Dodaj do ulubionych

polityka, polityka...

22.11.05, 12:33
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3026284.html
dobrze to, czy źle dla Żoliborza?
Obserwuj wątek
    • marakesz13 Re: polityka, polityka... 22.11.05, 18:29
      Chyba nie jestem zadowolona, iż ten pan skończył ten sam ogólniak co ja.
      Ponadto, dotychczasowy szef z ramienia niejako PiSu nie był dla naszego miasta
      najlepszy. Pan Dąbrowski zapewne będzie kontynuował tę nijaką linię. Marazm,
      marazm, marazm.
      • jota.40 Re: polityka, polityka... 22.11.05, 19:57
        Jeśli nadal będzie burmistrzem Żoliborza, to raczej czarno widzę, bez dwóch
        zdań. Ciekawe, że nawet się nie zająknął na ten temat. Ale jak znam życie -
        będzie kurczowo trzymał dwie sroki za ogon, bo w końcu szkoda zrezygnować z
        kasy... A my tu będziemy mieli jeszcze gorszy ... rozgardiasz (przez elegancję
        nie używam właściwego słowa).
        • sierzant.podsiadlik Re: polityka, polityka... 22.11.05, 23:32
          Powiedziałabym, że nijak, nie przeadzajmy. Na Nowogrodzkiej większość roboty
          odwala sztab z Forum Młodych, więc Dąbrowski pewnie będzie wpadał odrobinę
          częściej niż dotychczas - w końcu do tej pory był sekretarzem. Poza tym nie
          jestem pewna, czy z bycia szefem warszawskiego PiS jest jakaś kasa. Ale mogę
          zapytać przez pośrednika osób zorientowanych i dać znać ;)

• d3b3 ckliwa dynamika 23.11.05, 01:20
      Constans! Propaganda sukcesu...

W sprawie suczki się rozglądam.
      • donkej Re: ckliwa dynamika 23.11.05, 12:55
        Ktoś go pamięta ze szkoły? Limanowski nie miał wtedy najlepszych notowań :>>>

PS. Rozglądaj się - proszę - cały czas sprawa aktualna...
        • Gość: maja Re: ckliwa dynamika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:23
          kogo ze szkoły, mowicie o dabrowskim? Kto go pamieta?
    • veeto1 Re: polityka, polityka... 08.06.06, 19:56
      Strona o podanym linku się nie otwiera. O jakiego Dąbrowskiego chodzi i kiedy
      mial on chodzić do I LO ?
      • donkej Re: polityka, polityka... 08.06.06, 20:00
        O niejakiego burmistrza dzielnicy. Nie otwiera się, bo to stary tekst - pewnie
        już jest w archiwum.
        • Gość: zoliborzanka Re: polityka, polityka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:41
          To gdzie on w koncu do tej szkoly chodzil, a moze nigdzie nie chodził. Toz to
          przeciez nasz zoliborski burmistrz i nikt go nie zna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka