Gość: maciuś Jak żyją najbogatsi ludzie świata? Nad wyraz sk... IP: 91.189.142.* 05.04.10, 10:03 też mam kilkunastoletnie auto- to znaczy ze jestem bogaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Jak żyją najbogatsi ludzie świata? Nad wyraz sk... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 05.04.10, 11:10 to prawie jak nasi wybrańcy narodu. Też skromni i pracują w cyrku na ul. Wieśniackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.Delux Kochajcie bogaczy dziewczęta IP: *.chello.pl 05.04.10, 11:18 "Kochajcie bogaczy dziewczęta Kochajcie, do jasnej cholery..." Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kochajcie bogaczy dziewczęta 05.04.10, 11:51 Nie musisz zachęcać ;-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard Jak żyją najbogatsi ludzie świata? Nad wyraz sk... IP: 94.254.206.* 26.06.10, 15:07 Nie jestem jednym z najbogatszych Ludzi Swiata,aczkolwiek takowych znam osobiscie, a nawet z kilkoma jestem w przyjazni. Osobiscie nie chcialbym byc absurdalnie bogaty - moj stan posiadania to:dom w Autrii, dom w Bogocie, stan konta - ok.2 Mld USD, samolot Falcon 7X. z aut Rolls-Royce /2009/, mam Doradce, z ktorego traktuje na rowni z Czlonkiem Rodziny, cieszy Mnie, ze cos kupujac, nie musze sie zastanawiac, czy wystarczy Mi pieniedzy. Pieniadze to dorobek Mojej Rodziny od 1903 roku - nie zniszczyla tego komuna. Na szczescie Nas okupowano do 1955 roku.Mysle, ze zyje normalnie, jezdze autobusami, tramwajami, U-Bahn, oprocz Sevruga Caviar - jak poczestuja w Ambasadzie - bo samemu bym nie kupil - absurd wydawania pieniedzy - jem nawet hot - doga na BP w Polsce, choc wywodze sie z arystokratycznej Rodziny. Mysle, ze w miare odpowiedzialem . Pozdrawiam Dr Richard Harttmann Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Prywatny odrzutowiec to fanaberia? 27.06.10, 02:24 Moze dla idiotow, ktorzy lubia byc rewidowani, czy latac z klaskajacym, polskim bydlem. Latajac jetem, poza kontrola paszportowa, (a i to nie zawsze), nie musisz sie niczym martwic. Ale mrowki lubia zrec pasztet i tluc sie w puszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom sama prawda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:01 witam. co do ostatniego postu ''niezle bajery'' człowieku wiezysz w filmy, jestes widac dzieckiem wychowanym w obłudzie i nie wiesz co jest grane. zal mi Ciebie. zmien tok myslenia. po 2 PIENIĄDZ MA ROBIC PIENIĄDZ helołłł? 100% prawdy. wiekszosc naprawde bogatych ludzi zyje jak Ty czy Twoj sąsiad ze 15 letnią beemką w blaszanym garazu robiący zakupy z biedronki. Ludzie ktorzy jezdzą luksusowymi mercedesami czy innymy maybahami, mają w zeczywistosci mniej pieniedzy od tych ktorzy jezdzą normalnymi autami za max 20 tys pln. To pseudo bogacze, wyznający zasade zastaw sie a postaw sie, szpanujacy ''kasą'' tylko ze tak naprawde wcale tej kasy nie mają, mają duze zarobki ale auto, jacht, samolot jest prawie zawsze w leasingu:) a i mieszkają w domkach max 200 m zwyklych. lub mieszkaniach. to co jest napisane to prawda. tak powinno sie robic, to jest dobre myslenie. moj ojciec od 30 lat prowadzi firme a jezdzi starym meskiem c klasy 95 r, powypadkowym sprowadzonym z zagranicy jedynie. willa? hahaha dobre. 100 m domku typu szary klocek. owszem są tacy co zyją luskusowo ale pamietajcie ''nadmierna konsumpcja jest pierwszym krokiem do bankructwa'' pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś