grzegorzlosp 16.09.06, 22:32 przy Pl. Grunwaldzkim sklepy pozamykane będą stawiać apartamentowce? czy pierwsze z 3 milionów mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gabi Re: co będzie IP: *.chello.pl 17.09.06, 07:57 dokładnie będą budowali apartamentowce, w przyszłości na dole ma być galeryjka handlowa. ble Odpowiedz Link Zgłoś
polsmol Re: co będzie 18.09.06, 16:35 To dobra wiadomość. Te pawilony są szkaradne. Ciekawe jak będzie wyglądał ten apartamentowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: co będzie 18.09.06, 17:08 może postawią jakis apartamentowiec dla najbiedniejszych posłów PiS. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
stary_gramofon Re: co będzie 19.09.06, 02:57 lo matko jedyna, a to czemu wlasnie dla nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: co będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 06:31 e tam,. to nie zaden apartamentowiec tylko zwykly blok WSM. Ale moze dziadki piwne sie przeniosa gdzies indziej w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dune apartamenty + "zwykłe" mieszkania 20.09.06, 11:48 Nieprawda ;-) e tam: osiedle ma się składać z budynku z "normalnymi" mieszkaniami od strony Al. Wojska Polskiego i częściowo Popiełuszki (cudzysłów oznacza, że jak się nie jest wieloletnim zasłużonym za przeproszeniem członkiem WSM, to nie ma szans na jakiekolwiek mieszkanie w tej inwestycji - zostały rozdysponowane ok 1,5 roku temu!!!), drugi budynek, ponoć okrągły (?) od strony wiaduktu/ Arkadii to czysty apartamentowiec. Info sprawdzone u źródeł :) pozdrawiam, diuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: apartamenty + "zwykłe" mieszkania IP: *.chello.pl 20.09.06, 19:07 hm...no to mnie zasmuciłaś, mieszkam w okolicy zająca i sobie pomyślałam, że wybiorę się do WSM i dowiem się czegoś o ewentualnej transakcji....a tu pewnie lipa:/ o poczynaniach dam znać:) heh Pozdrawiam Sąsiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam Re: apartamenty + "zwykłe" mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 20:46 A to sory :) Myślałem, że WSM ma w statucie zakaz budowania apartamentowców:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: co będzie IP: *.chello.pl 19.09.06, 23:21 Ja nie chcę żadnych apartamentowców, ostatnie wolne przestrzenie chca zabudować, a ludzi i tak nie stać żeby kupować tam mieszkania (apartamenta) Zdecydowanie jestem przeciw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smooczyca Re: co będzie 20.09.06, 21:12 kogo nie stac tego nie stac ... zapewniam Cie, ze znajda sie tabuny takich, ktorzy spokojnie wyskocza z 16 tys za m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: co będzie IP: *.chello.pl 23.09.06, 09:27 no to mnie już nie stać :( Odpowiedz Link Zgłoś