Gość: Małgorzata IP: *.jmdi.pl 26.10.06, 18:36 prosze o pomoc, pilnie potrzebuje, dobrego , niedrogiego ortodonty na białołece lub targówku..moze ktos moze mi cos polecic??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: niedrogi ortodonta 26.10.06, 23:35 Obawiam się, że nie ma "niedrogich" ortodontów. Może byc tańszy lub droższy sposób leczenia, moze byc dobry lub kiepski ortodonta. Tańsze będzie leczenie z aparatem "ruchomym", droższe (drogie) - leczenie aparatem stałym. Wiele zależy od tego jak długo leczenie będzie trwało - im dłużej, tym więcej kosztuje. Mogę polecić DOBRĄ ortodontkę, ale czy leczenie będzie u niej tanie czy drogie zależy od wielu rzeczy. Za to skutki obserwuję u mojej córki - znakomite efekty i świetne podejście do pacjenta, poza tym odpowiedzialność za to co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: niedrogi ortodonta IP: 217.11.142.* 27.10.06, 08:47 A możesz podać namiary do tej ortodontki? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: niedrogi ortodonta 27.10.06, 12:35 Jasne :-) Przyjmuje w PerfektDencie, Odkryta 44w (vis a vis pętli autobusowej na Nowodworach). Adres nieco mylący, bo front budynków jest od Światowida. Ortodontka to dr Lasota, zadzwoń żeby się umówić... tel. (22)889 70 80 albo (22)889 70 81 Z czystym sumieniem mogę ją polecić - nie działa na skróty, ale i nie przedłuża sztucznie kuracji. Przy okazji jest przemiłą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: niedrogi ortodonta 27.10.06, 13:22 DR Żurek niedaleko kościoła na Wysockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: niedrogi ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:51 popros jakiegos bywalca spod sklepu za flaszke zafunduje ci nowy usmiech.taniej wyjdzie:]]] Odpowiedz Link Zgłoś
eewa18 Re: niedrogi ortodonta 20.11.06, 15:09 dr Wyszomirska z Orto-Fan na Rondzie Starzyńskiego, w pawilonach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: niedrogi ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:32 Dowiedz się na Rembielińskiej 6a,to nowa przychodnia słyszałam,że mają jakieś duże promocje cenowe. Odpowiedz Link Zgłoś