Gość: uwaga IP: *.u.itsa.pl 07.11.08, 11:32 Właściciela to kawał nieuprzejmego chama i buca. Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinc Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.chello.pl 08.11.08, 08:43 Byłem tam raz, zapytać czy mi wymienią opony. Odpowiedź od wrednie uśmiechniętego buraka z petem w zębach,była taka, że jak chce, to mogę sobie przyjechać za dwa tygodnie.... Znajomy był, wymienili mu opony, ale źle wyważyli. Jest tyle punktów, ze można wybierać, tam już nigdy nie podjadę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 03:26 Ja co roku wymieniam tam opony z letnich na zimowe, i nigdy nie miałem problemów z obsługą. Z tym, że ja robię to wczesną jesienią, a nie jak już spadnie śnieg. Wtedy nie ma zapisów i kolejek. Z wyważeniem opon też nie miałem nigdy kłopotów. Dziwią mnie te opinie o warsztacie na rogu Maczka i Rudnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego 12.11.08, 10:54 Mnie też dziwią, a jeżeli ktoś chce przekładać gdzie indziej to może spróbować w garażu podziemnym pod marketem Leclerc - w sezonie rozkłada się tam gość zmieniający koła i opony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.aster.pl 12.08.09, 01:27 o to dokładnie jak mnie potraktował - zawsze to bydle kaze przyjechac z dwa trzy tygodnie Tak sie składa ze mieszkam obok i widze tego wrednego ryja codziennie ostregam przed korzystaniem a swoja droga ciekawie było poobserwowac poszerzanie pola przed warsztatem i wyrzucanie smieci w krzaki obok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.subscribers.sferia.net 29.03.10, 21:34 Witam! burak to mało powiedziane miałem blisko więc podjechałem siedzieli przed tą budą i patrzyli na lewarki więc myślę zmienią od ręki koła,ale cham mówi że nie ma czasu i może mnie umówić za tydzień, jemu chyba za siedzenie ktoś płaci podjechałem na ul Bajana zrobili od ręki a burak niech sobie siedzi w interesie swojego życia.Omijajcie z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 17.01.11, 15:07 Tam rzeczywiście jest jeden burak, pozostali OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.u.itsa.pl 12.11.08, 16:50 ja swoich historii nie przytoczę bo były STRASZNE i sam się sobie dziwię, że dopiero po drugiej akcji z tym typem zmieniłem warsztat. Niestety 2 kolegów ma podobne zdanie o tym pajacu i nikt z nas tam nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.klaudyny.waw.pl 12.11.08, 19:13 szybko i sprawnie tak auto zony jak i moje, jak również przyjęcie i przechowanie opon zamowionych w internecie opon, dostarczonych bezpośrednio do warsztatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.subscribers.sferia.net 26.02.09, 15:14 Nie fajny zakład to trzeba zmienić ja jeżdżę do wulkanizacji do Kazunia Nowego,mały zakład ,właściciel grzeczny,pełny profesjonalizm,taniej jak w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdala Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: 129.178.88.* 10.03.09, 15:55 Polecam wszystkim trzymac sie z dala od tej wulkanizacji. ten gosc jest niebezpieczny i wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: 193.164.157.* 11.03.09, 09:57 Mnie również nie dziwią te negatywne opinie o tym warsztacie. Szukając nowych opon zimowych trafiłem do nich. Spytałem (chyba właścieciela lub szefa) o opony BARUM POLARIS, gość stwierdziła, że takiego gówna to on nie sprzedaje. Pozgratulować kultury wobec klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oslabiony Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 20:06 mnie ZWYZYWAŁ, że się spóźniłem 2 minuty. jak już skończył to mu pokazałem mój i w samochodzie zegarek. Było akurat. Nigdy więcej do chama nie pojadę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v8 Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.mofnet.gov.pl 09.04.09, 11:48 Zgadzam się też miałem podobne problemy z tym TYPEM! Gbur straszny i kawał chama!!! Omijajcie ten zakład!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katrinwechta Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 17.03.09, 11:47 Gość portalu: uwaga napisał(a): > Właściciela to kawał nieuprzejmego chama i buca. Przestrzegam wszystkich przed > korzystaniem. dzienks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: 78.133.200.* 27.07.09, 11:18 Byłem w sobotę po lekturze Waszych wpisów. Obsługa rzetelna i uprzejma, a właściciel ponoć nigdy nie palił (to tak w temacie 'peta w zębach'). I myślę... że po prostu jesteście z konkurencji. Pozdrowienia i wielu klientów życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulkan Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 14:24 yhy, z konkurencji , proszę cie ! Ja tez przestrzegam przed tym chamem. Rozwalił mi alufelgi. Dziwę się, że jeszcze mu nikt na tym budynku nie namalował wielkiego napisu sprayem CHAM ! p.s a co to znaczy "właściciel PONOĆ nigdy nie palił " że co, że się go niby spytałeś, czy jego pomagierów ? A ja mu życzę, żeby mu tą budę w końca zamknęli i chama będę piętnował ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.aster.pl 17.01.11, 12:35 Bardzo miła, fachowa i szybka obsługa. Jak najbardziej godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbielan Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:49 bylem w piatek. nie mogl mi sprawdzic cisnienia w oponach bo "nie mam czym"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 14:52 Dziś wymieniłem opony. Było jak zwylke miło, szybko, solidnie i tanio. I tak jest od czasu kiedy tu wymieniam opony. Podejrzewam, że ten maeil przewodni stworzył ( użyje jego słownictwa ) burak, któremu tatuś kupił mieszkanko w okolicznych blokach i od pru lat uchodzi za warszawiaka no i oczywiście wszystko mu przeszkadza w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoik Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: 212.244.185.* 19.04.13, 11:48 Trafil swój na swego, Warszowioka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.17, 09:54 Dokładnie tak to wygląda. Przyjechał ze wsi i tu chce rządzić, zachować się w mieście nie umie, a robi z siebie "miastowego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żmijka Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.home.aster.pl 17.05.11, 23:39 Również odradzam! Jesienią 2010 zmieniłem tam jak zwykle opony na zimowe. Na wiosnę przy wymianie na letnie, przy próbie odkręcenia śruby gość zerwał gwint. Stwierdził, że śruba była krzywo wkręcona na zimę. Grzecznie mu wyjaśniłem, że to on wkręcał śruby w piastę jesienią i zażądałem pokrycia kosztów naprawy piasty. Właściciel, patrząc mi prosto w oczy bezczelnie stwierdził, że mnie pierwszy raz na oczy widzi. Fakty są inne - od 4 lat regularnie 2 razy w roku zmieniam tam opony w aucie swoim i Żony. Oczywiście nigdy mi żadnego paragonu nie wydał - więc się mogę ugryźć i ugryzłem. W serwisie za wymianę piasty zapłaciłem 1000 PLN. Ekspert z ASO stwierdził, że miszcz przykręca śruby bez czucia kluczem pneumatycznym - rzeczywiście, jak teraz kojarze - gość właśnie tak robi. Ponoć śrubę wkręcać należy palcami, a dokręcać pneumatycznym - no ale przecież nie u tego młota z maczka - on się spieszy - jak na F1, w m..dę kopany. Cham jeden, jak go sobie przypomnę to mi ciśnienie skacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz [...] IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.05.11, 17:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żmijka Re: do żmijka IP: *.home.aster.pl 18.05.11, 23:11 A coś się tak obruszył kolego sympatyczny? Chcesz to serwisuj u tego młota. Podzieliłem się swoimi przygodami niejako przy okazji :-) Co do spawarki to dlaczego mam poprawiać nawet za 80 zł błędy tego łamagi z maczka? Poprawiłem za 1000 - ale tutaj rzecz idzie o jego nieprofesjonalizm i chamstwo. Pomimo wyzwisk w moją stronę, pozwolisz, że nie odwzajemnię, będę Ci życzył miłego wieczoru i nie podejmę dalszej dyskusji. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: do żmijka IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.05.11, 23:49 witam troche mnie zdziwil Twoj post poniewaz jest calkiem nielogiczny i po jego analizie mozna stwierdzic ze masz bardzo nikłą świadomość motoryzacyjną. Piszesz ze od 4 lat wymieniasz opony w tym zakladzie, przez 4 lata byles zadowolony, nie miales zadnych nieprzyjemnosci. Od jakiegos czasu ktos z konkurencji zalozyl post oczerniajacy zaklad przy Maczka. Ty pewnie z nudów bądź z jakis innych powodów nagle dostałeś olśnienia o nierzetelności zakladu gdzie jestes klientem od 4 lat. Po pierwsze gdyby źle weszła sruba na piastę miałbys buksowanie koła ponieważ nawet ułamki milimetrów żle dopasowanej śruby skutkowało by wibracjami na kole. Więc obalam Twoją teze że nie zauważyłeś tego przez całą zimę. Po drugie nawet pneumatem technicznie niemożliwe jest by dokręcić źle spasowaną na samym początku śrubę i nie odczuć skutków tego błędu w czasie jazdy. Twój post jest naprawdę bardzo zabawny, rozśmieszył mnie ogromnie. Dałeś ASO zarobić 1000zł ?????- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: do żmijka IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.05.11, 23:57 Po zdjęciu piasty i tak nagwintowali ułamaną śrubę palnikiem by móc zdjąć Twoje zimowe koło. Więc kolego zapętliłeś sie w swoich opowieściach. Wymyśliłeś tą bajeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
naise Tak czy inaczej... 23.05.11, 08:20 ...facet to faktycznie bardzo nieuprzejmy osobnik. Byłam, korzystałam, nie polecam. Po co się denerwować jak można tą samą usługę, za te same pieniądze wykonać w innym punkcie ale w sympatycznej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoik Re: do żmijka IP: 212.244.185.* 19.04.13, 11:52 Taaa "ktoś z konkurencji". Raz sierpem raz młotem wulkanizacyjną hołotę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalas Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.mm.pl 14.11.11, 20:41 BUC i cham bez zmian, to samo w tym roku. Kto jeszcze korzysta z jego usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 14:19 na wiosnę to samo PRZESTRZEGAM! Odpowiedz Link Zgłoś
julia.s.f Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 08.05.12, 10:48 też korzystałam z usług tego zakładu przez jakieś 3 lata i: nie miałam jakiś ciężkich przeżyć ale faktycznie najmilej to nie było no i ceny! na jesieni zmieniałam opony w podziemiach leclerca przy aspekt i było i miło i taniej. a miesiąc temu zmieniłam opony w takim samym sezonowym punkcie tyle ze przy tesco (górczewska) i tam było jeszcze sympatyczniej i jeszcze taniej -60 zł. nigdy więcej przy rudnickiego/maczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudnik Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.12, 18:57 taki sam syf, nie wiem co mnie podkusiło by tam jechać. Ten cham dalej funkcjonuje. Polecam gdziekolwiek tylko nie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo A brutalna prawda jest taka... IP: *.merinet.pl 28.10.12, 20:47 ... że o rzekomym chamstwie i niekompetencji wulkanizatora z Rudnickiego trąbią mieszkańcy bloczyska, które postawiono obok warsztatu. Przeszkadza im dźwięk pneumatyka pod oknami i postanowili zrobić odrobinę "reklamy" facetowi by ograniczyć hałas. Tak to jest jak kmiot ze wsi za podkute gęsi kupi "łapartamenta" w Warszawie, tylko nie spojrzy, że po jednej stronie ma kościół z dzwonnicą, po drugiej największego dealera i serwis grupy GM w Warszawie, po trzeciej dwupasmową jezdnię, a po czwartej (o zgrozo) rzeczonego wulkanizatora. Ciekawe jest, że kmioty codziennie wyjeżdżają i wjeżdżają do swojego "łapartamentowca" przecinając ciągłą linię na Rudnickiego i w tym nie widzą nic złego. Ale dźwięk pneumatyka pod balkonem (tfu, tarasem)? O nie, co łojce jak przyjadą powiedzą? Że odgłosy jak pod rodzinną stodołą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: A brutalna prawda jest taka... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.12, 21:41 Racja, Tomo. Gdyby facet faktycznie był takim chamem i bucem, to już dawno zamknął by interes z powodu braku klientów. Tymczasem na brak klientów nie może narzekać. Mieszkam w pobliżu i widzę, że zakład ma ruch, mimo że w Leclercu jest konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biel@nin Re: A brutalna prawda jest taka... IP: *.acn.waw.pl 29.10.12, 21:01 Argumentacja niesamowita. Wynika z niej, że nowe mieszkania kupują wyłącznie napływowcy ze wsi i na tamtym osiedlu nie mieszkają rodowici Warszawiacy. To gdzie mieszkają, jak się wyprowadzają na swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: A brutalna prawda jest taka... IP: *.merinet.pl 30.10.12, 06:20 Akurat jeżdżę Rudnickiego codziennie rano i widzę rejestracje wyjeżdżających z osiedla samochodów. Niewiele zaczyna się na "W". A lud napływowy jest najbardziej roszczeniową grupą w takich sytuacjach. Stąd ten wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad... Re: A brutalna prawda jest taka... IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 17:55 k... sam jesteś napływowy Bielanszczaku budowniczy huty warszawa.... bo jeśli jesteś rodowitym warszawiakiem ( dwa pokolenia wstecz, bo wtedy budowali tu bloki), to niestety... napisałem wyżej przeprowadziłem się tutaj z Warszawy ze śródmieścia i nie pozwolę żeby jakiś potomek budowniczych huty warszawa mnie obrażał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad... Re: A brutalna prawda jest taka... IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 17:49 Nie obrażaj człowieku wszystkich mieszkańców tego bloku..... Osobiście nie wymieniam tam opon, bo mam nieprzelotowe felgi ( a tam nie posiadają piasty do wyważania takiej felgi), po drugie facet nie obsługuje samochodów z czujnikami ciśnienia w zaworkach... kilka razy z musu byłem tam jak musiałem dopompować koło bo miałem za mało powietrza a rzeczony czujnik wyświetlał mi błąd... Co do właściciela to niestety jest on gburowaty ( delikatnie mówiąc ) sposób informacji o tym że nie robi felg nieprzelotowych i z czujnikami ciśnienia: Nie mam nie robię z czujnikami bo jak się urwie to k... będę musiał za to płacić. a jak jadę dopompować z wielką łaską się zgodzą ( zawsze nawet po zwykłym dopompowaniu pytam się ile płacę... Gość nie jest sympatyczny, jego pracownicy też najwyższej półki fachowcami nie są Uważam że obrażanie ludzi nie jest konieczne zarówno właściciela jak i klientów vel mieszkańców pobliskiego bloku pozdrawiam ps. a jeśli autorem maila o mieszkańcach bloku pochodzi od właściciela tego przybytku lub któregoś z jego pracowników to niech sobie przypomni jak mu prąd w warsztacie wysiadł i musiał skamleć do wspólnoty o pozwolenie rozkopania trawnika ( może wspólnota więcej mu na rękę nie iść) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejezdny Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.elpos.net 03.11.12, 07:34 odradzam, z kulturą na bakier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Bielan Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 09:44 Proszę Państwa, Potwierdzam cudzą opinię po kilku latach o tym człowieku z wulkanizacji przy ul. Rudnickiego. Możliwe że uszkodzi, zadrapie felgę przy przekładaniu opon lub wyważaniu tak jak to było w moim przypadku. Przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoik Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: 212.244.185.* 19.04.13, 11:57 Temu Panu dziękujemy - goo.gl/maps/fk4np Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susher Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.13, 18:35 złe zaznaczenie na mapie, wulkanizacja o której się tu pisze jest po drugiej stronie Maczka - obok bloku i Opla. Wczoraj byłem tam u dentysty i przechodziłem obok. Bez jaj słyszałem awanturę w środku. Ale cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomicz Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 19:57 jaka alternatywa dla tego buca w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romuś Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.free.aero2.net.pl 16.10.13, 14:46 ale wy jesteście porypani. Jak wam się nie podoba to wymieniajcie gdzie indziej. wiem ze jesteście z pobliskich warsztatów i chcecie wykończyć konkurencje Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 16.10.13, 14:53 Pracujesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romuś Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.free.aero2.net.pl 17.10.13, 14:44 Jestem czytelnikiem, śmieszą mnie Wasze głupkowate wpisy. Banda oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 80' Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.13, 20:44 Polecam panów z Leclerca- szybko i tanio. Od pana z Rudnickiego trzymałbym się z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.free.aero2.net.pl 06.12.13, 13:14 Kolejne bzdury piszesz. Szybko ??? Jak trafisz w sezonie - to poczekasz nawet godzinę - taka kolejka. Jak trafisz przed sezonem - to pusto jak wszędzie. Czy tanio ? Ceny jak wszędzie. Także kolego 80's - intelektem nie błysnąłeś :( Ale fakt że lubię tam jeździć - i wymianiam u nich od kilku lat. Na głowę nie pada- można przy okazji zrobić zakupy w Kleryku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 14:20 Niestety potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Byłem u nich w tym tygodniu. Po zmianie opon na zimowe zacząłem odczuwać bicie na kierownicy i ściąganie samochodu w prawo, czego oczywiście wcześniej nie było :] Nie wiem, czy coś źle spasowali (podczas zmiany opon nie czyszczą piasty, a śruby dokręcają bez wyczucia kluczem pneumatycznym), czy po prostu źle wyważyli któreś koło. Cena usługi 90zł (za 16 calowe felgi stalowe). Paragonu brak. Jestem dziś umówiony w innym warsztacie, gdzie mam nadzieję poprawią po tych partaczach. Na Rudnickiego więcej jeździł nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 21:38 Jestem po wizycie u innego wulkanizatora. Okazuje się, że koła były niedoważone i na felgach "były ciężarki, które wyglądały na stare".. Dodam, że już samochodu nie ściąga i bicie na kierownicy ustało. Paragon tym razem dostałem. Ponowne wyważenie 4 kół kosztowało 60zł ;/ Jakbym od razu pojechał do tego drugiego warsztatu zapłaciłbym 79zł za zmianę opon. A tam wyszło w sumie 150zł i dużo zachodu. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.free.aero2.net.pl 10.12.13, 08:53 Bo jesteś głupi i piszesz bzdury. Trzeba było jechać z reklamacją a tak frajerze straciłeś tylko kasę. Głupio i biernie przyglądałeś się jak przykręcali pneumatem? Nie miałem języka w gębie żeby zwrócić uwagę. Robisz z siebie kompletnego kretyna na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.ip.netia.com.pl 10.12.13, 12:26 oo, widzę że jednak właściciel się udziela i tutaj i chamstwo przeniósł na forum. swoimi frustracjami panie majster pogarszasz tylko sprawę. ale żeby było śmieszniej - tobie rośnie ciśnienie, a nam uśmiech na gębie że niedługo się przeniesiesz się na bezrobocie :) niedługo żyłka pierdząca na czole Ci pęknie i krew Cię zaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.free.aero2.net.pl 10.12.13, 13:38 To nie majster pisze tylko czytelnik forum. A że jestem normalny i znam prawa konsumenta to śmiać się chce z Waszych głupawych postów. 1. wymieniałeś opony i widząc że gość przykręca pneumatem - nie mogłeś zwrócić uwagi ???? 2. wyjechałeś z warsztatu i coś było nie tak - nie mogłeś zawrócić ? Nie wiem jaki Wy macie cel w tym oczernianiu warsztatu ale te posty oczerniające pisze jedna osoba. To podchodzi pod paragraf - bezpodstawne oczernianie człowieka. Piszcie dalej - w końcu się wyda kto tak naprawdę pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 20:39 Oj ludzie ludzie. Każdy ma prawo do swojej opinii. Pierwszy raz napisałem cokolwiek na tym forum :) Pracuję w zupełnie innej branży i nie mam żadnego biznesu związanego z wulkanizacją. Nie chcę tutaj polecać nikogo z konkurencji. Podałem tylko suche fakty. Ad.1. Fakt, mogłem zwrócić uwagę. Moja wina i mam tego świadomość. Ad.2. Nie mogłem tego dnia zawrócić, ponieważ było po 18, cholernie wiało, musiałem jeszcze jechać na Ursus po żonę, były korki itd. nawet jakaś miła "zmęczona po pracy" pani stoczyła mi się z górki na przedni zderzak.. nie ma sensu się rozpisywać. Tu nie chodzi o oczernianie kogokolwiek, tylko o napisanie swojej opinii. Zresztą wystarczy popatrzeć na fora poświęcone poszczególnym markom samochodów. Na każdym są wątki o polecanych i nie polecanych warsztatach.. Powiem szczerze, że mam dość niskiego poziomu usług w naszym kraju. Dlatego uważam, że lepiej dzielić się z innymi swoimi spostrzeżeniami. Z paragrafami bym tak nie wyskakiwał bo i po co. Pana, który pisał o frajerach itp. nawet nie ma co komentować. Wypowiedź poniżej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.free.aero2.net.pl 18.12.13, 09:16 Postraszyć paragrafami i już cisza.... Ad.1. Fakt, mogłem zwrócić uwagę. Moja wina i mam tego świadomość. Ad.2. Nie mogłem tego dnia zawrócić, ponieważ było po 18, cholernie wiało, musiałem jeszcze jechać na Ursus po żonę, były korki itd. nawet jakaś miła "zmęczona po pracy" pani stoczyła mi się z górki na przedni zderzak.. nie ma sensu się rozpisywać. Jeżeli masz problem sam ze sobą i czujesz się winny że nie zawróciłeś i cholernie Ci wiało oraz że ktoś Ci wjechał w zderzak to nie znaczy by swoje frustracje wyładowywać na warsztacie. Chłopie, ogarnij się troszku. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 26.11.14, 11:34 Potwierdzam chamowatość właściciela. Na dotatek ta psia buda szpeci otoczenie i warto byłoby ją zlikwidować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.play-internet.pl 24.11.14, 18:48 Dramat. Byłem tam z samochodem i to co mnie spotkało to dramat. Koleś na mnie krzyczał bo się spóźniłem 5 min. Co za wiocha. Czułem sie jakby jakis weedny szef na mnie krzyczał tylko ja jeszcze musiałem zapłacić. Dopiero teraz zobaczyłem jak wiele niepochlebnych opinii jest o tym zakładzie. Przykre co tam się wyprawia z klientami. Z oponami żony jadę gdzie indziej. Odradzam jak chce się mieć święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
twoteatoroomtwo-tamtaramtamtam Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 01.01.16, 17:18 coś się zmieniło w tym roku czy dalej dno? Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie 02.01.16, 08:31 woteatoroomtwo-tamtaramtamtam napisał: > coś się zmieniło w tym roku czy dalej dno? A co się mogło zmienić przez 17 godzin ? W dodatku w dzień wolny od pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.17, 10:09 Dlaczego tyle jadu jest w ludziach i tak mało życzliwości. Tylko pseudo warszawiacy tak mogą się zachowywać. Tato morgi sprzedał i kupił im mieszkanko "w wierzy" na Rudnickiego. Prości ludzie napływowi ze wsi czują się w stolicy jak u siebie na polu. Jak ten Pan miał tu swój zakład wulkanizacyjny to wielu z Państwa albo na świecie nie było albo w Warszawie nie było. Jak się komuś nie podoba to zamiast wyzywać i obrażać człowieka po prostu niech zmienia opony u siebie na wsi we własnej lub rodziców stodole. Nikt was tu nie trzyma i nie zmusza do robienia czegokolwiek w samochodach z dziwnymi "zagranicznymi" rejestracjami w naszych miejskich warsztatach. A skoro już tu jesteście to zachowujcie się godnie jak na miastowych przystało, a nie jak wiocha z wystającą słomą z butów ! Wszystkim życzę miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tromcio Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.76.58.30.ipv4.supernova.orange.pl 08.12.17, 13:43 Ty się matka nie wtroncaj, ty jesteś prawdzify warsiawiak i z chamami ci zawsze było po drodze, my niemiastowi, prości i na chamsto reagujemy nerwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.17, 13:56 Matkę można mieć tylko jedną, dlatego popieram jej zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.jmdi.pl 20.05.18, 11:00 jak mieszkałem obok to 8 lat korzystałem z tego warsztatu wszystko było sprawnie załatwione, opony wywazone , burakami to wy jesteście warszawiacy przyjezdni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.18, 09:54 Ja też ram jeżdżę i to od 5 lat. Wszystko zawsze ok. Najlepszy jest kolo który skarży się na forum że cos było źle ale nie miał odwagi powiedzieć tego w warsztacie. Żenada na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krucabombax Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.184.73.225.ipv4.supernova.orange.pl 07.06.18, 17:30 Uważajcie na ten zakład! Wynajęli klakierów i hejterów, którzy tu na forum wychwalają ten punkt a jednocześnie w innych wątkach wyzywają i obrażają innych. Jak widać ktoś tu upadł jeszcze niżej niż się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronisław Bogusław Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.18, 23:18 Nie pal więcej bo piszesz głupoty. Ja tam jeżdżę od 8 lat i wszystko ok. Nikt nie czyta forum gazety bo to niszowe forum. Puknij się. Klakierzy itd...żenua..ile ty masz lat ? 16 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sura Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.18, 19:46 Polecam pana Jarka wulkanizacja na ul. Marii Kazimiery róg Lutosławskiego, rzetelnie, solidnie, zawsze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsm Re: wulkanizacja Maczka/Rudnickiego - ostrzeżenie IP: *.184.60.8.ipv4.supernova.orange.pl 09.12.19, 20:13 D R A M A T! Odpowiedz Link Zgłoś