Dodaj do ulubionych

Pieczątki

03.10.11, 18:50
Mam kilka pytań dotyczących pieczątek

1.Czy każdy przedsiębiorca powinien mieć własną pieczątkę firmową?
2.Jeśli tak, to co powinno się na niej znajdować?
3.Czy trzeba mieć dwie pieczątki, firmową i imienną?

z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • yerbasake Re: Pieczątki 04.10.11, 12:57
      1.Tak
      2.Pełna nazwa firmy, imię i nazwisko, nip, regon.
      3.Nie wiem czy to konieczne ale na pewno warto wyrobić sobie i imienną.
      • tokaar Re: Pieczątki 05.10.11, 15:03
        Dzięki za pomoc.
    • jeppy Re: Pieczątki 04.10.11, 14:52
      A jak wyobrażasz sobie przyjacielu prowadzenie firmy nie posiadając pieczątki firmowej?
    • Gość: Luck Re: Pieczątki IP: 80.54.117.* 07.02.12, 20:29
      Nie ma obowiazku posiadania pieczatki, ale warto taka posiadac. Duzo wygodniej jest ja miec, tak samo jezeli chodzi o pieczatke imienna. Zreszta to jeszcze zalezy czy sam jestes w firmie czy masz jeszcze pracownikow. Teraz to nawet pieczatka moze pełnic role promocyjna - typu pieczatki z obrazkami czy jakas smieszna czcionka. Ja ostatnio zakladajac firme zamowilam sobie pieczatki na stronie firmy AMB, tam maja fajne wzory. Zreszta pomogli mi dopracowac ksztalt takiej pieczatki. Teraz nawet nie musze miec wizytówek, wystarczy ze przybije pieczatke gdzies i juz ktos ma moj adres.
    • adrian.bartczak Re: Pieczątki 24.02.15, 09:34
      pieczątkę imienna najtaniej masz tutaj :)
      pieczątka imienna
      natomiast firmowe stemple tutaj:
      pieczątka firmowa
      • apowiemcito Re: Pieczątki 11.03.15, 13:13
        Najlepszą ofertę na pieczątki w kraju ma sklep pieczatkioutlet - www.pieczatkioutlet.pl . Reszta kombinuje z cenami, dolicza za gumki, logo i ma drogą wysyłkę. W outlecie oferta jest po prostu uczciwa :)
    • miczek123 Re: Pieczątki 14.12.15, 22:03
      Ułatwienie pracy i kontaktu klientów, oszczędność czasu, reklama to przemawia za kupnem pieczątki. Polecam artykuł, który zawiera w pigułce wszystko to, co powinniśmy wiedzieć, by wybrać odpowiednią pieczątkę: www.stampler.pl/artykuly,pieczatka-w-dzialalnosci-gospodarczej-jaka-wybrac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka