Gość: emush Re: pralnia 5 a sec w Arkadii - ostrzegam:/ IP: *.30.26.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.12, 23:32 poziom nieodpowiedzialności i braku profesjonalizmu przekroczony ponad normy jakie się mieszczą w głowie a w dodatku najwyższy debilizm. walczyłem ponad 4 miesiące o dywan, który miał być wyprany a w efekcie był raz zasmrodzony a 3 kolejne razy (wg. pralni - prania) przerzucany z kąta w kąt. obsługa twierdziła, że to wełniany dywan i dlatego ma taki zapach. odnajdując naklejkę na spodzie z napisem 100% polipropylen uświadomiłem sobie, że ta pralnia to farsa. warto jednak zawalczyć kiedy ma się najmniejszą wątpliwość co do wykonanej usługi bo uginają się po pewnym czasie. wystarczyło spisać 2 reklamacje, napisać list zaadresowany na jednego z prezesów (znaleźć można po krs'ie) na adres siedziby ebs w Warszawie by zaczęli dzwonić i negocjować. kombinowali jak woły wmawiając, iż do zwrotu gotówki potrzebują nie paragon fiskalny ale ten drugi informujący o poprawnym obciążeniu mojej karty, którego oczywiście nie miałem. jednakże po odrzuceniu propozycji załatwienia sprawy bonem na kolejną usługę u nich (sic!) oraz po zastraszeniu przekazaniem sprawy do pihu i uokiku pieniądze wraz z dywanem zwrócili mi bez słowa. tak więc żądajcie zwrotu kasy od tych matołów za każdym razem - bo w końcu oddadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emusz dodatkowo namiary IP: *.111.236.130.static.cdpnetia.pl 17.10.12, 14:53 EBS S.A.(dawniej 5aSec Polska Sp.zo.o) 02-676 Warszawa adres siedziby: ul. Postępu 21 tel. +48 22 430 01 40 fax +48 22 430 01 41 e-mail: poczta@ebssa.pl INFOLINIA DLA KLIENTÓW ([rzekomo] sugestie, reklamacje, informacje) Tel. 022 465 93 56 (nie udało mi się dodzwonić) Dyżur konsultanta Pon.-Pt. 9.00-12.00 a co do punktu nr 40 tj. pralnia w CH Arkadia to nr stacjonarny (oczywiście) nie odbiera bo przełączony jest na fax natomiast mają tam nr komórkowy 695 380 510 (do października b.r. potwierdzam aktualność) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: pralnia 5 a sec w Słupsku IP: 213.199.199.* 03.02.13, 14:46 Jestem pracownikiem w Jantarze i często widzę jak pracują tam kobiety.Te dwie młode to chyba czasu na przerwę nie mają za to Pani kierownik po za rozmowami telefonicznymi chodzeniu po galerii nie robi nic :) Podobno ciągle zasłania się pracą papierkową :) Może przełożona\y zainteresuje się tym kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: pralnia 5 a sec w Słupsku IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 17:32 HA HA Forumowa książka skarg i zażaleń :) To Wy tam w tym Słupsku też macie dzielnicę Żoliborz i Bielany, czy po spożyciu zawartości słoika coś ci się pomerdało bu ha ha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pralnia 5 a sec w Arkadii - ostrzegam:/ IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.13, 22:38 bardzo przestrzegam przed usługami tej firmy. W moim przypadku jedna rzecz została całkowicie zniszczona, jakość ich usług jest tragiczna, a poziom komunikacji z klientem żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myna Re: pralnia 5 a sec w Arkadii - ostrzegam:/ IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.18, 11:09 MIJAĆ Z DALEKA!!! Zniszczyli mi kożuszek. Oddałam do czyszczenia szary a odebrałam czarny w dodatku skóra zniszczona jakby psu z gardła wyjął. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś