contento 24.12.04, 08:44 Jak w temacie poszukuje informacji na temat kosztów przesyłek towarów z China , czy to możliwe że koszt przesyłki oscyluje w granicach 40 usd/kg ??? Bo mnie przeraziły te koszty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -=APG=- Re: Koszty przesyłek z Chin ??? IP: *.info 24.12.04, 15:45 kontener droga morsko okolo 750 USD przynajmniej ja tyle place Odpowiedz Link Zgłoś
bergamo1 Re: Koszty przesyłek z Chin ??? 24.12.04, 17:06 Gość portalu: -=APG=- napisał(a): > kontener droga morsko okolo 750 USD przynajmniej ja tyle place ale u mnie raczej droga morska nie ma sensu 15- 20 kg Odpowiedz Link Zgłoś
taniapaczkazchin Re: Koszty przesyłek z Chin ??? 04.06.14, 18:33 Aktualnie ( czerwiec 2014 ) cena przesyłki ekspresowej o wadze 1 kg z Kantonu do Polski wynosi ok. 80 zł, przesyłki pocztowej ok. 40 zł Więcej: ChinskiKurier.pl contento napisał: > Jak w temacie poszukuje informacji na temat kosztów przesyłek towarów z > China , czy to możliwe że koszt przesyłki oscyluje w granicach 40 usd/kg ??? > > Bo mnie przeraziły te koszty > Odpowiedz Link Zgłoś