brefka13 28.06.07, 16:58 Poszukuję młodych mam do wymiany doświadczeń, ciuszków i na pogaduchy na spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi64 Re: Młode mamy 28.06.07, 18:01 Zdecydowanie przyłączam się do apelu. Bardzo chętnie wymieniłbym doświadczenia i jakieś ciuszki z młodymi mamami, można się też ewentualnie umówić na spacer na pogaduchy. Uprzedzając pytania od zainteresowanych mam - liczba, która pojawia się w moim nicku nie ma prawie nic wspólnego z moim wiekiem. Dodam również, że jestem szalenie przystojny - parę kobiet już zemdlało na mój widok. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: Młode mamy 29.06.07, 13:37 mamy 5 i 2,5-latków chętnie nawiążemy nowe znajomości spacerowe (mój mąz jest róznie przystojny - wiec możecie wspólnie czarowac) a może na czas brzydkiej pogody można by schodzić się na "ciastolinkę" itp? ubranka róznież chętnie odkupię/wymienie/odsprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
brefka13 Re: Młode mamy i tatusiowie 29.06.07, 13:46 Co do urody młodego taty to ma problem, bo ja mam 4 mc córę i świata poza nią i mężem nie widzę ale pogadać można.Ja biegam po Bielanach,a siędzę w Jordanku na Cegłowskiej i tam mogę gadać ja bobas śpi pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brefka13 Re: Młode mamy IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 20:04 To troszkę kawałek, ale może w połowie drogi przy ładnej pogodzie, a wózki będą znakiem rozpoznawczym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama 2,10 Re: Młode mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 15:24 Odświeżam wątek :) Niedawno wprowadziłam się w okolice metra Młociny. Chętnie poznam mamy, które, tak jak ja, podczas spacerków i pobytów na placach zabaw, nie mają z kim porozmawiać - nie tylko o świecie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.milia Re: Młode mamy IP: *.klaudyny.waw.pl.174.23.193.in-addr.arpa 18.07.13, 10:39 Ja mamą będę dopiero w styczniu/lutym, ale na Bielanach działa Klub Mam i Tatusiów i Stow. Mamy Czas - może to też jest dobre miejsce do spotkań i wymiany doświadczeń oraz ciuszków :) Z tego co widać na stronie, całkiem fajnie działa: mamyczas.wordpress.com Na Żoliborzu jest Klub Mamo Tato: www.klubmamotato.pl oraz warsztaty dla rodziców: www.pomocrodzicom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś