Gość: esscort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 23:09 Czy znacie gorszy bank? Wieczny tłok do wszystkich okienek. Uff, uwolniłem sie od niego. Nigdy więcej tam nie wejdę. Powinni was wysłać do pracy gdzieś na bazar a nie do banku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AEL Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: zapas:* 29.01.03, 16:08 mnie zawze zaskakiwalo to,ze chociaz bankomat znajduje sie w "scianie" banku, to bardzo czesto jest nieczynny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: proxy / 10.30.1.* 29.01.03, 16:14 wystarczy przyjsc po 15stym najlepiej wtorek lub czwartek po 18 i wszystkich wymienionych tlokow brak a najlepiej to korzystac ze zlecen stalych ( bezplatne ) i funkcji depozytowej bankomatu :) zadowolony z w/w banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgreco Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 31.01.03, 13:21 Gość portalu: don napisał(a): > wystarczy przyjsc po 15stym najlepiej wtorek lub czwartek po 18 i wszystkich > wymienionych tlokow brak > a najlepiej to korzystac ze zlecen stalych ( bezplatne ) i funkcji depozytowej > bankomatu :) > zadowolony z w/w banku Problem polega na tym ze klientela banku to w duzej mierze starsi ludzie mieszkajacy w okolicy - ich wymienione przez ciebie uslugi bankowe po prostu przerastaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Jaka dzielnica taka obsługa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 01:21 Kiedyś Żoliborz coś znaczył. Dziś to podupadła dzielnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 12:07 Gość portalu: esscort napisał(a): > Czy znacie gorszy bank? Wieczny tłok do wszystkich okienek. Uff, uwolniłem > sie od niego. Nigdy więcej tam nie wejdę. Powinni was wysłać do pracy gdzieś > na bazar a nie do banku. ooo, to nie tylko tam się tak dzieje! ja kiedys 1 godz. i 20 minut (sic!) spędziłem w kolejce do okienka w pko bp na wołoskiej Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: PKO BP przy pl. Inwalidów 30.01.03, 14:48 Kiedyś stwierdziłam, że 'zawartość' banku jest adekwatna do nazwy placu, na którym się znajduje...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keny pl Inwalidow jest dla inwalidow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 00:12 Gość portalu: esscort napisał(a): > Czy znacie gorszy bank? Wieczny tłok do wszystkich okienek. Uff, uwolniłem > sie od niego. Nigdy więcej tam nie wejdę. Powinni was wysłać do pracy gdzieś > na bazar a nie do banku. wydaje mi sie ze tlok to dopiero bedzie jak metro przyjedzie a nic wiecej sie nie zmieni w sumie to jest miejsce szczegolne w warszawie ze wzgledu chociazby na historie no i tak tam pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: 62.148.92.* 15.04.03, 13:26 Znam, BGŻ na broniewskiego, kiedyś 2 osoby 3 okienka obsługiwały 2 godziny, ja byłem niestety trzeci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: PKO BP przy pl. Inwalidów 15.04.03, 13:42 Millenium na Wilsoniaku. Zbrodnia. Zrezygnowalem z uslug tego banku glownie dlatego, ze zalatwienie kazdej pierdoly zajmowalo mi tam 45 minut a pani, ktora tam pracowala, byla zwyczajnie niemila. Panowie... a, szkoda slow. W kazdym razie obsluga beznadziejna. Zrezygnowalem, przenisolem sie do BPH, kolo uczelni i jestem bardzo zadowolony - nigdy nie ma tam kolejki, Panie witaja mnie per "panie Karolu" i sa zawsze pomocne. Nie wiem jak w innych oddzialach BPH, ale na Krakowskim jest przyjaznie. Bankomat mam zas w Urzedzie Dzielnicy na Slowackiego, czyli od Millenium nie daleko. Na Krakowskim i tak jestem codziennie. Na marginesie im tu taka reklame zrobie, ale zasluzyli :-) Fatalny jest tez bank Pekao SA Stoleczna, rog Krasinskiego. Zawsze jest tam kolejka, zawsze jest tam tylko jedna osoba do oslugi, zawsze musi czekac na akcpetacje dyspozycji, zawsze musi biegac na zaplecze. Skomplikowana krta identyfikacyjna z pinem nie wiem po co, bo zeby zalozyc lokate i tak musze 2 razy pokaza dowod a saldo pani i tak pisze dlugopisem na karteczce. Z tego banku zrezygnuje gdy tylko skonczy sie lokata. Znaczy rachunek zostanie, ale pusty. I oby sie nigdy nie przydal. Roody ___________ "Oddychasz warszawskim powietrzem To zupelnie tak jak ja" Partia. Odpowiedz Link Zgłoś
vimes Pekao SA róg Popiełuszki i Krasińskiego 27.05.03, 15:29 roody102 napisał: > Fatalny jest tez bank Pekao SA Stoleczna, rog Krasinskiego. Zawsze jest tam > kolejka, zawsze jest tam tylko jedna osoba do oslugi, zawsze musi czekac na > akcpetacje dyspozycji, zawsze musi biegac na zaplecze. (..) Kiedys chcialem tam zrealizowac czek wydany na moje nazwisko przez moja kuzynke, ktora ma konto w Pekao, tyle ze w innym miescie. Czek byl wypelniony czarnym cienkopisem. Pani w kasie dluuugo sie mu przygladala, po czym stwierdzila - uwaga - że na pewno go sfałszowałem, bo jest wypelniony na czarno i mój podpis na odwrocie czeku przypominal charakter pisma mojej kuzynki !!! Po moich krotkich wyjasnieniach, ze jak chce, to moze skorzystac z bazy danych klientow banku i zadzwonic do wlasciciela konta z prosba o potwierdzenie, obruszona odparla, ze ona czegos takiego zrobic nie moze i bez ceregieli wyplacila mi te pieniadze (notabene bardzo mala kwote:))) Wtedy pomyslalem: A co by bylo, gdybym naprawde sfalszowal ten czek i chcial wyplacic wieksza kwote? Dlatego w zyciu nie zaloze tam konta. Odpowiedz Link Zgłoś