Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka - Ursus

03.06.06, 19:59
moja aktualna - zaszła w ciążę i jej nie ma..

w związku z tym - szukam nowej.
ma być dobra, dokladna, sprytna,
umiarkowanie droga.

i najlepiej - Ursus.

kogo polecacie?? gdzie?? za ile??
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiesia Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.06, 16:28
      Na Warszawskiej 58c Sunreef SPA Mily klimat super ceny dotego bardzo mila
      kosmetyczka!!! naprawde polecam chodze do niej od pol roku i jestem bardzo
      zadowolona!

polecam ci ja bardzo
      • altu Re: Kosmetyczka - Ursus 16.08.06, 22:25
        przykro mi bardzo. pani się nie sprawdziła..
        ech..
        może ktoś jeszcze zna kogoś solidnego???
        • Gość: magdaa Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.devs.futuro.pl 17.08.06, 08:26
          nie wiem jaka to ulica cchyba Walerego Sławaka ale jak znasz ursus to trafisz
          na starym Ursusie przy Okraglaku po przeciwnej stronie ulicy są dwa kioski ruchu
          obok jest salon fryzjerski i w tym salonie jest kosmetyczka
          i tam polecam
          • Gość: Tatiana Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.play-internet.pl 27.07.14, 20:25
            witam polecam Tatiane numer 788190878 jest z Piastowa ladnie robi brwi.bylam shellak 50zl stopy 80 komplet henna 25 wąsik gratis
            • Gość: Jestem zdziwiony że ktoś kto ma PLAY poleca kosmetyczkę, która też IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.14, 21:38
              ma PLAY. Przecież nie tym, że kosmetyczka jest idiotką
          • Gość: kinga Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.15, 22:57
            Tak!! To była p. Teresa Szkiłądź i jej młodsza koleżanka p. Basia. Pani Teresa - genialna kosmetyczka, p. Basia - b.zdolna uczennica. Gdzie są teraz? Google nie znajduje p. Teresy. Czy ktoś wie gdzie pracują te panie?
        • Gość: Kami Re: Kosmetyczka - Ursus IP: 192.193.245.* 17.08.06, 08:42
          Altu, a czemu kosmetyczka sie nie sprawdziła? ja też bym ją polecała?
    • Gość: asia Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.play-internet.pl 20.08.15, 09:34
      Polecam zdecydowanie salon Badz piekna w ursusie. Do p. Bozenki chodze od jakis 11 lat najpierw przyjmowala w studiu seba teraz otworzyla wlasny zaklad. Wyleczyla mnie z tradziku a teraz dba o moje cialo I twarz. A brwi Jak wyreguluje to mistrzostwo swiata. Podaje namiary 501 864 255 ul. Spisaka 87 .
      • Gość: gosc Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.static.chello.pl 20.08.15, 15:31
        tradzik to przede wszystkim stan wnetrza organizmu.O czym malo ktora kosmetyczka w ogole wie.
      • Gość: teresa Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.15, 13:43
        a ja zdecydowanie odradzam.....!!!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.centertel.pl 14.07.16, 14:22
      Witam! Polecam studio urody Sofia Beauty Rakuszanki 6 lok. U3 Ursus tel. 502280084-miła i profesjonalna obsługa, przystępne ceny, fajna atmosfera, duża oferta. Paznokcie, makijaże, zabiegi na twarz itd. POLECAM!
      • Gość: Aga Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.centertel.pl 18.09.16, 19:32
        Polecam Sofia Beauty na Rakuszanki
        • Gość: gosc Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.static.chello.pl 20.09.16, 11:07
          jak juz spamujesz to sie chociaz tego naucz :))) zalosna pseudoreklama.
      • Gość: Klaudia Re: Kosmetyczka - Ursus IP: *.centertel.pl 28.09.16, 08:32
        Pani Zosia to moja ulubiona kosmetyczka, a innym pozostaje zazdrościć profesjonalizmu.
        Polecam Sofia Beauty Ursus
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka