martynachmiel 15.04.09, 23:48 www.allegro.pl/item602665089_namiot_dla_dzieci_wigwam_iglo_tunel_najtaniej.html to jeden z przykładów domek, tunel, domek, jakie znalazłam na allegro i proponuję zakupić z naszych składek, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajoanna41 Re: iglo, tunel- kupujemy? 16.04.09, 09:22 SUPER!!! Jestem za- dużo nam jeszcze trzeba kasy?Na placyku miałyby teraz dzieciaki frajdę Odpowiedz Link Zgłoś
c_m_y_k Re: iglo, tunel- kupujemy? 16.04.09, 09:44 Ja jestem za! Kasy powinno już wystarczyć. Jeszcze pytanie jak to się składa. Żeby nie było za dużo pracy po zajęciach z posprzątaniem sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: iglo, tunel- kupujemy? 16.04.09, 10:36 no cóż, z tym składaniem to chyba nie będziemy musiały tego robić co tydzień, tylko w tej pakamerce będziemy trzymały, nie jest to na oko jakieś bardzo pracochłonne, ale o 12:30 jak dzieci już marudzą to może być męczące:( kasy na bank starczy, z przesyłką to jakoś ok 80 zł, Marysia, daj znak czy masz tyle! jak tak, to mogę już zamówić Odpowiedz Link Zgłoś