Gość: stiv IP: *.chello.pl 19.09.07, 22:47 No i super, mój fundusz od razu w góre wystartował:) tak mogło by się utrzymać przez jakieś kilka miesięcy:) ale i tak nie przestane grac w lotto 3 razy dziennie:) trzeba troche szczęsciu pomóc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K "bo choć powszechnie spodziewano się podwyżki..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:52 Chyba obniżki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: "bo choć powszechnie spodziewano się podwyżki IP: *.13.rev.vline.pl 19.09.07, 23:03 Prognozy analityków przypominają prognozy pogody, z reguły się nie sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po piki IP: 213.158.197.* 19.09.07, 23:08 grunt do dobre samopoczucie ;) dobrykredyt.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: piki IP: 213.158.197.* 20.09.07, 01:20 zejdźmy z tego poczycia dobrekredyty.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag "DJIA zyskał ostatecznie 2,5 proc., a NASDAQ 2,9" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 23:01 A faktycznie pięć razy mniej. Ale to tym gorzej da faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjj Re: "DJIA zyskał ostatecznie 2,5 proc., a NASDAQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 00:01 Gość portalu: ag napisał(a): > A faktycznie pięć razy mniej. Ale to tym gorzej da faktów. To dotyczy wczorajszego , a nie dzisiejszego zamknięcia,czytaj ze zrozumieniem...,wczoraj obniżyli. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiasko chwilowy hamulec 19.09.07, 23:26 Euforia nie potrwa dlugo. Ma na celu wstrzymac topniejaca banke hipoteczna. Byc moze do bombardowania Iranu. Nadal pozostal $1Trylion do splacenia za wojne w Iraku. To Chiny na razie finansuja to obciazenie. Nie mozna spodziwac sie ze to darowali Stanom tak jak Polacy Irakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cisowskibartek Re: Na giełdach euforia po decyzji Fed 19.09.07, 23:30 Mój fundusz dopiero wystartuje jak wygram właśnie w lotto. Innej drogi do posiadnia akcji, obligacji, udziałów w funuszach (niepotrzebne skreślić) nie mam - budżetówka. A jutro nadchodzi pierwsza odkąd lotto wprowadziło trzy losowania, taka duża kumulacja... więc znowu będziemy próbować... Odpowiedz Link Zgłoś