mefracko 28.06.06, 23:10 W czwartek kupujemy GW ze "Spacerownikiem po Żoliborzu", a w niedzielę spotykamy się na spacerze. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Spacerownik 28.06.06, 23:17 Przepraszam, w niedzielę o której i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Spacerownik 29.06.06, 08:44 Zapewne ta informacja będzie podana w sobotniej stolecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: Spacerownik 29.06.06, 14:07 > Przepraszam, w niedzielę o której i gdzie? proponuje o 14. najlepiej byloby na placu Wilsona (przez "W"), ale spacerownik zaczyna sie przy forcie Legionow, wiec pewnie tam Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: Spacerownik 29.06.06, 14:18 Wilson, robisz konkurencyjną wycieczkę? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: Spacerownik 29.06.06, 14:34 > Wilson, robisz konkurencyjną wycieczkę? :-D Wiesz, w dzisiejszej gazecie nie bylo zapowiedzi wycieczki, i jesli do soboty nie pojawi sie zadna informacja to bedziemy musieli ją zrobic sami (jak zwykle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lylika Re: Spacerownik 29.06.06, 15:11 Jeśli nie będzie oficjalnego "Spacerownika" tylko kameralny "Spacerowniczek" forumowiczów to w połowie trasy zapraszam na kawę i pagaja /z doswiadczenia wiem, że jak się człowiek stara to nie wychodzi ciasto tylko pagaj/. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: Spacerownik 29.06.06, 16:46 wilson05 napisał: > Wiesz, w dzisiejszej gazecie nie bylo zapowiedzi wycieczki, i jesli do soboty > nie pojawi sie zadna informacja to bedziemy musieli ją zrobic sami (jak zwykle > ;) No tak, rozpuściliśmy tę Wyborczą jak dziadowski bicz i stwierdzili, że po cholerę się mają starać, skoro to jest teren Mefracka i on to zrobi najlepiej :D A mnie w niedzielę nie będzie, buuu...Notujcie wszystko pilnie w kapowniczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: Spacerownik 29.06.06, 17:09 > A mnie w niedzielę nie będzie, buuu...Notujcie wszystko pilnie w kapowniczkach! Myslisz ze sie dowiemy czegos nowego? no chyba ze rzeczywiscie Tomek bedzie oprowadzal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mefracko Re: Spacerownik 30.06.06, 09:44 Wybieram się na spacer, ale jako uczestnik, a nie prelegent. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
mefracko Re: Spacerownik 30.06.06, 12:14 Spotkanie spacerowiczów o godz.13 w parku Traugutta, przy kopcu z krzyżem w rejonie Sanguszki i Zakroczymskiej. Spacer poprowadzą i o Żoliborzu opwiadać będą Tomasz Urzykowski i Jerzy Majewski. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: Spacerownik 30.06.06, 16:15 Pojawilo sie juz oficjalne zaproszenie: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,45506,3453421.html Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Spacerownik 29.06.06, 09:41 mi udało się przechwycić w pracy trzy sztuki spacerownika :-) właśnie czytam i dowiaduję się, że spółdzielnia, do której należy duże grono naszych Forumowiczów, nazywa się WSM-Stary Żoliborz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Spacerownik 29.06.06, 12:07 Hmmm - tak się powinna nazywać! Ja się chętnie przejdę w niedzielę... Odpowiedz Link Zgłoś