Gość: Gość portalu IP: spc:* / 126.22.26.* 21.01.03, 07:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.acn.waw.pl 13.02.03, 16:43 ja konczylam w 1999 roku te szkole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chomiczowka.net.pl 27.04.03, 19:49 Gość portalu: marta napisał(a): > ja konczylam w 1999 roku te szkole! A ja w 1998 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: 217.11.143.* 22.01.04, 16:35 Jest - absolwentka 1990'- ktos z tych czasów tu zagląda ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. 16.02.04, 18:50 hehe, ja jestem :-) Skonczylam w 91 :-)Wychowawczyni w klasach 1-5 Pani Janiszewska (wspaniala!!!) potem slynna Pani Kiełczykowska od matmy (surowa, ale matmy uczyla dobrze), a na koniec Pani od chemii i tu zapomnialam nazwiska ups! A pamietacie Pana od geografii chyba Gawryszewski jak na stolowce ciagle ustawial nas w szeregu hahahahhah. I te "ciocie" na stolowce co jedzonko dawaly :-) Ech, az sie łezka w oku kręci :-) -aga- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaja1 Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: 217.11.143.* 24.02.04, 16:26 Panią od chemii pamiętam , Laskowska? Miała odbarwione odczynnikami, czy czymś tam dłonie, a geograf Gawryszczak - dziwak też był niezłą osobowością. Kiełczykowska uczyła mnie matmy, dlatego umiem, choć juz niewiele pamiętam. Jeszcze był rosyjski z Panią Buziak i muzyka z Krasnodębską, polski z Bojarowską, fizyka z Żurawską. A wychowawczynia była Malicka od biologii. Nigdy nie myslałam, że sobie przypomnę te nazwiska, ale to chyba ze wzruszenia - same przyszły na myśl. A i historia z Obarą. Ciekawe jak to tam teraz jest, pewnie grono pedagogiczne całe się zmieniło... Pozdrawiam gorąco- Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 20:20 oo, dzieki za przypomnienie, właśnie Pani Laskowska chyba :-). Ojej i Pani Żurawska od fizy, ależ ona mnei nie trawiła :-). Pani Krasnodębska - oj super była. No tak i Pan Gawryszczak Edward (przepraszam, wcześniej przekręciłam nazwisko). A Pani od słynnych "zetpetów" Domańska? Musiałam cały rok za kare z nią przy biurku siedzieć chyba w 7 klasie hahahhahahha. A chodziłam do klasy A ;-). Rosyjski miałam z Panią Ostachowicz, później została dyrektorką z tego co wiem. Za mojej kadencji dyrem był Pan Pawlicki . pozdrowionka dla wszytskich absolwentów 273 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emzecik Re: SP 273 jest tu ktoś. 16.01.05, 21:02 Moją wychowawczynią była właśnie pani Krasnodębska - dlatego miałem jedną 5 na świadectwie - z muzyki :D A najcieplej wspominam panią Krystynę Kisielińską, która uczyła j. polskiego. Od niej najwięcej się nauczyłem i do tej pory dbam podobnie jak ona o czystość naszego języka ojczystego :) pzdr. dla wszystkich a szczegolnie dla klasy C z r 76 Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Re: SP 273 jest tu ktoś. 01.09.22, 15:26 Pogrzeb Pani Kisielińskiej 5 września 2022 roku na Wawrzyszewie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 18.04.05, 22:35 Chyba aga chodziliśmy razem do klasy, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:32 cos Ty Rafcio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: SP 273 jest tu ktoś. 17.08.04, 10:30 Hej, hej!! Właśnie sobie obliczyłam, że ja skończyłam tę szkołę w 93r. Przez 8 lat byłam w jednej klasie i to klasie "a":-)) Moją wychowawczynią była p.Bojarowska. Czasem ją jeszcze spotykam i mnie poznaje :-))Z rozżewnieniem wspominam panią Krasnodębską, którą uwielbiałam i za którą naprawdę tęsknię!! Prowadziła chór szkolny - pamiętacie? No i niezapomniana p.Kiełczykowska. Wszyscy się jej baliśmy i grzecznie po dzwonku na lekcję ustawialiśmy się w dwóch szeregach: przy ścianie chłopcy, obok dziewczynki. Pani Kiełczykowska była sroga, rzadko się uśmiechała, ale dała nam duże podstawy matematyki i uporządkowania. No i nie bała się szczurów hodowlanych :-)) Rosyjskiego uczyła mnie p.Borkowska, która potem zaczęła też uczyć angielskiego. Tym, którzy nie chcieli się uczyć języka kazała przepisywać teksty. Dzięki temu kilka osób mogło przechodzić z jednej klasy do następnej. To jest bardzo dziwne, ale szkołę podstawową wspominam dużo lepiej niż szkołę średnią. Chyba rzadko spotykane.. Pozdrawiam gorąco wszystkich nauczycieli, absolwentów i obecnych uczniów SP273 :-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.aster.pl 18.10.04, 21:27 Dzięki "tuskas" za miłe słowa, wydrukuję je i powiesze w pokoju naucz. p. Kiełczykowska bardzo się ucieszy, Bojarowska i Borkowska też. Ciągle jeszcze nie mamy stronki, bo onet nas wylał za nie używanie ich poczty, ale podaję wszystkim zainteresowanym mailowy adres waszej starej budy z Balcerzaka: szkola273@tlen.pl no i pozdrawiam wszystkich Absolwentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.pkobp.pl 30.04.04, 14:40 czesc, ja konczyłam w 89', o rany kiedy to było, czy jest ktoś z tego rocznika:)) lub gdzieś w okolicach pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padorka Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.aster.pl 24.02.05, 21:31 Witam, Ja chyba w tych okolicach, ale jakos sie nie moge doliczyc :( Pamietam tylko ze przez jakis czas spod szkoly na Chomiczówke jezdzily takie specjalne orbisy (autobusy turystyczne). Stare dobre czasy, nie ma co padorka Odpowiedz Link Zgłoś
agam13 Re: SP 273 jest tu ktoś. 03.08.05, 19:49 witajcie absolwenci 273 :-) znalazłam forum i przeczytałam w całości z łezką w oku (nie jedną).edukację rozpoczęłam od "O" i wychowawczynią była p. Nina. W klasach 1-2 wychowawczynią była p. Janina Kucharczyk (chyba tak się nazywała), kochana ciocia - babcia, ideał jeśli chodzi o pierwszego nauczyciela, nieczęsto ma się takie szczęście naukę zakończyłam w 89r w klasie p. Domańskiej - zpt. polski Kisielińska (kochana nauczcielka), matematyka - Kiełczykowska (dzięki niej przetrwałam niedouczonych nauczycieli w liceum)pamiętacie raport przed matematyką jaki składał dyżurny. pamiętam jak jedna ze słabszch uczennic dostał z klasówki 5,oceny musiały być podpisanie przez rodziców a klasówki na następniej lekcji zwrócone, ona zapominiała i dostała 2, miała na imię Justyna; grałam w sekcji piłki ręcznej i naewt chyba w dzielnicy coś tam wygrałyśmy; dyr był Pawlicki i uczył fizyki, historii uczył Obrzyńcki i faktycznie był wychowawcą w "c". ja chodziałam do f. pod koniec jakoś, jedną klasę podzielono i naszą "f" przemianowali ale nie pamiętam, chyba na "d". I autobusy pamiętam, kierowcy jak chyba napisała Kalinosia jeden starszy a drugi Szaranowicz; mój brat kończył szkołę rok później więc mu muszę podesłać info, chyba chodził do "c" żałuję że nie byłam na spotkaniu komuś udało się być? jak dla ludzi pracujących godzina była trochę średnia Odpowiedz Link Zgłoś
kubarpm Re: SP 273 jest tu ktoś. 17.05.04, 01:15 chodzilem do SP 273 pierwsze dwie klasy ('89/90). za wychowawce miałem p. Tartas reszty składu nie pamietam.... Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: 195.136.32.* 29.05.04, 13:49 no to chodzilismy razem do klasy i chyba Cie nawet pamietam. chodziles po zajeciach na swietlice? Odpowiedz Link Zgłoś
kubarpm Re: SP 273 jest tu ktoś. 06.11.05, 23:53 nie ma to jak reflex: zagladam na to forum bardzo doraznie i teraz tak sobie przegladalem wyslane posty - patrze a tu odpowiedz na jeden z nich, sprzed roku ;-) Tak biegalem na swietlice po i czasem nawet przed lekcjami. Pamietam jednego lub dwóch Piotrków, ale na razie nie wiem czy o Ciebie chodzi. Daj znać jeśli jeszcze zaglądasz do tego wątku. Pozdr, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chomiczowka.net.pl 01.06.04, 00:48 rany... ja konczylam ale w 1985 roku pamietam pania Danowska od chemii a nawet nazwiska mojej wychowawczyni nie moge sobie przypomniec, wiem ze uczyla w-f i byla wspaniala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej, ja też..... Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.acn.pl 06.06.04, 14:35 Ależ miło poczytać i powspominać!!! Kurcze, tylko tak niewiele pamiętam z tamtych czasów...Ale jak czytam te nazwiska to wydaja mi sie bardzo znajome...Nawet nie wiem w którym roku kończyłam ta szkołę, ja jestem z 74...Pamietam tylko bardzo dobrze mojego wychowawcę - Andrzej Oborzyński!!! Chyba nie przekreciłam nazwiska...Uczył historii, młody fajny facet, bywał surowy ale wspominam go bardzo miło. Pamiętam kobitkę od matematyki (na szczęście mnie nie uczyła) która ciągała wszystkich na przerwach za uszy!!! A pamiętanie fartuszki szkolne!!! Ale by było fajnie kogoś z klasy spotkac, ale nawet nie wiem do jakiej chodziłam... Jak cos mi sie przypomni to napiszę. Pozdrawiam Aldonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.04, 20:46 ja tez , ja tez!!!! tez tam chodzilem, to byly czasy...klasa C, tylko nie pamietam w ktorym roku skonczylem, chyba 1991.... A Oborzynskiego pamietam, fajny nauczyciel, ciekawie opowiadal...moze ktos jest z rocznika 1975 i chodzil do C.... piszcie... marzeniami@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaja1 Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: 217.11.143.* 02.09.04, 13:17 ja jestem z rocznika 1975 ale chodziłam do "b". Chyba nawet cie pamiętam, jesli ty to Ty..., w "c" miałam kumpelkę. A on czasem nie nazywał się Obara,ten Oborzynski? agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.04, 00:15 Do Agnieszki (Amaja1).... Nazywał się Oborzyński.... a ta kolezanka z "C" to kto ?....:-)... Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
amaja1 Re: SP 273 jest tu ktoś. 20.01.05, 12:01 Zdaje się, jeśli dobrze pamiętam klasę, to Aneta W. A kolega to czasem tak jakoś od dnia tygodnia się nie nazywa:)? Tak mi sie tłucze po głowie... Pozdrawiam, Agnieszka gg 5263518 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.05, 20:52 Aneta W.? wysoka, szczupła.... chyba pamiętam... od dnia tygodnia - raczej nie... Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 00:21 Chemii uczyła Krystyna Lasocka, wiele się zmieniło, chyba na lepsze, choć wielu Was pamięta. No i podaję Wam adres na stronę 273: www.szkola273.prv.pl,a maile można wysłać: szkola273@tlen.pl.Pozdrowienia dla wszystkich byłych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldonka Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.acn.pl 29.06.04, 19:07 buuu, nie wyświetla mi sie nic na tej stonie...a tak sie ucieszyłam że szkoła ma swoją stronkę i sobie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.acn.pl 30.06.04, 06:40 może u Huberta się otworzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny belfer Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.acn.pl 05.07.04, 07:28 fakt, strona się nie wczytuje. próbuję to wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
brulinsia Re: SP 273 jest tu ktoś. 01.06.05, 21:54 Hej! To Ty Aldona Kieler jak tak odpisz Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosny belfer z 2 strona znów działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 18.12.04, 17:56 przypominam namiary: www.szkola273.prv.pl no i adres do ew. korespondencji, z której zawsze bardzo sie cieszymy i na którą czekamy :szkola273@tlen.pl; pozdrawiam wszystkich byłych uczniótych bardzo i tych mniej grzecznych. belferka a. s. Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: strona znów działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.01.05, 16:18 Ja i moja siostra chodziłyśmy do tej szkółki, tylko że ja tylko przez pierwszy rok, później rodzice przenieśli mnie do innej szkoły. Dużo nazwisk kojarzę, w tym p. Kiełczykowską, p. Żurawskąi inne osoby. Moja siostra również należała do tych osób, co się bały p. Kiełczykowskiej, ale dzięki temu bardzo dobrze znała czy też umiała matematykę. Piszecie tylko o zacnych "belfrach", a nic o "szkolniaku". :) Pamiętam (już nie chodziłam do waszej szkoły) jak jeźdźił moja ulica taki zdezelowany autokar. Natomiast za moich czasów, to jeździłam do szkoły szkolniakiem - zwykłym małym autobusem. Podzielcie się wrazęniami o szkolniaku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emzecik Autobusy szkolne 16.01.05, 21:15 Oj tak, tak... było ich trochę :) najpierw stare krótkie Ikarusy nr boczny 10 i 50 - potem zmienili na 121 i 122 (nówki sztuki) ale najmilej wspominam Ikarusa z Orbisu chyba - takiego turystycznego - full wypas jak to się teraz mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Autobusy szkolne IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:14 ja tez pamiętam 10 i 50 :) 10 prowadził taki starszy, siwy pan, a 50 taki ok. 40-stki i chyba taki lekko łysiejący (przypominał Szaranowicza?) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
esony Re: SP 273 jest tu ktoś. 25.01.05, 20:42 a może starsze roczniki tu zaglądają .... szkołę koczyłam w '76 - wychowawczynią była Ostachowicz... uczyła j. rosyjskiego.... :-)) pozdrowienia dla absolwentów i oczywiście dala całego Ciała Pedagogicznego - Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KillCat Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.css.pl / 83.238.11.* 07.02.05, 10:08 A ja już mam rodzinę skladającą się z wychowanków naszej szkoły. Ja (skończyłam w roku 96)i moj mąż (skończył w 84) skończyliśmy 273 oraz mój brat (skończył w 91). Przez jakiś czas wiec okupowaliśmy szkołę :) Moja wychowawczyni Przyborowska + Lengiewicz. Super duet. Dały nam dużo ciepła, czasu i pracy, ale też czasem niezły wycisk i silną rękę. Wychowawczyni mojego brata i męża (w różnych latach) Kiełczykowska. Dobrze ich wychowała :) Orbis, świetlica, obiady, SKS (!!!), dyskoteki, radio szkolne, gazetka 273 i jeszcze troche.. (założone przez naszą klasę), pierwsze milości, pierwsze przyjaźnie... Może jest ktoś z mojego rocznika???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:38 KillCat - ja kończyłem 91 r - moją wychowawczynią też była Kielczykowska - oraz Lasocka a na wstępie Janiszewska - czy brat chodził do A ?? - Kalinosia co za fotograficzna pamięć :) - jak Szaranowicz?? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. 14.03.05, 15:57 Lampeczko, nie wymądrzaj się, bo znowu dostaniesz (i Adri :-))) przeze mnie uwagę w dzienniczku od naszej wychowawczyni pani Kiełczykowskiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. 14.03.05, 16:00 heh, skoro brat kończył w 91 i wychowawczynią była Pani Kiełczykowska , to musi być to jakiś nasz kolega z klasy, prawda Lampa? :-)) Ciekawe, który z chłopaków to brat KillCat :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:00 czekam na wieści dotyczące brata :) - a co do uwag w dzienniczku :)))))) to dobrze, że w I l.o. byliśmy w innych klasach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 18.04.05, 23:28 A może o Lewego chodzi, on ma brata.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:35 Lewy ma brata, ale tego posta pisała dziewczyna, więc ten ktoś ma siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 19.04.05, 16:44 A to może Siciu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:25 hmm, Siciu może być , masz rację:) Zgadzałoby się :) Jeśli tak, to siostra Sicia ma dużo starszego od siebie męża :). No bo kto u nas w klasie z chłopaków miał jeszcze młodszą siorę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 19.04.05, 22:51 Ja;) ale Jej mąż jest ode mnie młodszy. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KillCat Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 10:13 Sorki, ale dawno nie zaglądałam. Pewnie, że o Sicia chodzi :))) Rozpracowaliście nas :) Pozdrawiam wszystkich. Po nickach was rozpoznaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 21.04.05, 21:59 I kto jest the best'ciak????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:30 hehe :) pozdroofka, Mysza górą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 24.04.05, 09:05 Mysza jak szerlok holms :) - 273 górą - polecam forum sidneya POLAKA - www.polak.pl - tam nawet udało mi się z Anką K. pogadać :) i Siciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:00 z Anką to ja mam kontakt od wielu mcy :-) Czasem pisujemy do siebie maile :-). Aha , uprzejmie donosze, że moja przyjacióła z jednej ławy tj. Brula wraca na Chomiczówkę :) Kupują mieszkanie w 15-piętrowcu przy Leclercu :-). Jednak sentyment pozostaje do końca zycia :). Lampa, ja to mieszkanie które wynajmuję włąsnie kupuję :) W pon, wt podpisujemy już akt notarialny :-). Niby to Wawrzyszew, ale jednak w bliskim sąsiedztwie naszej ukochanej Chomiczówki :) - pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:55 to gratuluje :) - blisko bardzo blisko - Adrian teraz powoli bardzo powoli finalizuje końcówkę studiów w Berlinie - może skocze do niego do Berlina niebawem - ale sie zobaczy - a księge wieczystą masz na to mieszkanie ;) :D BO JA MAM :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:44 tak, będę miała, bo biorę kredyt, więc muszę :) Ale co to ma do rzeczy ??? :) Aha, już się wpisałam na stronach polaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 26.04.05, 21:42 No widze że się nieźle koleżance powodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.chello.pl 26.04.05, 21:57 Ja pierdykam te forum Polaka zaczyna się zamieniac w forum naszej klasy....niezłe jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:05 co do księgi to ten tego może teraz łatwiej ale jak ja załatwiałem to troche stresu było - ale jest to do załoatwienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piobor Re: SP 273 jest tu ktoś. IP: 195.94.204.* 27.02.05, 14:03 jasne! skonczylem w 1981 roku - jest ktos z tych czasów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer SP 273 jest ktoś do naszych wszystkich dzieciaków IP: *.aster.pl 30.05.05, 19:32 HEJ NASZE KOCHANE DZIEWCZYNY I SYMPATYCZNI CHŁOPCY! INFORMUJE WAS, ZE W SOBOTE 11CZERWCA W IMIENINY SZKOŁY 273, JEST PLANOWANE SPOTKANIE ABSOLWENTÓW, Z EMERYTOWANYMI NAUCZYCIELAMI! JESZCZE TU WEJDE! STRANA INTERN, JUZ DZIAŁA, A TELEFON DO SZKOŁY ZNAJDZIECIE W KSIAZCE TELEF, ALE CO BUY NIE BYŁO, TO JUZ WAS SERDECZNIE ZAPRASZAMYYYYYYYYYYY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: SP 273 jest ktoś do naszych wszystkich dziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:15 extra, ale mam nadzieję, że 11.06 w dzień????? Bo jak wieczorem to ja nie będę mogła przyjść :-(. Pozdrawiam - absolwentka zacnej 273 Odpowiedz Link Zgłoś
brulinsia Re: SP 273 jest ktoś do naszych wszystkich dziec 01.06.05, 20:16 Super będzie się spotkać z dawnymi znajomymi tylko o, której to godzinie????? Brulińsia (może być i Dunia)Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: SP 273 jest ktoś do naszych wszystkich dziec 02.06.05, 09:56 Także mam nadzieję, że spotkanie się odbędzie w ciągu dnia. Zabiorę Siostrę i postaram się przyjechać!! Już się cieszę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: SP 273 jest ktoś do naszych wszystkich dziec IP: *.aster.pl 06.06.05, 20:00 HEJ, DZIECIAKI! 11 CZERWCA 2005 ROKU, W GODZINACH 9.30-12.00, W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 273 PRZY UL. BALCERZAKA, ODBEDZIE SIE COROCZNY RODZINNY FESTYN "IMIENINY SZKOŁY", W PROGRAMIE MIEDZY INNYMI SPOTKANIE ABSOLWENTÓW SZKOŁY. SERDECZNIE ZAPRASZAMY NASZE WSZYSTKIE DZIECIAKI, A ZWŁASZCZA, TE NAJSTARSZE, KTÓRE WYSZŁY Z BUDY W ROKU 1975. SŁYSZYCIE??? CZEKAMY NA WAS WSZYSTKICH!!! ZA R.P. ANNA S Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Re: SP 273 jest ktoś do naszych wszystkich dziec 06.06.05, 20:12 www.szkola273.cjb.net/index.html, lub www.szkola273.prv.pl to adresy na nasza szkolna strone internetową Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia do belfra 08.06.05, 11:09 Witam, weszłam na stronę szkoły i owszem jest napisane, że 11.06 są imieniny szkoły, ale nawet słowa nie ma o zlocie absolwentów. Więc jak to jest? pzdr- aga Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Re: do belfra 10.06.05, 23:47 przychodzcie !!! przeciez to imieniny waszej starej budyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: do belfra IP: *.chello.pl 11.06.05, 13:11 tylko, że to było ogłoszone wyłącznie na tym forum, więc niby kto miał o tym widziec, że i absolwenci są mile widziani???? Poza tym te godziny :/. Przykro mi, ale ja wstałam o 10.40 więc po prostu nie wyrobiłam się. Tak samo jak moje koleżanki. Godziny imprezy fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: do belfra 12.06.05, 10:10 A ja byłam :-) Aaaaaaaaaaaaale się zmieniło!! Szkoła wygląda super!! Jestem bardzo zadowolona, że udało mi się wyrwać na chwilę z domu. Z 7 tygodniową Zuzią został jej Tata, więc miałam wychodne na godzinkę :-))) Chciałam pogratulować pomysłu całej akcji. Jestem pod wielkim wrażeniem i oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
sepia1111 Re: SP 273 jest tu ktoś. 30.09.18, 12:16 www.facebook.com/pg/AnnaSzwymerbelfer/photos/?ref=page_internal, podaję ten adres , to tak z okazji 50 lecia szkoły, jeśli macie jakieś zdjęcia, które warto tam jeszcze wkleic , to wyslijcie na ten adres: anasz@vp.pl z góry dziekuje Anna Szwymer, 30.09.2018 ( własnie minęło te 50 lat!!!) Odpowiedz Link Zgłoś