Dodaj do ulubionych

Efekt Dent ul. Rudnickiego

IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.03.09, 11:27
Proszę o opinie na temat tego gabinetu.
Którego stomatologa polecacie dla wyjątkowo strachliwych?
Dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lulua Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.acn.waw.pl 22.04.09, 14:12
      Polecam dr Magde Goch, lecze u niej zeby i wreszcie siadam na fotel
      bez stresu. Wczesniej ze strachu cala sie trzeslam. Bardzo dokladna
      i delikatna.
      • Gość: Jano Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.warszawa.mm.pl 13.01.10, 18:14
        panicznie boje sie dentysty a niestety boli mnie ząb. możecie ręczyć
        że jesli pójde do pani Magdy Goch to załatwie tą wizyte bezstresowo?
    • Gość: strachliwy Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.09, 18:56
      a ja polecam właściciela. Wporzo koleś :). Odważyłem się pójść do dentysty po
      kilku latach i u niego w fotelu czuję się jak w domu. Gorąco i szczerze polecam.
      • Gość: Koni Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 19:10
        Zgadzam się z moimi poprzednikami. Dobrzy fachowcy i super sprzęt.
        Polecam
        • Gość: agnus Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.aster.pl 13.05.09, 22:42
          a ceny?? stosują tzw.sedację? kiedyś ich o to zapytałam e-mailem,
          ale nie raczyli mi odpowiedzieć, więc ja też ich olałam
          • Gość: ngfd Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 19:26
            z kartą mbank 7 % zniżki . Plomby 2 płaszczyzny 160 zł
    • Gość: aurelia Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.chello.pl 18.05.09, 11:13
      Polecam dr Pensiek, leczę się u niej od 4 lat. Wcześniej w innym
      gabinecie, teraz TU. Od 3 lat tylko przeglądy, wcześniej jeden kanał
      i ukruszona dwójka z przodu. Moja mama teraz robi proteze. Po tym
      jak NFZ doprowadził do zniszczenia 2 zębów...
    • aneta_mil Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego 16.01.10, 18:21
      Witam. Też chodziłam do Pani Goch (aktualnie mam przerwę dentystyczną). Jest
      młodziutka ale bardzo delikatna i dokładna. Polecam. Ceny w porównaniu do np.
      Duodentu itp drogich, wg mnie przyzwoite, aż się zdziwiłam.
      • Gość: mart_raf Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: 80.50.231.* 18.01.10, 16:22
        Chodzimy tam z mężem już od paru ładnych miesięcy i jesteśmy bardzo
        zadowoleni z poziomu obsługi i cen. Goraco polecamy dr Dorotę
        Teodorczyk, wspaniała i delikatna. Do wyrywania zębów polecam
        właściciela dr Filipa B.
    • Gość: ewka Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: 193.108.194.* 16.06.10, 15:14
      Prośba, jak możecie napisać, jakie są ceny za plombę w tym gabinecie
      ( cennika na stronie brak), i czy szukają dziur tam gdzie ich nie
      ma?? Faktem jest, że jedni widzą mniej a inni lekarze zdecydowanie
      więcej ubytków.
      • Gość: bb Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.swps.edu.pl 18.06.10, 10:54
        Byłam tam w 2008 roku i trafiłam na wyjątkowo niemiłą Panią K.
        Zdecydowanie ją odradzam. Oceniła mnie na pierwszy rzut oka i w trakcie leczenia
        powiedziała, że jak mnie nie stać to mogę skończyć zęba w innym gabinecie! No ja
        się nie ubieram super elegancko do stomatologa bo nie czuje takiej potrzeby.
        Omijajcie ją z daleka.
        • Gość: jafa78 Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 09:15
          A ja leczę się u Pani Teodorczyk i jestem zadowolona, dokładna, delikatna, uśmiehnięta a mój mąż u Pana Bujaka - baaardzo zadowolony, jak dla mnie to drogo, ale jak jakość dobra to i cena musi być odpowiednia - ja polecam
    • Gość: gość1000 Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 11:49
      Chodzę do Efekt Dent i jestem bardzo zadowolona. Miły i troskliwy personel. Chodzę do doktor Doroty Teodorczyk - miła i delikatna. Polecam.
    • easy_kasiula_1970 Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego 31.01.11, 01:35
      Jestem w miarę nową pacjentką (chodzę tam od pół roku) ale już śmiało mogę powiedzieć - polecam! Zwłaszcza dr. Edytę Lach-Brzozowską (mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam). Bardzo delikatnie leczy a zarazem dokładnie. Efekt - bezbolesność i jak na razie wszystko mam idealnie wyleczone:)
      • naise Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego 01.02.11, 09:00
        Poszłam tam kiedyś z przymusu, bo mój stomatolog miał urlop, a Efekt Dent mam blisko. Znaleźli mi 15 ubytków do zrobienia, zgodnie z cennikiem od 150 zł wzwyż. Gdy poszłam do mojego stomatologa (zaufanego, chodzę do niego od lat) to się za głowę złapał, bo ubytków miałam 3 i za jeden płaciłam kilkadziesiąt zł taniej niż w Efekt Dencie ;)
        • Gość: asfd Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 23:02
          a gdzie jest tak tanio? chętnie skorzystam
          • Gość: lena Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.06.11, 20:40
            Zachęcona opiniami poszłam do Efekt Dent. Dzięki Pani dr Magdalenie Goch przełamałam swój strach przed dentystą. Teraz chodzę tam z przyjemnością, chociaż w głowie mi się nie mieściło, że wizyta u stomatologa może być przyjemna. Polecam :)
            • Gość: gość Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.warszawa.mm.pl 04.07.11, 19:28
              dlaczego mam wrażenie, że większość wpisów na tym forum jest pozorowana?! Dziwne...
    • Gość: gość Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 20:41
      ceny mają nie tylko wysokie, ale wręcz kosmiczne, za dwa malutkie ubytki w jedynkach zapłaciłam bagatela 580 zł!! i to juz z rabatem
      • flores_ka Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego 05.07.11, 23:18
        Gość portalu: gość napisał(a):

> ceny mają nie tylko wysokie, ale wręcz kosmiczne, za dwa malutkie ubytki w jedy
        > nkach zapłaciłam bagatela 580 zł!! i to juz z rabatem

Dziwny ten wątek. Najpierw seria wyłącznie niezwykle pozytywnych opinii, co budzi podejrzenia wpisów pozorowanych (jak to stwierdził ktoś wcześniej). A następnie jakiś dziwny post - z nieprawdopodobną informacją. Niedawno, za leczenie 2 zębów (nie były to niestety malutkie ubytki) zapłaciłam niewiele ponad połowę tego, co przedmówca. Ceny wg mnie do niskich nie należą, ale są porównywalne z innymi cennikami, które przeglądałam online.
        • Gość: naiwna Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.wseiz.pl 26.06.12, 11:14
          Zdecydowanie odradzam. Nie uwzględniają reklamacji. Jak nie miałam gigantycznych problemów z zębami, to po wizycie w ww. gabinecie już mam. Żadnej odpowiedzialności ze strony właściciela! Przerost formy nad treścią.
    • Gość: ania Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: 195.117.255.* 10.01.12, 14:09
      leczymy się tam z całą 3 osobowa rodziną;-)
      ja mąż i synek 4 latka
      opiekuje sie nami dr Teodorczyk - pppoooollleeecccaaammm!!!

ale ceny zabójcze:-(
    • Gość: Były pacjent Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.lomianki.armasan.pl 11.01.12, 14:04
      Szukasz dentysty? To go znalazłeś!
      EfektDent ma doskonałe wyposażenie, miły personel i ceny z kosmosu. W dzisiejszych czasach jest zrozumiałe że jakość musi kosztować. Jednak etyka lekarska zawsze powinna stać na pierwszym miejscu - zdrowie pacjenta najważniejsze i to po jak najniższych kosztach. EfektDent jednak tego nie rozumie i miałem wrażenie że co wizyta to droższa i końca nie widać ciągłych pomysłów opartych na nowinkach (czytaj BARDZO drogich i co gorsze nieskutecznych).
      Niestety, zdecydowanie nie polecam tego gabinetu.
    • Gość: jaca Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.12, 11:55
      Tragicznie drogo !!!! wyrwą od was każde pieniądze i nie koniecznie wyleczą ząb ;) Bardzo miła obsługa ale trudno być niemiłym jak się zasysa pieniądze klienta . Jak zaczniecie się leczyć to przeżyjecie terapie szokowa !!!! Zapłacicie trzy razy tyle co w innym porównywalnym miejscu . nie polecam :)
      • Gość: goscnabemowie Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.aster.pl 26.06.12, 15:27
        watek wygląda na pozorowany.
        ale - jako ze bylam tam wielokrotnie, to napisze - miło, ale bez rewelacji. drogo jak w większosci klinik stomatologicznych, kontrolna wizyta, polegająca na otworzeniu paszczy, zajrzeniu przez stomatologa do srodka i stwierdzeniu, że jest ok - 70 PLN. przy czym tę kontrolną wizytę poprzedziło kilka za które zostałam skasowana na ok. 1500 PLN - wiec te 70 złotych mogli darowac. personel miły, miejsca parkingowe są, wnętrze estetyczne, menu muzyczne (choc ja nigdy nie skorzystałam) - wiec jeśli rwie ząb, to nie ma się co obawiac.
        • Gość: chomik Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 00:54
          wypowiedź pozorowana - DROGO ale nigdzie indziej nie chodzę bo w enel medzie kur... drogo.
          • Gość: dorota Re: Efekt Dent ul. Rudnickiego IP: *.184.rev.mni.pl 22.11.12, 13:15
            Jest milo i sympatycznie,ale drogo. Byłam u Pana Kowalczyka na leczeniu kanałowym pod mikroskopem. Leczenie bezbolesne. Za dwie wizyty zapłaciłam 1500 zł za jednego zęba to jest drogo. Dwie wizyty dwugodzinne. Na początku miałam oszacowane ok 1000zł. Brak sprecyzowanej ceny za usługę. Gdy zapytałam się konkretnie ile to usłyszałam w odpowiedzi, że nie wie bo to zależy od ilości materiału zużytego do wypełnienia. Za samo zatrucie zęba i rozwiercenie zapłaciłam 180 zł. To jest wyjątkowo dużo w porównaniu z innymi klinikami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka