. pani Zosia
        jest super.
        • Gość: gzyms Re: basen dla dziecka 16 miesiecznego - POTOCKA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:25
          tak moje dziecko chodziło w tym roku do ww. wspomnianej szkółk. czekalismy na
          zapisanie ! ale warto było to najlepsza szkółka w Polsce. Instruktorzy z AWF
          oczywiscie ktos uzna to za kryptoreklame
          ale wydaje mi sie ze w tej dziedzinie (nauka pływania) nalezy wybierac
          najlepszych. przeciesz chodzi o rozwoj naszych dzieci !
          Polecam potocka ! super czysty basen. MAm porownanie bo mieszkam na woli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka