Dodaj do ulubionych

Hausner społecznym doradcą Belki

29.03.05, 17:15
Przepraszam; Czy Belka z Hausnerem 5 maja zakładają partię polityczna czy
kabaret? Na razie jest tak, że premier i wicepremier lewicowego rządu są
lidaeami nieistniejącej parti politycznej. Ponieważ wicepremier rezygnuje z
funkcji koledzy ustalili, że nadal będzie zajmował się tym samym ale juz
społecznie. Tak jak teraz mogliśmy choć teoretycznie zakładać że Hausner
jest oceniany przez sejm ze swojej pracy, tak teraz oceniać go będzie jego
kolega. Taki podział pracy trochę mi przypomina działania prominentów SLD
ujawniane w czasie prac Komisji Orlenu. Tam też kolega ministra finansów
społecznie zwalniał Modrzejewskiego z funkcji prezesa Orlenu . Gratuluję Uni
Wolności wielce oryginalnego pomysłu na próbę przebicia się do pierwszej
ligi. pomysł może i dobry ale chyba trochę 'przefajnowany'

Obserwuj wątek
    • Gość: gula indyk Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.adlex.com 29.03.05, 17:17
      Obstawia sie swoimi ludzmi. Dlaczego nie?
      • Gość: hej! Polityka, polityką a pensję miec trzeba. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:21
      • Gość: Czytelnik Re: Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.lodzka.policja.gov.pl 29.03.05, 17:41
        Belka to ...... Nie powiem bi nie chcę obrażać zwierząt
    • Gość: [][][][][ Proszę bardzo! To jest gest, pracowac społecznie IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 17:35
      ...czyli za darmo , hahahaha hihihihihih , - i co ? czy to nie jest kpina z
      nas Polaków . Głupków chce pan -Panie Belka zrobić z nas Polaków i nie tylko
      pan, tych kpiarzy jest wielu , m.in jeden mieszka w pałacyku prezydenckim .
    • Gość: biznes-łumen narodowi szydercy IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 17:40
      ... tylko przewalanki , przepychanki , dymisjonowanki , mianowanki ... i tak
      karuzela sie kręci, ale juz nie długo -szlag was trafii
    • Gość: as Szkoda dyskusji o tych smieciach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:46
    • Gość: Technokrata To nie kabaret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:56
      Prezydencie nie pozwól robić z siebie i z nas jaj.Takiego premiera i takich
      satyryków jeszcze w rządzie nie było.Robienie jednak w balona kraju i
      Prezydenta to już już jest mocne przegięcie pały.
    • agaj.agaj Re: Hausner społecznym doradcą Belki 29.03.05, 18:27
      Zgadzam sie z komentarzem adax4 w 100%. Nic dodac, nic ujac. Madrosc ludowa
      jednak mowi - ten sie smieje, kto sie smieje ostatni.
      • Gość: sun Re: Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.telprojekt.pl 29.03.05, 18:44
        ale bzdurne te wasze komentarze. zobaczymy jak bedziecie komentowac za rok rzad
        rokickiego oraz swiatle przewodnictwo nowego prezydenta niestety juz nie tylko
        warszawy. 10 komentarzy i kazdy w tonie "ja wiem lepiej". smiac mi sie z was
        chce. wiem co mysla niemcy mowiac o "polaczkach".
        • Gość: magda Re: Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 19:30
          sun - kto cie najął , - kancelaria Belki czy Kwasniewskiego ? , do lekarza ,
          szybko , mózg ci wycieka ....
          • Gość: kmiotek Re: Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.os.kn.pl 29.03.05, 21:32
            Doskonale potwierdzasz jego słowa.
    • the.bill.europy To juz od dawna jest kabaret 29.03.05, 18:46
      A przygrywa do tego awanturnicza i anarchistyczna Partia Demokratyczna, która
      jak widac za nic ma przyzwoitośc i demokratyczne standardy.
      • desspo75 Re: to swietny pomysl caly rzad spoleczny przy 29.03.05, 18:57
        prezydencie kwachu ktory tez spolecznie we wlasnym m-iles tam
        bedzie rzadzil za pomoca kuny z zaglem i kolczykiem
    • Gość: DO ROBOTY ! wracają "czyny społeczne " - 1 maja blisko .... IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 19:46
      "doradca społeczny " - takie pomysły to tylko komunistom we łbach .... .
      hihihi, DO ROBOTY ! - ryczy Belka
    • vortex21 Razem będą siedzieć ... w jednej kaltce ... 29.03.05, 19:50
      www.main.home.pl/zbawienie
    • Gość: bela,bela donna .. Frasyniuk - cieszysz sie ? - społecznik idzie ... IP: *.promax.media.pl 29.03.05, 20:56
      kataryna.blox.pl/html
    • aniaczepiel A ja nie!!! 29.03.05, 21:21
      Dlaczego?
    • Gość: J_P Re: Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.ibch.poznan.pl 29.03.05, 22:26
      a jakie spoleczenstwo desygnowalo go na swojego przedstawiciela u boku Belki -
      a moze slowo "spoleczny" oznacza cos innego , a jesli tak to co ???
      • Gość: M-Pazdzioch Re: Hausner społecznym doradcą Belki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:43
        Żadne społeczeństwo nie desygnowało tam Hausnera kolego J_P (czy wszyscy o tych
        inicjałach muszą mieć kłopoty z mysleniem ?).
        Rzad Belki, Sejm mają poi 70-90 % (!!!) ocen negatywnych, Hausner też.
        Kto ich desygnował ?
        • Gość: przestroga Jeszcze zatęsknimy za Belką i Hausnerem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:03
          • Gość: hejJo Re: Jeszcze zatęsknimy za Belką i Hausnerem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:30
            Możliwe ale na razie niech spierxalają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka