Gość: wis IP: *.chello.pl 29.09.03, 21:24 Czy ktoś widział dziś rano zderzenie autobusu z tramwajem? Czy są poszkodowani? W mediach cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martka Re: Wypadek na Żoliborzu IP: *.chello.pl 29.09.03, 22:26 Obudził mnie trzask, cztery straże pożarne, kilka wozów policyjnych - zapalaił się autobus i pęk na pół. Ofiar nie było, trochę się z rana zakorkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wis Re: Wypadek na Żoliborzu IP: *.chello.pl 29.09.03, 23:03 Róg Mickiewicza i Wilsona w strone kina Wisła Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Wypadek na Żoliborzu 04.10.03, 22:11 Bardzo niebezpieczne miejsce, skadinad. Dziwne, ze czesciej tam przecinaki kogos nie zdejmuja, bo naprawde czasem kierowcy jak debile tam skrecaja. Nie tylko autobusow. Ale w autobus latwiej trafic ;))) __________________________ Roody102 - hip-hopowy erudyta by Wszechwarszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
meggiess Re: Wypadek na Żoliborzu 07.10.03, 09:07 ja widziałam chwilę po. Wiem że starsza kobieta ma złamany kręgosłup a inny facet ogólne obrażenia. Był o tym artykuł na gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś