Dodaj do ulubionych

PKO BP przy pl. Inwalidów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.03, 23:09
Czy znacie gorszy bank? Wieczny tłok do wszystkich okienek. Uff, uwolniłem
sie od niego. Nigdy więcej tam nie wejdę. Powinni was wysłać do pracy gdzieś
na bazar a nie do banku.
Obserwuj wątek
    • Gość: AEL Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: zapas:* 29.01.03, 16:08
      mnie zawze zaskakiwalo to,ze chociaz bankomat znajduje sie w "scianie" banku,
      to bardzo czesto jest nieczynny...
    • Gość: don Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: proxy / 10.30.1.* 29.01.03, 16:14
      wystarczy przyjsc po 15stym najlepiej wtorek lub czwartek po 18 i wszystkich
      wymienionych tlokow brak
      a najlepiej to korzystac ze zlecen stalych ( bezplatne ) i funkcji depozytowej
      bankomatu :)
      zadowolony z w/w banku
      • Gość: elgreco Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 31.01.03, 13:21
        Gość portalu: don napisał(a):

> wystarczy przyjsc po 15stym najlepiej wtorek lub czwartek po 18 i wszystkich
        > wymienionych tlokow brak
        > a najlepiej to korzystac ze zlecen stalych ( bezplatne ) i funkcji
        depozytowej
        > bankomatu :)
        > zadowolony z w/w banku
        Problem polega na tym ze klientela banku to w duzej mierze starsi ludzie
        mieszkajacy w okolicy - ich wymienione przez ciebie uslugi bankowe po prostu
        przerastaja
    • Gość: tomek Jaka dzielnica taka obsługa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 01:21
      Kiedyś Żoliborz coś znaczył.

Dziś to podupadła dzielnica...
    • Gość: wujek Władek Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 12:07
      Gość portalu: esscort napisał(a):

> Czy znacie gorszy bank? Wieczny tłok do wszystkich okienek. Uff, uwolniłem
      > sie od niego. Nigdy więcej tam nie wejdę. Powinni was wysłać do pracy gdzieś
      > na bazar a nie do banku.

ooo, to nie tylko tam się tak dzieje! ja kiedys 1 godz. i 20 minut (sic!)
      spędziłem w kolejce do okienka w pko bp na wołoskiej
    • balkan Re: PKO BP przy pl. Inwalidów 30.01.03, 14:48
      Kiedyś stwierdziłam, że 'zawartość' banku jest adekwatna do nazwy placu, na
      którym się znajduje...:))
    • Gość: keny pl Inwalidow jest dla inwalidow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 00:12
      Gość portalu: esscort napisał(a):

> Czy znacie gorszy bank? Wieczny tłok do wszystkich okienek. Uff, uwolniłem
      > sie od niego. Nigdy więcej tam nie wejdę. Powinni was wysłać do pracy gdzieś
      > na bazar a nie do banku.
      wydaje mi sie ze tlok to dopiero bedzie jak metro przyjedzie a nic wiecej sie
      nie zmieni w sumie to jest miejsce szczegolne w warszawie ze wzgledu chociazby
      na historie no i tak tam pieknie :)
    • Gość: Gosciu Re: PKO BP przy pl. Inwalidów IP: 62.148.92.* 15.04.03, 13:26
      Znam,
      BGŻ na broniewskiego, kiedyś 2 osoby 3 okienka obsługiwały 2 godziny, ja byłem
      niestety trzeci ;-)
    • roody102 Re: PKO BP przy pl. Inwalidów 15.04.03, 13:42
      Millenium na Wilsoniaku. Zbrodnia. Zrezygnowalem z uslug tego banku glownie
      dlatego, ze zalatwienie kazdej pierdoly zajmowalo mi tam 45 minut a pani, ktora
      tam pracowala, byla zwyczajnie niemila. Panowie... a, szkoda slow. W kazdym
      razie obsluga beznadziejna. Zrezygnowalem, przenisolem sie do BPH, kolo uczelni
      i jestem bardzo zadowolony - nigdy nie ma tam kolejki, Panie witaja mnie per
      "panie Karolu" i sa zawsze pomocne. Nie wiem jak w innych oddzialach BPH, ale
      na Krakowskim jest przyjaznie. Bankomat mam zas w Urzedzie Dzielnicy na
      Slowackiego, czyli od Millenium nie daleko. Na Krakowskim i tak jestem
      codziennie. Na marginesie im tu taka reklame zrobie, ale zasluzyli :-)

Fatalny jest tez bank Pekao SA Stoleczna, rog Krasinskiego. Zawsze jest tam
      kolejka, zawsze jest tam tylko jedna osoba do oslugi, zawsze musi czekac na
      akcpetacje dyspozycji, zawsze musi biegac na zaplecze. Skomplikowana krta
      identyfikacyjna z pinem nie wiem po co, bo zeby zalozyc lokate i tak musze 2
      razy pokaza dowod a saldo pani i tak pisze dlugopisem na karteczce. Z tego
      banku zrezygnuje gdy tylko skonczy sie lokata. Znaczy rachunek zostanie, ale
      pusty. I oby sie nigdy nie przydal.

Roody

"Oddychasz warszawskim powietrzem
      To zupelnie tak jak ja"
      Partia.
      • vimes Pekao SA róg Popiełuszki i Krasińskiego 27.05.03, 15:29
        roody102 napisał:

> Fatalny jest tez bank Pekao SA Stoleczna, rog Krasinskiego. Zawsze jest tam
        > kolejka, zawsze jest tam tylko jedna osoba do oslugi, zawsze musi czekac na
        > akcpetacje dyspozycji, zawsze musi biegac na zaplecze. (..)

Kiedys chcialem tam zrealizowac czek wydany na moje nazwisko przez moja
        kuzynke, ktora ma konto w Pekao, tyle ze w innym miescie. Czek byl wypelniony
        czarnym cienkopisem. Pani w kasie dluuugo sie mu przygladala, po czym
        stwierdzila - uwaga - że na pewno go sfałszowałem, bo jest wypelniony na czarno
        i mój podpis na odwrocie czeku przypominal charakter pisma mojej kuzynki !!!

Po moich krotkich wyjasnieniach, ze jak chce, to moze skorzystac z bazy danych
        klientow banku i zadzwonic do wlasciciela konta z prosba o potwierdzenie,
        obruszona odparla, ze ona czegos takiego zrobic nie moze i bez ceregieli
        wyplacila mi te pieniadze (notabene bardzo mala kwote:)))

Wtedy pomyslalem: A co by bylo, gdybym naprawde sfalszowal ten czek i chcial
        wyplacic wieksza kwote? Dlatego w zyciu nie zaloze tam konta.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka