Dodaj do ulubionych

Jednoręcy bandyci podebrali klientów Totka

IP: *.65.rev.vline.pl 18.01.07, 15:35
Rozumiem iż ci "jednoręcy bandyci" to taka nazwa na tych co doradzili aby podwyższyć cenę zakładu tak wysoko aby ludzi nie było stac puścić jednego. Jak zwykle wszystkiemu są winni tajemniczy "oni" :))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: suzi Jednoręcy bandyci podebrali klientów Totka IP: *.altec.pl 18.01.07, 15:40
      no i jakby tu nie patrzec to wszyscy oszusci i ubecy ,wiec sie nie dziwmy ze
      gospodarka tak wyglada a nie inaczej ,ale teraz nie myslcie ze bedzie inaczej
      tez menegerowie z rekawa
    • Gość: haracz z lsd Zwięszyli cene kuponu ,a wygrane stoją w miejscu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:51
      W UE za 2 Euro można wygrać 100 mln Euro ,a w USA za 2 $ można wygrać 100 mln
      $ .
    • hummer I to pomimo, że zakład wzrosł z 1.25 do 2 zł 18.01.07, 16:52
      Gratulacje :)
      • Gość: anty-lotek A cóż w tym dziwnego?:) IP: *.ds.pg.gda.pl 18.01.07, 17:59
        Przeważnie na kumulacje kupowałem 2 losy za 2,5zł. Dla mnie to kwota, która jest górną granicą, jeśli chodzi o takie bzdety. Po tej hehe podwyżce
        (prawie o 100%) cena losu to 2zł. Teraz już kupuje conajwyżej jeden los za 2zł, niż dwa za 4zł. Czyli na moim skromnym przypadku totek traci 50gr co kumulacjęw stosunku do tego co by mógł mieć ;)
    • Gość: yeellow artykul sponsorowany? IP: 194.7.114.* 18.01.07, 16:52
    • Gość: yeellow artykul sponsorowany? IP: 194.7.114.* 18.01.07, 16:54
      czy jest inny powod tego wazeliniarstwa dziennikarza?

p.s. tak, widze, ze to Puls Biznesu...
    • Gość: momus nie jednoręcy a złe lokowanie ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.07, 16:54
      nie jednoręcy bandyci spowodowali upadek, tylko informacja, że Toto hojnie
      wspiera Radio Maryja...
    • Gość: Były gracz Grałem często - przestałem grać po super decyzjach IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.01.07, 16:56
      nowego "lepszego" zarządu. Panie prezesie Jacku - to twoje durne decyzje
      doprowadziły do spadku zainteresowania totalizatorem.
      • Gość: Assessander Re: Grałem często - przestałem grać po super decy IP: 217.153.76.* 18.01.07, 16:58
        Daj Spokój Jacek jest ok. pracowałem z nim i wiem że ma jaja żeby posiągnąć ten
        wózek
    • Gość: pisklę Jednoręcy bandyci podebrali klientów Totka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:59
      "I na obsługę prawną - a propos: ile dla pana jest warta 30-stronicowa opinia
      prawna, na którą składa się 28 stron przepisów skopiowanych z Leksa, półtorej
      strony opisu sytuacji i zaledwie pół strony komentarza.

?....

Poprzedni zarząd zapłacił za nią 100 tys. zł!"

Dyzma Nikodem: "Jak się ma kiepełek, to i wytrycha nie trzeba".
    • Gość: SKOWRON hazard jejeje IP: 213.94.178.* 18.01.07, 17:43
      "Eksperci oceniają, że w ciągu roku można z rynku tzw. zdrapek ściągnąć 500 mln
      zł, a TS z ich sprzedaży w 2005 r. miał 69 mln zł, a w 2006 r. zaledwie 55 mln
      zł."

...a z narkotykow mozna sciagnac jeszcze wiecej. Czemu sa nielegalne...
    • Gość: artoo po prostu kupony sa za drogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:10
      ot i cała filozofia. czesto gralem w totka, ale ostatnio nawet kumulacje sobie
      odpuszczam z przyczyn jak powyzej. co za bzdura, ze to automaty odbieraja
      dochody spolce! to tak jakby ceny rowerow mialy wplyw na sprzedaz aut.
    • Gość: Tomasz Wystarczy dać zakłady przez Internet i będę grał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 07:17
      Gdyby totalizator umożliwił mi zawieranie zakładów przez Internet to grałbym z
      pewnością co środę. Teraz z braku czasu i lenistwa biorę udział w losowaniach
      wyłącznie przy większych kumulacjach.

Dziwię się, że nikt jeszcze na taki pomysł nie wpadł. Rozumiem problemy
      organizacyjne, ale wszystko jest do rozwiązania. Kontem bankowym można zarządzać
      przez Internet, a zakładu w lotto zawrzeć nie można?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka