Dodaj do ulubionych

Noc taczek pod domem premiera

• Gość: poznaniak Re: Noc taczek pod domem premiera IP: *.chello.pl 03.10.06, 08:46
      Rychu! Nie rozumiesz , że w IV RZ-plitej tak miało nie być .
    • Gość: sprawiedliwy Na pochybel! IP: *.jems.pl 03.10.06, 08:47
    • Gość: czytnik straszne, masakra, zbrodnia, zamach, wojna IP: *.lot.pl 03.10.06, 08:47
      Wyborcza jak Fakt! - tylko glupsza!
    • Gość: wizjoner Nie przed domem tylko przy ulicy! IP: *.lot.pl 03.10.06, 08:48
      Slepy ten dziennikarz!
    • Gość: niunia Re: Noc taczek pod domem premiera IP: 157.25.31.* 03.10.06, 08:50
      Prośba ... Jak już ustalicie co to za brygada w ciągu jednej nocy położyła taki
      kawał chodnika to dajcie mi do nich namiar - muszę położyć chodnik u siebie
      koło domu :) - PILNE !
      ....
      PS. A swoją drogą (może lepiej "chodnikiem") - czego się czepiacie GW ? To z
      pewnością było inspirowane przez WSI.
    • ponury_drwiacy_szyderca [...] 03.10.06, 08:51
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: halfliner Takiemu co to w nim 100% dobra to na ręce IP: *.e-wro.net.pl 03.10.06, 08:52
      pozdr
      • Gość: halfliner trzeba patrzeć wyjatkowo uważnie. IP: *.e-wro.net.pl 03.10.06, 08:52
        pozdr
      • wrojoz Re: Takiemu co to w nim 100% dobra to na ręce 03.10.06, 09:18
        ...trzeba patrzeć. Ale jego pupile jeszcze gorsi. Wyprane mózgi.
    • Gość: kent A ja wiem. To jest spacerniak. Taki treningowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 08:52
      Trzeba pilnie trenować bo potem ta umiejętność będzie jak znalazł.
      • kika113 Ale spłacanie autostrad których nie ma 03.10.06, 08:57
        to luzicho i normalka. Umowy poprzedniego rządu. GW podnieca zupełnie coś
        innego, kawałek trawnika.
      • wrojoz Re: A ja wiem. To jest spacerniak. Taki treningow 03.10.06, 09:17
        Może się przydać.?
    • Gość: Krzysiek z północy Brawo Panie Premierze IP: 213.17.251.* 03.10.06, 08:55
      W końcu jest Pan Premierem Rządu, moze Pan zrobić wszystko czego tylko dusza zapragnie. A
      pozostałymi mieszkańcami tej ulicy niech sie Pan nie przejmuje - niech sobie nie myślą że mogą się
      sprzeciwiac tak światłym i skierowanym na dobro i bezpieczeństwo Pańskiej Osoby posunięciom.
      Przecież taki parking dla rządowych limuzyn jest jak najbardziej słuszny; samochody gdzies stawać
      muszą a przejsciem dla pieszych i zasłoniętym widokiem na jezdnie nie ma co sobie głowy zawracać!
      Najwyżej ktoś zginie na przejściu i będzie to wyłącznie jego wina bo nie patrzał uważnie! Z resztą mam
      takie ciche podejrzenia, że wszyscy protestujący należą do kliki i są zwolennikami lumpen-proletariatu
      przesławnych łże-elit z którymi obiecał Pan walczyć. Dlatego proponuję aby w następnym kroku pod
      osłoną nocy wywieźć wszystkich do jakiś koszarów i na przesłuchania! A domy wyburzyć. W końcu to
      społeczeństwo jest dla Pańskiej wygody.
      • kika113 Re: Brawo Panie Premierze 03.10.06, 08:59
        A ty spłacaj autostrady których nie ma a umowy podpisał poprzedni tak chwalony
        rząd i gderaj na PiS o kawałek trawnika.
        • Gość: Krzysiek z północy Re: Brawo Panie Premierze IP: 213.17.251.* 03.10.06, 09:07
          Spoko, spoko. Na autostrady to w formie nałożonych podatkow płace juz od lat. Z resztą wszyscy
          płacimy: ja płace, pan płaci, pani płaci i tamten pan też...
          Poza tym, co chciałaś / chciałeś przekazać mi swoim wpisem, bo troche nie widzę związku z tematem?
      • Gość: Aga Re: Brawo Panie Premierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:56
        Problem w tym, że nikt nie wie kto i po co położył ten chodnik.
    • marek_niemierko Noc taczek pod domem premiera 03.10.06, 08:58
      Hallo,
      po przeczytaniu tego tekstu, nie wiem co sadzic o wypowiedziach mieszkancow tej
      ulicy. Nie wiem rowniez, co sadzic o autorach tej wiadomosci.
      Jezeli zlikwidowanie trawnika ma cos wspolnego z miejscem zamieszkania Premiera
      przy tej ulicy, jezeli tego wymaga bezpieczenstwo Premiera Kaczynskiego, to
      niestety - tak jak i na calym swiecie - w takich okolicznosciach obowiazuja inne
      przepisy i wskazania. Mysle, ze nis wielkiego sie nie stalo, jezeli usunieto ok.
      30 m trawnika i polozono w to miejsce plyty chodnikowe. Widocznie tego wymaga
      koncept bezpieczenstwa albo usprawnienie pracy dla ochrony rzadu. A juz zupelnie
      nie pojmuje wypowiedzi, ze od czasu, kiedy Pan Kaczynski zostal Premierem, stoja
      na tej ulicy tzw. cicho-ciemni (ochroniarze). Jezeli stoja to bardzo dobrze i
      prawidlowo, a dla mieszkancow tej okolicy nawet lepiej, bo podejrzewam, ze do
      zadnego rozboju tam nie dojdzie i ci mieszkancy moga czuc sie
      bezpieczniej....nawet pan Zenon....
    • Gość: z_igły_widły Noc taczek pod domem premiera IP: 213.25.181.* 03.10.06, 08:59
      Czy te pismaki to juz naprawdę nie mają lepszych tematów ...
    • Gość: kaczysyn wybieg dla kaczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:03
      ja bym to ogrodził murem, żeby naród ich nie oglądał, bo to wstyd i wywołuje odruchy litości i współczucia, a nam jest potrzebny pozytywny ogląd świata...
      • wrojoz Re: wybieg dla kaczek? 03.10.06, 09:19
        To rozumiem.
    • Gość: ratio Re: Noc taczek pod domem premiera IP: 81.219.116.* 03.10.06, 09:06
      Może u Ciebie w blokowiskach są takie zwyczaje jak niszczenie zieleni lecz na
      Żoliborzu panują inne zasady i dlatego ta dzielnica ma taki niepowtazalny
      klimat.
    • wrojoz Re: Noc taczek pod domem premiera 03.10.06, 09:07
      Na taczki...
    • Gość: zdyb [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:08
    • jolunia55 Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! 03.10.06, 09:14
      Jak GW jest takim szmatławcem to po cholerę czytasz?Przerzuć się na rydzykowy
      NAsz Dziennik i Radio MAryja!
      • jolunia55 Re: Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! 03.10.06, 09:18
        Moja poprzednia opinia dotyczyła Rycha oczywiście!
      • Gość: rem Re: Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.06, 09:20
        Szanowna Joluniu 55,
        czytac powinnismy duzo i wszelakie gazety, ale to wcale nie zwalnia nikogo od
        zachowania pewnego poziomu. Nie powinno sie nikogo obrazac, nie powinno sie
        rowniez pisac klamstw i tym samym manipulowac czytelnikami. O tym, ze my
        (Polacy) uczymy sie dopiero zyc w demokracji, nie trzeba nikogo nie trzeba
        przekonywac....
      • myslacyszaryczlowiek1 Re: Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! 03.10.06, 09:27
        Czytam i to i to. A dzięki temu wiem dlaczego tak ideowo różne partie
        Kwaśniewskiego- Bermana i Gieremka się połączyły w jeden blok. Bliżej im jest po
        lini etnicznej niż ideowej. Ale ty tego nie zrozumiesz bo historię znasz
        tylko z podręcznika matki Michnika.
        • Gość: rem Re: Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.06, 09:39
          I znowu to samo...
          Nie zna mnie Pan/Pani ale to nie przeszakadza wydac na tym forum taka a nie inna
          opinie...gratuluje....ale sobie, gdyz nie popelnilem bledu w moich ocenach.
          Skad moze Pan/Pani wiedziec, gdzie i na jakich podrecznikach ja sie wychowalem?
          A moze pamietam duzo lepiej, jak to bylo 20, 30 late temu, a moze bylem
          swiadkiem...i nie tylko biernym poczatkow tych przemian?
          Przyznaje, ze nie wszystko zrozumialem z Pana/Pani tekstu, ale nie dlatego, ze
          byl tak skomplikowany, ale dlatego, ze wymaga sledzenia na codzien wydarzen w
          Polsce, czytania gazet i ogladania TV....a ja nie mam tej szansy, bo juz od
          bardzo dawna mieszkam poza granicami Polski....
          Kazdy ma racje po trochu, wielu jest oburzonych na to co sie dzieje wokol nas, w
          Polsce. Ten prozes uczenia i poszanowania sie nawzajem jest dlugi...bardzo
          dlugi....Czy obrazilem kogos, czyjes uczucia, wyznania polityczne w moim
          tekscie?...nie sadze...a jezeli tak, to zawsze jestem w stanie
          powiedziec..sorry....Czy Pan/Pani moze powiedziec to samo????
          • myslacyszaryczlowiek1 Re: Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! 03.10.06, 10:00
            Przepraszam to było do Joluni. Aby zrozumieć dzisiejszą sytuację w Polsce to
            trzeba zaglądać również na strony Naszego Dziennika,
            www.jerzyrobertnowak.com/artykuly/Nasz_dziennik.htm
            www.michalkiewicz.pl/
            Cała konflikt w Polsce sprowadza się do walki między dziećmi elit nasłanych
            Polakom przez Stalina ktorzy mają w swych łapach media, a po przemianach
            gospodarczych w znacznym stopniu zawłaszczyli wspólny majątek narodowy, a
            spadkobiercami hasła Bóg, Honor, Ojczyzna.
            • Gość: rem Re: Masz facet jedno wyjśćia,nie czytaj! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.10.06, 10:14
              wiem, wiem cos na ten temat, ja sie nie obrazilem i nie trzeba bylo mnie za nic
              przepraszac, nie bylo powodu ....
              Jest mi tylko przykro (nie mam na mysli Pana/Pani wypowiedzi), ze czasem czyta
              sie takie bzdury, ze poziom jest tak banalny i czesto wulgarny...to do niczego
              nie doprowadzi, a i dyskusja umiera automatycznie. bo jak mozna dyskutowac z
              kims, kto jest pelen nienawisci, obraza sie zamiast napisac cos rozsadnego, dac
              madra riposte, postarac sie przekonac o swojej racji????
              Dla mnie osobiscie nie jest wazne, kto stoi przy wladzy (no moze poza
              postkomuna, bo narobila przez tyle lat wystarczajaco krzywd), wazne jest, co sie
              robi dla Polski, dla jej dobra, rozwoju i dobrego wizerunku na swiecie - a ten
              niestety jest bardzo kiepski w ostatnich miesiacach....
              Pozdrawiam i znikam...ale moze kiedys bedziemy mieli okazje znowu
              podyskutowac....dziekuje za te likni, na pewno zajrze.....
    • Gość: henryk Noc taczek pod domem premiera IP: *.devs.futuro.pl 03.10.06, 09:18
      Wstdzilibyście się tak stale, bezpardonowo, atakować; świadczy to o
      kompleksach...i wielkiej nienawiści - gdzie bezstronność dziennikarska?
    • Gość: Wilsonien Prowincjuszu, IP: 64.208.49.* 03.10.06, 09:19
      Nie wiem, skąd jesteś, ale akurat ta część Warszawy
      jest zabytkowa, stąd oburzenie GW, która zawsze krytykowała
      szpecenie historycznych fragmentów miasta
      oraz niszczenie zabytków.
      • the_rest Re: Prowincjuszu, 03.10.06, 10:08
        facet - nie ośmieszaj się, Warszawa w porównaniu do innych europejskich miast
        to czarna "dziura", sam więc jesteś prowincjuszem.
      • Gość: Chłopak z Pragi Re: Prowincjuszu, IP: 212.160.172.* 03.10.06, 10:47
        Nie wiem, skąd jesteś, ale akurat ta część Warszawy
        > jest zabytkowa, stąd oburzenie GW, która zawsze krytykowała
        > szpecenie historycznych fragmentów miasta
        > oraz niszczenie zabytków.

I dlatego na Pradze są same zabytki (odrapane kamienice), gdzie ludzie muszą
        mieszkać w XIX wieczych warunkach bez ciepłej wody i centralnego ogrzewania,
        często z kibelkiem na klatce lub podwórku. Taki jest standard zabytków na
        warszawskiej Pradze, który tak odpowiada elicie z GW.
        Przeciez to zabytki. No nie?
        Wali mnie to, czy ktoś sobie uzna jakąś okolice za zabytkową, skoro tam nie
        mieszka i nie wie co to oznacza np. dla lokatorów kamienic. Nie można zrobić
        żadnego remontu budynku bez zgody konserwatora zabytków. Ciekawe, czy to się
        podoba właścicielom domów na Żoliborzu skoro nie mogą nic bez zezwolenia zrobić
        ze swoimi domami.
    • jola_bzyku [...] 03.10.06, 09:20
    • fleshless Pewnie to chodnik na podsłuchu, położony 03.10.06, 09:20
      oczywiście przez tajne służby, realizujące odwieczny i wraży spisek, etc...
    • moja_kota1 Noc taczek pod domem premiera 03.10.06, 09:20
      Skończyły się "przecieki" z WSI to i tematy żenua.
    • Gość: MisiU Noc taczek pod domem premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:20
      HA haha Co za gazeta? Przeciez musza miec mozliwosc chronienia go, jego domu i
      rodziny. Bez sensu ten artykul.
    • the_rest TrawnikGate 03.10.06, 09:21
      powyższa afera kompromituje tą władzę do końca. Teraz już musi dojść do
      jakiegoś przewrotu społecznego. Ludzie przecież tak dalej się nie da żyć.
      Ruszmy w obronie tego trawnika na sejm.
      Gdyby to PO była u władzy, to nie tylko by nie zniszczono tego trawnika, ale
      zasadzono by tam las.

• petrucchio Ten chodnik to prawdopodobnie... 03.10.06, 09:21
      pomnik IV Rzeczypospolitej.

Symbolika:
    • incipit rychu na rannej zmianie 03.10.06, 09:21
      Gość portalu: rychu napisał(a):

> A GW znowu ...

O... rychu się do pracy w Ka_CzKa zapisał i zasuwa na ranną zmianę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka