Dodaj do ulubionych

kominek u Araba

IP: *.kosson.com 06.02.06, 10:41
Zgodnie z umową otwieram wątek dotyczący społecznego odbioru nowego kominka u
Araba. Propozycja to najblizsza środa w godzinach wieczornych. Trzeba się
spieszyć póki są mrozy!
Obserwuj wątek
    • donkej Re: kominek u Araba 06.02.06, 12:23

A do której godziny czynny jest Arab?
      • remislanc Re: kominek u Araba 06.02.06, 12:41
        W środku tygodnia +/- 22.00. Ale jak jest kilka osób to nie wygonią.....:)W
        Weekendy do ostatniego gościa.
        A kiedyś ( 10-15 lat temu) było otwarte non-stop............:)
        • Gość: donkej Re: kominek u Araba IP: *.itl.waw.pl / *.itl.waw.pl 06.02.06, 13:32
          remislanc napisał:
          > W środku tygodnia +/- 22.00. Ale jak jest kilka osób to nie wygonią.....:)W
          > Weekendy do ostatniego gościa.

to może lepiej w weekend się umówić?
          • Gość: mikulaszm Re: kominek u Araba IP: *.kosson.com 06.02.06, 13:38
            Ja osobiście w weekend odpadam. 22 z hakiem to nie tak znowu wcześnie, a jak
            będzie nam mało to można się prznieść do Żagielka (tam też jest kominek) albo
            wrócić do Pracovni lub Coyota. Proponuję spotkanie o 19:30 pod kinem Wisła.
            • laminja czyli tradycyjnie środa? 07.02.06, 11:44
              • donkej Re: czyli tradycyjnie środa? 07.02.06, 20:38
                A scrabelki zabieramy ze sobą?
                • sierzant.podsiadlik Re: czyli tradycyjnie środa? 07.02.06, 23:10
                  Krzyyywdę mi robicie...krzyyyywdę...
                  Ale może mi się uda dopełznąć na chwilkę ;-)
                  • roody102 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 10:14
                    O ktorej?
                    • donkej Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 10:45
                      No przecież Mikukulasz napisał: "Proponuję spotkanie o 19:30 pod kinem Wisła."
                      Co z Tobą?? Moderatorze nasz?? ;-)
                      • Gość: mikulasz Re: czyli tradycyjnie środa? IP: *.kosson.com 08.02.06, 11:52
                        Wypraszam sobie! Nie jestem żadnym MiKUKUlaszem!
                        ;-)
                        • laminja Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 11:54
                          :))))
                          • donkej Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 11:58

O pardon!
                            Pardon monsieur!! :-)))))))
                            • sierzant.podsiadlik Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 13:14
                              Mikołaj, teraz już przepadło...Hasło rozpoznawcze dla dzisiejszej wycieczki: A
                              KUKU!!! ;-)))
                      • roody102 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 11:59
                        Nie wiedziałem czy propozycja przeszła :)
                        • jota.40 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 13:51
                          A czy ktoś z Was wybiera się później? Bo ja na te godzinę nie dotrę, nie ma
                          mowy. A tak - można taxi wziąć na spółkę, bo to błocko...:(
                          • Gość: Laminja Re: czyli tradycyjnie środa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:37
                            a o której chcesz iść, bo ja oczywiście zamierzam tam przyjechać, więc może się
                            zgramy czasowo.
                            • jota.40 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 15:55
                              Koło 20.30... Nie za późno? Mogę wziąć scrabble ;)
                              • santakasia Re: 08.02.06, 15:59
                                czy i ja mogę się dopisać do listy osób idących na 20.30?
                                • jota.40 Re: 08.02.06, 16:52
                                  Jak najbardziej ;)).
                                  • sierzant.podsiadlik Re: 08.02.06, 17:02
                                    Ja się zjawię o 19:30, na dodatek w towarzystwie znanego Wam Ochroniarza ;-)))
                                    • roody102 Re: 08.02.06, 18:04
                                      Ja jak zwykle nic nie wiem do ostatniej chwili :)
                                • laminja Re: 08.02.06, 18:43
                                  Skoro Joannę odbieram o 20:30 u Ciebie mogę byc o 20:25 :)) Pasuje?
                              • laminja Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 18:42
                                może być. To podjadę po Ciebie, bo pada :)
                                • jota.40 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 18:45
                                  To już dalej umawiamy się komórkowo ;).
                                  • ddb2 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 21:09
                                    Mialam ochote wybrac sie z Wami do Araba, ale zabraklo mi odwagi. Wszyscy sie
                                    znacie i chyba jestescie bardzo mlodzi, przestraszylam sie.
                                    Moze nastepnym razem...
                                    • wilson05 Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 21:36
                                      > Mialam ochote wybrac sie z Wami do Araba, ale zabraklo mi odwagi. Wszyscy sie
                                      > znacie i chyba jestescie bardzo mlodzi, przestraszylam sie.
                                      He he, pudlo, oni nie sa mlodzi... ;)
                                      Nastepnym razem proponuje przyjsc i przekonac sie o tym osobiscie :)
                                      A ja mam nadzieje, ze jeszcze tam siedzicie, bo wlasnie sie wybieram ;)
                                    • z-o-s-i-a Re: czyli tradycyjnie środa? 08.02.06, 21:44
                                      Idź śmiało - jeszcze zdążysz! :)
                                      • z-o-s-i-a co się dzieje? 08.02.06, 21:50
                                        Czy forum też już wypiło jakieś piwko u Araba? Mój poprzedni wątek ma jakąś
                                        dziwną datę :)

z-o-s-i-a 21.01.06, 13:30 + odpowiedz
                                        Idź śmiało - jeszcze zdążysz! :)
                                        • sierzant.podsiadlik Re: co się dzieje? 08.02.06, 22:34
                                          Forum pije - właśnie dobił Wilson ;-) Ja niestety musiałam się zmywać (obowiązki
                                          pracownicze ścigają mnie jeszcze późną nocą), ale reszta siedzi w strategicznym
                                          miejscu przykominkowym i jest na etapie kolejnego piwa lub grzanego wina ;-)))
                                          • z-o-s-i-a Re: co się dzieje? 08.02.06, 22:44
                                            Widzę, że forum już wytrzeźwiało :)
                                            • jota.40 Re: co się dzieje? 09.02.06, 01:05
                                              Pozory, pozory, Zosiu ;)))...
                                              Araba zamknęli za wcześnie, poszlismy wyżej ;). Ileż to jednak spelunek ma
                                              Żoliborz, kto by pomyślał...
                                              Kominek jest miłą rzeczą w czas zimowy ;).
                                              • Gość: santakasia Re: IP: 212.160.156.* 09.02.06, 10:57
                                                kominek to miła rzecz, ale lepsze od kominka było w Arabie grzane wino w
                                                półlitrowym naczynku :)))
                                                • laminja :) 09.02.06, 17:56
                                                  cieszę się, że trafiłaś do domu ;)
                                                  • Gość: santakasia Re: :) IP: 212.160.156.* 09.02.06, 18:00
                                                    with a little help of my friends :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka