donkej 22.11.05, 12:33 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3026284.html dobrze to, czy źle dla Żoliborza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marakesz13 Re: polityka, polityka... 22.11.05, 18:29 Chyba nie jestem zadowolona, iż ten pan skończył ten sam ogólniak co ja. Ponadto, dotychczasowy szef z ramienia niejako PiSu nie był dla naszego miasta najlepszy. Pan Dąbrowski zapewne będzie kontynuował tę nijaką linię. Marazm, marazm, marazm. Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: polityka, polityka... 22.11.05, 19:57 Jeśli nadal będzie burmistrzem Żoliborza, to raczej czarno widzę, bez dwóch zdań. Ciekawe, że nawet się nie zająknął na ten temat. Ale jak znam życie - będzie kurczowo trzymał dwie sroki za ogon, bo w końcu szkoda zrezygnować z kasy... A my tu będziemy mieli jeszcze gorszy ... rozgardiasz (przez elegancję nie używam właściwego słowa). Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: polityka, polityka... 22.11.05, 23:32 Powiedziałabym, że nijak, nie przeadzajmy. Na Nowogrodzkiej większość roboty odwala sztab z Forum Młodych, więc Dąbrowski pewnie będzie wpadał odrobinę częściej niż dotychczas - w końcu do tej pory był sekretarzem. Poza tym nie jestem pewna, czy z bycia szefem warszawskiego PiS jest jakaś kasa. Ale mogę zapytać przez pośrednika osób zorientowanych i dać znać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 ckliwa dynamika 23.11.05, 01:20 Constans! Propaganda sukcesu... W sprawie suczki się rozglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: ckliwa dynamika 23.11.05, 12:55 Ktoś go pamięta ze szkoły? Limanowski nie miał wtedy najlepszych notowań :>>> PS. Rozglądaj się - proszę - cały czas sprawa aktualna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ckliwa dynamika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:23 kogo ze szkoły, mowicie o dabrowskim? Kto go pamieta? Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: polityka, polityka... 08.06.06, 19:56 Strona o podanym linku się nie otwiera. O jakiego Dąbrowskiego chodzi i kiedy mial on chodzić do I LO ? Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: polityka, polityka... 08.06.06, 20:00 O niejakiego burmistrza dzielnicy. Nie otwiera się, bo to stary tekst - pewnie już jest w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanka Re: polityka, polityka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:41 To gdzie on w koncu do tej szkoly chodzil, a moze nigdzie nie chodził. Toz to przeciez nasz zoliborski burmistrz i nikt go nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś