Gość: M IP: *.nsm.pl 27.05.08, 21:35 Nie SFINKS, tylko SPHINX !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smakosz dla mnie Shitx IP: *.elk.net.pl 27.05.08, 21:47 cola odgazowana,mięso jakby czuć, 'kasza niedogotowana". Raz i nigdy wiecej. Lokalizacja: Auchan B-stok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don carlo a dla mnie Stink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:16 a wrazenia podobne jak u poprzednika casual dining , hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don carlo Stink = Stinks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:18 ktos wyszedl glodny z knajpy i zjadl "s" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Drogo a kelnerzy wymuszają napiwki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 01:08 Drogo,jedzenie takie sobie,surówki to shoarmy ohydne,jak się przyjdzie rano na 100% mięso odgrzewane,kelnerzy obsługują szybko jak się sypnie na napiwek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: a dla mnie Stink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 02:38 U mnie wrażenia nawet dobre, ale zamawiałem wegetariańskie żarcie (naleniki ze szpinakiem chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K12 Re: dla mnie Shitx IP: *.acn.waw.pl 27.05.08, 23:47 > cola odgazowana,mięso jakby czuć, 'kasza niedogotowana". Raz i nigdy > wiecej. Lokalizacja: Auchan B-stok. Znalazl sie smakosz co to do obiadu pije cole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA !!! Re: dla mnie Shitx IP: *.pai.net.pl 28.05.08, 00:56 lecz się...jesteś mały i słaby...smoczek Ci wypadł i od razu masz kompleksy???...szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g4 Re: Czy AmRest przejmie Sfinksa? IP: *.chello.pl 27.05.08, 21:48 Gość portalu: M napisał(a): > Nie SFINKS, tylko SPHINX !! TY weź się nie czepiaj, autor artykułu nie ma czasu bo poprawia biologie żeby zaliczyć 2 klasę gimnazjum wieczorowego dla upośledzonych więc nie ma czasu sprawdzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANJan SFINKS ! IP: 212.76.37.* 27.05.08, 21:50 Sorry ziomciu ale SFINKS to nazwa spółki giełdowej, która jest właścicielem sieci SPHINX. Artykuł jest o spółce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOmek Jak Sfinks sie sprzeda przestanę tam jeść! IP: *.icpnet.pl 27.05.08, 22:06 Chciałbym wydawać pieniądze na jak najwuięcej rezczy usług które sa sprzeawane przez polski kapitał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maq Re: Jak Sfinks sie sprzeda przestanę tam jeść! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 22:17 No to zobacz na akcjonariat AmRestu, głównymi akcjonariuszami są polskie fundusze inwestycyjne oraz emerytalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh Re: Jak Sfinks sie sprzeda przestanę tam jeść! IP: *.ols.vectranet.pl 27.05.08, 22:48 najpierw zainwestuj w słownik :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candlekeep Czy AmRest przejmie Sfinksa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:18 Czyli za chwilę powitamy kolejnego McDonald'sa na naszym rynku. Chyba nie ma się z czego cieszyć :-( Odpowiedz Link Zgłoś