Dodaj do ulubionych

Młode mamy

28.06.07, 16:58
Poszukuję młodych mam do wymiany doświadczeń, ciuszków i na pogaduchy na spacerze.
Obserwuj wątek
    • empi64 Re: Młode mamy 28.06.07, 18:01
      Zdecydowanie przyłączam się do apelu. Bardzo chętnie wymieniłbym doświadczenia
      i jakieś ciuszki z młodymi mamami, można się też ewentualnie umówić na spacer
      na pogaduchy. Uprzedzając pytania od zainteresowanych mam - liczba, która
      pojawia się w moim nicku nie ma prawie nic wspólnego z moim wiekiem. Dodam
      również, że jestem szalenie przystojny - parę kobiet już zemdlało na mój
      widok.
      • mam6lat Re: Młode mamy 29.06.07, 13:37
        mamy 5 i 2,5-latków
        chętnie nawiążemy nowe znajomości spacerowe (mój mąz jest róznie przystojny -
        wiec możecie wspólnie czarowac)
        a może na czas brzydkiej pogody można by schodzić się na "ciastolinkę" itp?
        ubranka róznież chętnie odkupię/wymienie/odsprzedam
        • brefka13 Re: Młode mamy i tatusiowie 29.06.07, 13:46
          Co do urody młodego taty to ma problem, bo ja mam 4 mc córę i świata poza nią i
          mężem nie widzę ale pogadać można.Ja biegam po Bielanach,a siędzę w Jordanku na
          Cegłowskiej i tam mogę gadać ja bobas śpi pozdrawiam.
    • helga1970 Re: Młode mamy 30.06.07, 15:26
      ja jestem chetna
      mieszkam na Piaskach
      • Gość: brefka13 Re: Młode mamy IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 20:04
        To troszkę kawałek, ale może w połowie drogi przy ładnej pogodzie, a wózki będą
        znakiem rozpoznawczym. Pozdrawiam.
        • Gość: mama 2,10 Re: Młode mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 15:24
          Odświeżam wątek :)
          Niedawno wprowadziłam się w okolice metra Młociny. Chętnie poznam mamy, które, tak jak ja, podczas spacerków i pobytów na placach zabaw, nie mają z kim porozmawiać - nie tylko o świecie dzieci...
    • Gość: e.milia Re: Młode mamy IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 18.07.13, 10:39
      Ja mamą będę dopiero w styczniu/lutym, ale na Bielanach działa Klub Mam i Tatusiów i Stow. Mamy Czas - może to też jest dobre miejsce do spotkań i wymiany doświadczeń oraz ciuszków :)
      Z tego co widać na stronie, całkiem fajnie działa: mamyczas.wordpress.com

Na Żoliborzu jest Klub Mamo Tato: www.klubmamotato.pl oraz warsztaty dla rodziców: www.pomocrodzicom.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka