Gość: sara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:46 A co z Auto-Casco??????? Jak tu sprawa wygląda, fotek na telefon się nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz Właśnie kupiłem w Axie AC/OC/NW 24.11.06, 08:34 Generalnie pakiet tańszy o 15-20% od najtańszej konkurencji (Compensa). Link 4 - to już wogóle był kosmos. Warta i PZU też tyły sporo droższe. Zobaczymy jak będzie przy jakiejś szkodzie (odpukać) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: AXA weszła do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:02 ja rowniez zakupilem na mojego staruszka OC i bylo kilkanascie proc. tansze od Warty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: AXA weszła do gry IP: *.teledisnet.be 24.11.06, 15:32 masz racje, nie chcialabym tu robic reklamy firmie"AXA" ale mam u nich ubezpieczenie od pozaru, samochod, ubezpieczenie od kradziezy,oraz na zycie od 35 lat i nigdy nie mialam najmniejszego problemu, sa powazna firma, a "Warta" zmienila calkiem twarz od pazdziernika 2005 od kiedy jest w rekach KBC belgijskiego, dyrekcja KBC bardzo po ludzku potraktowala zwrot kosztow za szpital mego ojca - Warta ciagnela sprawe 7 mcy bez rezultatow i ze 100% dowodami 2 razy odmowila zaplaty, a w 2 miesiace po przejeciu przez KBC wszystko bylo zalatwione. Ludzie powinni sie wymieniac takimi informacjami ulatwi to nam w duzym stopniu zycie w walce nie zawsze latwej z ubezpieczycielami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola AXA weszła do gry IP: *.aster.pl 06.12.06, 17:31 Właśnie dlatego nie zawiera się ubezpieczeń przez telefon. Zawsze mogą powiedzieć,że szkoda wystąpiła wcześniej. To nie są rzadkie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfgdsg Re: AXA weszła do gry IP: *.chello.pl 14.04.08, 21:35 podczas mojej sprawy - zaniżywli wartość pojazdu i uznali szkodę całkowitą - nigdy likwidator szkody nie zadzwonił do mnie i nic sam z siebie nie zrobił] - często totalny brak kontaktu - tylko "błąd sieci" a kontakt tylko telefonem do warszawy - podają kwoty odszkodowania a potem je zaniżają parę razy - zwiększają na max koszy naprawy, ale jak już naprawiasz to robią coś dokładnie odwrotnego - często argumentują swoje zachowanie mówąc "nie bo nie" - 32 dni i nie zobaczyłem ani złotówki, a moje auto jest nie naprawione - jestem poszkodowanym w wypadku jeszcze raz powtażam to Skrajni Skąpny, OSZUSCI I Firma krzaK! gorsza jakosc od innej francuskiej firmy- TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 AXA przegrała z Link4 IP: *.acn.waw.pl 14.04.08, 21:48 Axa zadzwoniła z propozycją 660zł/rok za OC i oświadczyła, że AC nie sprzeda, bo moje auto właśnie skończyło 10 lat. Zadzwoniłem do Link4 (których porzuciłem rok wcześniej dla AXY). Przebili na maxa: 350zł/rok samo OC, a za 720zł/rok AC (z dużym udziałem wł) + OC. No to wybór był prosty. Nie ma to jak konkurencja jednak. Takich sum nie pamiętam od kiedy miałem malucha Odpowiedz Link Zgłoś