Dodaj do ulubionych

Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe bloki)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:13
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z salonem fryzjerskim przy
ul. Rudnickiego 3a (te nowe bloki obok Opla). Teraz jest tam też
drugi salon - przeniesiony Ekert - o nim też chętnie poznam opinię.
Szukam dobrej niezbyt drogiej fryzjerki na Żoliborzu/Bialanach.
Możecie coś polecić.
Obserwuj wątek
    • gaska.balbinka.78 Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 20.03.09, 21:50
      2 dni temu byłam w salonie Petrova (to jest ten gabinet od Opla, lokal 8H zdaje
      się). Urzęduje tam fryzjer Roland (przeniósł się na Rudnickiego z Obrońców
      Tobruku). A Rolanda mogę polecić każdemu z czystym sumieniem, bo jest
      fantastyczny. No i pracuje na kosmetykach Joico (ok., wiem, kosmetyki koszmarnie
      drogie, ale... warte tej ceny). W woj. mazowieckim są podobno tylko 22 salony,
      które pracują na tych kosmetykach, bo strasznie ciężko dostać licencję, czy jak
      to się tam nazywa.
      • mysh84 Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 23.03.09, 16:19
        A jakie tam są ceny?
        Ciekawa też jestem salonu Studio 81, tego od strony Gen. Maczka.
        • gaska.balbinka.78 Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 24.03.09, 08:46
          Nie znam dokładnego cennika, ale to co pamiętam, to strzyżenie od 60 zł (włosy
          krótkie i średnie); farbowanie (wraz ze strzyżeniem i układaniem) to chyba 170
          zł. Kuracja regenerująca od 100 zł (potrzebne są cztery wizyty).
          • Gość: Dutch Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: 82.177.111.* 25.03.09, 16:31
            Salon Ekertowej strasznie przereklamowany, ostatnio robia na odwal -
            teraz przeniesli sie z Rudnickiego 10 na 3A przy trasie.

Otworzyli tez nowego fryzjera jakos w grudniu w tych zoltych blokach
            przy Literackiej 19 (uwaga trzeba wejsc na teren osiedla - nie ma
            wejscia od ulicy) ale z tego co wiem to jest tam bardzo drogo
            chociaz robia solidnie.
            • Gość: eh Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.u.itsa.pl 26.03.09, 16:44
              Ekert to najdroższy fryzjer w jakim w życiu byłem. Jeszcze jak był u mnie w
              bloku to męskie strzyżenie było chyba 5 lat temu po 30-40 zł. Obecnie strzygę
              się w centrum za 10 zł :) Żonie bardzo się podoba :)
              • Gość: miśka Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.chello.pl 04.04.09, 22:36
                a ja jestem zadowolona z usług salonu Ekert. Ceny normalne, bez szaleństw. Moją
                fryzjerką jest Wiola i polecam ją każdemu. Jedyna fryzjerka, która strzyże mnie
                zgodnie z moimi oczekiwaniami, ale i potrafi coś zasugerować. Tak naprawdę , to
                Ekert specjalizuje się w paznokciach i faktycznie dziewczyny znają się na rzeczy.
              • j666 Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 19.05.10, 23:09
                Nie wierzę, no chyba że emeryt we wtorki ;-)

-----

> Obecnie strzygę się w centrum za 10 zł
            • helga1970 Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 01.05.09, 15:03
              niestety nie robią solidnie
        • Gość: gosc studio81 IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 30.04.09, 12:40
          byłam kilka razy, podobało mi się, jest m.in. p. Marzena fajnie
          strzyże - strzyżenie bez modelowania ok 40 zł włosy średnie
    • Gość: LENKA Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.devs.futuro.pl 05.05.09, 11:45
      BYŁAM TAM JUŻ 3 RAZY I JESTEM ZADOWOLONA.
      zMIANIAŁAM TYLKO KOLOR WŁOSÓW BEZ CIĘCIA
      KOLORYZACJĘ ROBIĘ U PANI BASI

POZDRAWIAM
      • cz.wrona Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 10.05.09, 00:21
        Do Ekertu trafiłam przypadkowo- po prostu spacerując ze śpiącym
        dzieckiem chciałam wyregulować brwi- w 2 salonach (przy małej
        Bartyckiej i obok telepizzy nie mieli czasu) nie udało sie wiec
        zajrzałam tutaj. Leżąc p.Nelly zaproponowała mi regulacje woskiem -
        i nie żałuje bo efekt jest super choć cena może odstraszyć- 25zł a
        pęseta- 20 zł czyli jakies 13zł drozej niz w sasiedztwie. Ale
        p.b.miła , kremik, masażyk ;) Zdecydowanie polecam na pierwszy raz
        bo bólu sporo mniej niz tradycyjnie wyrywając i znacznie szybciej.
    • agulha Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 10.05.09, 12:24
      Akurat dyskusja kręci się wokół okolic Rudnickiego i Kochanowskiego, ale pytałaś
      o całą dzielnicę. Ja chodzę do małego salonu "Styl", który obecnie mieści się na
      parterze nowego bloku przy ul. Przy Agorze (cały parter to handel i usługi, to
      jest między cukiernią Elsnera a blaszakiem Agora). Jest tam tylko jedna
      fryzjerka i jedna kosmetyczka. Trzeba się umówić wcześniej. Trafiłam do tej
      fryzjerki, pani Małgosi, jak jeszcze pracowała u kogoś innego, w sąsiedztwie (bo
      tam mieszkałam), i chodzę dalej, bo jestem zadowolona i z cen, i z jakości.
      Strzyżenie z farbowaniem, o ile pamiętam, sto złotych.
    • Gość: paula Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 15:50
      ja ścinałam kiedyś włosy w tym salonie "ekert" i powiem sczerze, że
      było ok, tzn nie wybiegłam z krzykiem ale bez rewelacji. Zbyt wiele
      chyba nie można od nich wymagać. Jeżeli chodzi ci o podcięcie to
      jaknajbardziej możesz pójść
    • Gość: stała klientka Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 19:15
      serdecznie polecam studio urody ekert, świetna obsługa pełen profesjonalizm,
      miła i pomysłowa zaongażowana obsługa. jestem ich klientkom od lat jeszcze ze
      starego salony przy rudnickiego 10. polecam jak najbardziej!!!!!!!!!!!!1
      • fela12345 Salon Urody Ekert -gdzie jest Nelly ??? 06.06.14, 15:50
        Gość portalu: stała klientka napisał(a):

>Czy ktoś wie gdzie teraz pracuje pani Nelly z salonu Ekert ???
        Była tam najlepszą kosmetyczką, ale od nikogo nie można się dowiedzieć
        jaki jest z nią kontakt
        • Gość: Klientka Nelly Re: Salon Urody Ekert -gdzie jest Nelly ??? IP: *.warszawa.mm.pl 08.06.14, 18:02
          Gagarina 35, 22 8417081
        • Gość: Gość Re: Salon Urody Ekert -gdzie jest Nelly ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.14, 14:12
          Bez Nelly to już nie ten sam salon, nie ta jakość obsługi.
          Byłam dwukrotnie od jej odejścia na hennie brwi i rzęs -za pierwszym razem nakładała mi ją manicurzystka (chyba właścicielka nie zdaje sobie sprawy że stała klientka rozpoznaje twarze pracujących tam osób, a akurat fryzjerki i manicurzystki są na widoku), za drugim chyba nowozatrudniona kosmetyczka. Cóż p. Nelly przyzwyczaiła mnie do tego że jest cały czas w gabinecie bo w każdej chwili może zacząć szczypać, nowa -po nałożeniu zapytała czy szczypie i wyszła....
          Strach się zapisać na większy zabieg.
          I mała rysa na pięknych wnętrzach-róża na fotelu nie zrobi na mnie wrażenia jeżeli folia ochronna pod buty której też będą dotykać spodnie będzie brudna :/
    • Gość: monik34 Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.pl 27.02.10, 23:58
      Jest to dobry salon z umiarkowanymi cenami miła obsługa ,tanie
      solarium dobrze opalające.
      Polecam fryzjerkę kasie oraz kosmetyczkę basie
      Salonu Ekert nie polecam (dzwi zamknięte jest domofon ) w moim
      odczuciu jakby salon zamknięty dla ludzi z zewnątrz
    • Gość: aga Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 16:22
      Gorąco Polecam!!!
    • Gość: Sivi Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.chello.pl 19.05.10, 22:13
      MIESZKAM W BLOKU NA RUDNICKIEGO 3A I POWIEM TAK:
      w salonie fryzjerskim "STUDIO 81" świetnie strzyże Pani Kasia, taka
      mała blondyneczka. Zawsze byłam zadowolona, aczkolwiek ja wypowiadam
      się tylko o strzyżeniu - nie jestem zbyt wymagającą klientką.
      Osobiście akurat złych doświadczeń nie miałam. Dziś np. zrobiła mi w
      20 minut tak fantastyczną fryzurkę, że nie mogę się nadziwić!
      Jeśli chodzi o salon EKERT na Rudnickiego 3A: drogie Panie! wszystko
      zależy kogo akurat w danym czasie salon zatrudnia! Byłam tam kilka
      razy i trafiłam na super fryzjerki. Wyszłam bardzo zadowolona! Ale
      zdarzyło się też tak, że byłam wściekła. Pytałam później o tamte
      kobitki - niestety już nie pracują. Więc już tam nie chodzę.
      Wróciłam do salonu obok - do pani Kasi....
      • Gość: torrres Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.vizja.pl 14.05.13, 13:24
        ja również byłam bardzo zadowolona po wizycie w studio 81 - strzyżenie + czesanie. polecam, miła fachowa obsługa i fajne ceny
      • Gość: rela Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.play-internet.pl 24.10.13, 19:12
        SIVI NIE WIEM O KIM TY PISZRSZ OD 15 lat pracuja te same fryzjerki Viola Basia Aneta nie mozliwe jest to kiedy pytałaś juz nie pracowaly bo sa po dzisiejszy dzień i strzyga i maja sie dobrze to mistrzynie i super produkty używają Alterny Nie patrzcie zawistnym okiem myślcie pozytywnie nie powiem zlego slowa.
    • dori-pl Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo 28.10.10, 13:24
      Ja polecam Salon z Pasją przy Kochanowskiego, dziewczyny fajnie strzyga i w normalnych cenach. Świetnie czeszą też fryzury wieczorowe.
    • Gość: edyta Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: 178.73.49.* 23.11.10, 20:54
      Ja dziś byłam w tym salonie i wyszłam bardzo zadowolona ,świetna atmosfera cena normalna jak na w-wę za ścięcie średnich włosów i modelowanie 55zł a fryzjerka Basia.polecam
    • Gość: Jest OK Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.futuremedia.pl 21.12.10, 09:11
      Powiem wam że Ekert jest mega konkurencją dla tego drugiego salonu( chodziłam do obydwu). Różnicę widać już po samym stylu lokalu i profesjonalnym personelu, czy ilości klientek. Niestety ceny też do najniższych nie należą. Aczkolwiek polecam.
      • Gość: tez.bywam Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 22:26
        Gość portalu: Jest OK napisał(a):

> Powiem wam że Ekert jest mega konkurencją dla tego drugiego salonu( chodziłam d
        > o obydwu). Różnicę widać już po samym stylu lokalu i profesjonalnym personelu,
        > czy ilości klientek. Niestety ceny też do najniższych nie należą. Aczkolwiek po
        > lecam.

Niestety pracownice z Ekerta niekoniecznie przypadły mi do gustu - co chwila któraś ćmi papierosa przed salonem, dość głośno rozmawiając przy tym przez telefon i niejednokrotnie kląc jak szewc (no cóż klientki głuche nie są :/ ). Nie bardzo podoba mi sie, że pani, która mnie strzyże lub robi mi paznokcie (jakby nie patrzeć w obu nachylając się nademną) zijała na mnie papierosowym odorem. Innych zastrzeżeń nie mam, ale mimo profesjonalizmu NIEKTÓRYCH Pań z Ekerta powyższe mankamenty póki co skutecznie odstraszają mnie od tego salonu,
        • Gość: żółtko Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: 62.233.237.* 28.01.11, 08:15
          Witam, ODRADZAM SALON EKERT! Okropna obsługa! Byłam na farbowaniu włosów, wyszłam z połową włosów rudą i z 10cm platynowym odrostem! Jak można klienta wypuścić w takim stanie z renomowanego salonu.. Poza tym umawiałam się na kwotę 400zł a PO FARBOWANIU okazało się że Pani zużyła bardzo dużo farby, i musze dopłacić 90zł. Łącznie 490ZŁ ZA ŻÓŁTKO NA GŁOWIE i rude końce! Na dodatek Pani fryzjerka nie miała czasu aby zmyć mi farby z głowy, bo miała w tym czasie inną klientkę, więc poprosiła o pomoc Panią z recepcji i z długimi ostrymi tipsami – mam poranioną całą skórę głowy. NIE POLECAM TEGO PRZEREKLAMOWANEGO SALONU!!!!!!!!!!!!
          • Gość: rela Re: Salony fryzjerskie przy Rudnickiego (nowe blo IP: *.play-internet.pl 24.10.13, 19:21
            W zyciu tyle nie kosztuje tam tyle!!!!!! Oszukuje sz by obrzydzic nam? ?? Ja place 180-220 balejage tam 2kolory poldlugie wlosy no chyba ze masz do duuu...y..
    • Gość: artuz pani Kasia ze Studio 81 IP: 212.180.205.* 20.02.14, 17:25
      Czy ktoś się orientuje, gdzie teraz przeniosła się pani Kasia z salonu Studio 81?
      • Gość: klientka Re: pani Kasia ze Studio 81 IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.14, 23:14
        Nigdzie. Pani Kasia jest w ciąży, niebawem rodzi i zapewne kilka pierwszych miesięcy po porodzie będzie chciała poświęcić dziecku i rodzinie.
    • Gość: gosc Re: pani Kasia ze Studio 81 IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.14, 12:14
      teraz pracuje tam inna pani Kasia, niezłe zdziwko mnie ostatnio złapało... dzielnie jednak usiadłam na fotel i gorzko tego teraz żaluję ;)
      • Gość: Emila Re: pani Kasia ze Studio 81 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.14, 23:21
        Drogie panie byłam również u nowej pani Kasi i jestem bardzo zadowolona, zrobiła mi śliczny balejage i świetnie mnie obcieła, mój mąż też jest zadowolony z jej usług.Jezeli chodzi o Ekert , byłam, przetestowałam, nie polecam.Jezeli chcecie zapłacić za błyszczące marmury a nie efekt na głowie to wybierzcie Ekert.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka