daylight bajki ^^ 20.09.09, 21:11 Ja najbardziej lubiłam "Króla Lwa". Kochałam tą bajkę. Mogłam ją oglądać w kółko. Jak była scena ze śmiercią Mufasy, to zawsze płakałam . Teraz też płaczę. Pozatym to "Śpiąca królewna", "Smerfy", "Kubuś Puchatek" Odpowiedz Link Zgłoś
mika97 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:12 ja lubilam Kubusia Puchatka oj tak tak to moj idol byl xD. A tak poza tym to Scooby Doo o_0 idol nr.2 zagadki itp. to bylo to ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:13 hehe pamiętam te czasy ... już bajek nie oglądam lecz bardzo podobały mi się bajki takie jak Kubuś Puchatek , Krecik , Kaczor Donald i Myszke Miki pamiętam jeszcze, jak miałam może z 2, 3 latka, wołałam z łóżeczka by puścili mi Świat Według Kiepskich i brzmiało to tak " prosim kepscii " hahahaha do dziś oglądam tą zwariowaną rodzinkę i nauczyłam się mówić normalnie czyli " poproszę Kiepskich" lecz żadko to mówię bo umię już sama włączyć TV pozdrawiam :- * Odpowiedz Link Zgłoś
mika97 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:16 ha ha "prosim kepscii " jako dziecko musialas byc slodka Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:26 jeżeli chodzi o bajki , to stasznie lubiałam króla lwa , aparatke . króla lwa , którego tata mi zawsze nagrywał na kasete potrafiłam tak namiętnie oglądać że zdzierałam autentycznie kasete , xd Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:28 Co ja tam oglądałam... Ah.. Bolek i Lolek, Reksio, Wróbelek Elemelek *czy jakoś tak* Smerfy, Gumisie, Miś uszatek, Tabaluga, Krecik, Scooby Doo, muminki. [Lista jak nie wiem ale wcześniej patrzyłam na wasze odp. i sobie przypominałam xD] No Pokemony xDD Byłam fanką ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ladyshit Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:37 krecika,teletubies,pszczułke maje Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 21:48 Ja najbardziej uwielbiałam oglądać smerfy i krecika Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 Bajee ! ;* 20.09.09, 22:14 O jezu, ja wprost kochałam (i kocham) muminki ;D do dziś sobie oglądnę ponieważ mam nagrane. ;-p A buki to chyba bał się każdy z nas ;] oczywiście byłam też wielką fanką krecika i gumisiów . a ta poza tym to były moje 3 ulubione bajee . xD Pozdroo . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 Re: Bajee ! ;* 20.09.09, 22:16 happyend13 napisał(a): > O jezu, ja wprost kochałam (i kocham) muminki ;D > do dziś sobie oglądnę ponieważ mam nagrane. ;-p > A buki to chyba bał się każdy z nas ;] > oczywiście byłam też wielką fanką krecika i gumisiów . > a ta poza tym to były moje 3 ulubione bajee . xD > Pozdroo . <3 ZAPOMNIAŁAM ! jeszcze wprost uwielbiałam DRAGON BALL no po prostu mogłam oglądać z moimi kuzynami całyymi dniami . Bardzo ubolewam że ta bajak już nie leci ona jest niezastąpionaa . Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: bajki z dzieciństwa. 20.09.09, 23:04 tes bolka i lolka, smerfy, nie wiem jak sie u was to nazywa ale to byla taka zolta gompka spongebob i pszczulka maja, jeszcze tam kakies byly ale niewiem jak sie nazywaja Odpowiedz Link Zgłoś
klimka :) 21.09.09, 06:37 Ło kurcze, dużo by wymieniać. Ale takimi naj naj bajkami był chyba Krecik i Muminki. A, i przez jakiś czas oglądałam też Pokemony Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 09:24 hehe, no Bolka i Lolka jak i zarówno Krecika . XD Odpowiedz Link Zgłoś
miley222 Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 13:38 yy mi reksio bolek i lolek mis uszatek i nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
choco_choc0late Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 13:57 MUMINKI <3 ! , Księżniczka Sissi, Ed Edd i Eddy ( czy jakoś taak Oo ) , Teletubisie ( wiem, żalik :< . ), świat według Ludwiczka, kiedyś też lubiłam takąą bajkę o małej księżniczce takiej, ona w jakimś poziomkowym królestwie mieszkała O_o . hahaha . Na jetix play leciało. Atomówki uwielbiałam <3 . nooo i zawsze gęsia skórka . bajek typu Reksio, czy ten kot Filemon się bałam O.o ' ale najbardziej to Rumcajsa iii Żwirka i Muchomorka xd. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 14:07 ja ogladałam chyba wszystkie bajki jakie były jak byłam mała ale nie pamietam wszystkich nazw wiem ze ogladała smerfy gumisie pat i kot nawet teletubisie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 14:52 Ja lubie smerfy Znaczy lubiłam chodź teraz też lubię ale już nie oglądam Lubiłam też ... yyy ... Przczółka Maja i ... Miś uszatek i jeszcze pamiętam piosenkę na początek Na dobranoc, Dobry wieczór, miś pluszowy śpiewa wam, mówią o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 17:13 "Syrenka Mako", "Czarodziejskie zwierciadełko", "Sally Czarodziejka", "Dragon Ball, Z, GT", "Czarodziejka z księżyca". Mam sentyment do tych anime. Większa część użytkowniczek powinna napisać "Hannah Montana". Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaczek Re: bajki z dzieciństwa. 21.09.09, 18:21 To mnie muminki , smerfy , tabaluga Odpowiedz Link Zgłoś
domina_wampi_xd Re: bajki z dzieciństwa. domina_wampi_xd 21.09.09, 20:19 Jejku jak ja pamiętam Krecika, Bolka i Lolka, Plastusiowy Pamiętnik, Król Lew, Kubuś Puchatek... xD Jejku jak tego było dużo Dawno ich nie oglądałam Teraz to co innego... ;/ Teraz te bajki wode z muzgu robią... Jak ja widziała te niektóre to mi się źle zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
natalka848 Re: bajki z dzieciństwa. 22.09.09, 13:15 ja pamiętam że uwielbiałam Gumisie, Muminki, Smerfy i Kubusia Puchatka Odpowiedz Link Zgłoś
vampirek_cullen Re: bajki z dzieciństwa. 22.09.09, 17:12 Hm.... Ja pamiętam, że uwielbiałam Smerfy i teletubisie Jakieś 12 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: bajki z dzieciństwa. 23.09.09, 00:23 Ja bardzo lubiłam Tabalugę, ale moją ulubioną bajką były smerfy xd No cóż były też inne, dużo ich było ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agula10100 Re: bajki z dzieciństwa. 23.09.09, 15:29 ja uwielbiałam Muminki. To była moja ulubiona bajka.Smerfy,Bolek i Lolek też lubiłam oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: bajki z dzieciństwa. 23.09.09, 19:24 Na pewno "Tabaluga" xD, kochałam tę bajkę ;O. A oprócz tego to..."Myszka Mickey" i "Bolek i Lolek" ;PP.Masakra ;B.! Odpowiedz Link Zgłoś