Gość: renata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 16:31 Co sądzicie o LO im.St. Maczka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajłonka Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 18:58 ta szkola zaczela sie od mojego rocznika, co proawda chodzilam do podstawowki tylko,bo do liceum nie chcialam isc. to raczej kiepska szkola. jak byl stary dyrektor to byl jakis respect a teraz to chyba roznie bywa. ale wspomnienia fajne! pamietam jak nie mozna bylo wejsc z piwnicy, gdzie byly szatnie, do gory, bo pan kierownik gosp. sprawdzal kapcie ;p jak sie nie mialo to kupowalo sie darmowe( tu kosztowaly 3 zl.) kapcie ze szpitala :) pamietam tez, jak sie pisalo,ze "klasa odwolana z ostatniej lekcji" mimo,ze nie zawsze bylismy odwolani :) no coz :) pozdrawiam ajłonka Odpowiedz Link Zgłoś
antena80 Re: Maczek, Maczek, Maczek... 10.04.03, 22:32 No ladnie ladnie... Madej kasiore robil, hehe ;-) A kto tam teraz dyrektorem jest? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Beniuk Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.chello.pl 18.08.03, 10:53 Jako najlepszy absolwent tej słabej szkoły w roku 2002 głoszę ponownie: Szkoła to kiepska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 17:11 Teraz jest dyrektorem Pani Ewa Maniszewska. Bardzo pożądna kobieta. Moim zdaniem szkoła jest w porządku. Porządek, dyscyplina i miła atmosfera. Polecam wszystkim!!! Pozdrawiam!!! P.S. A czy Pan Madej nie jest teraz przypadkiem dyrektorem Dąbrowskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 22:32 madej jest dyrektorem dabrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 20:53 tak, madej jest dyrektorem dąbrowskiego. A czy Ciebie ajłonka uczyła może w Maczku prof. R.Gołębiowska, G.Zygowska A.Herman lub E.Karcz??? Jeśli tak, to jak je wspominasz??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.acn.waw.pl 13.04.03, 18:05 Gość portalu: W. napisał(a): > tak, madej jest dyrektorem dąbrowskiego. A czy Ciebie ajłonka uczyła może w > Maczku prof. R.Gołębiowska, G.Zygowska A.Herman lub E.Karcz??? Jeśli tak, to > jak je wspominasz??? Pozdrawia uczyla mnie jedynie zygowskia i bardzo cieplo ja wspominam, suuuoper babka! mimo,ze chemia to byla moja pieta achillesowa :D a co do herman, to moge sie pochwalic,ze jestesmy sasiadkami ;p w. a ty chiodziles do maczkowego liceum czy podstawowki? pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.ja Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 20:25 LO skończyłam 3 lata temu Osobiście szkoły tej nie lubiłam, i gdybym miała jaszcze raz wybierać to napewno bym do niej nie szła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomS Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.04.03, 23:31 Prosze prosze widze wiecej osob z I roku funkcjonowania XCIV LO :))) Piekne czasy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 14:52 Ja nadal chodzę do tego LO i wydaje mi się, że jest tam dosyć sympatycznie. Oczywiście, jak to wszędzie, są jakieś ale... Z p.Ani Herman porządny sąsiad jest? :-) Co się tyczy pani G. Zygowskiej, to nie znam bardziej bobmowego i zabójczego nauczyciela. A Ciebie K.ja uczyła któraś z wymienionych wyżej nauczycielek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczkowiec Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:10 Jak Wam się podobało dzisiejsze odsłonięcie tablicy przed szkołą??? Słychać pewnie było na całych Bielanach jak Pychcio i spółka godnie przemawiali. Wielkie wyrazy szacunku, trzeba przyznać, że było miło..... Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
antena80 Re: Maczek, Maczek, Maczek... 06.06.03, 23:00 Gość portalu: W. napisał(a): > Z p.Ani Herman porządny sąsiad jest? :-) TAK :-) Mówie to po 20 latach sąsiedztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.acn.waw.pl 07.06.03, 18:27 pychynski mial zawsze donosny glos ale wczoraj to przegial z tym majkrofonem..dolaczyli sie do niego panowie od naszych pieknych trawnikow. razem stworzyli przemily zepsol nie dajacy co poniektorym spac ;))) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
antena80 Re: Maczek, Maczek, Maczek... 08.06.03, 01:23 Aż szkoda, że nie mogłam tego usłyszeć, hehe :-) Brzmi ciekawie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miou Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.chello.pl 13.06.03, 03:09 www.maczek.ids.pl widzieliscie to ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Maczek, Maczek, Maczek... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 16:44 widzieliśmy!!! Niedługo koniec roku... Ja nie chcę :-( !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś