kolorowo 15.09.09, 18:50 na WOS muszę zrobić plakat mający zachęcać do głosowania ! Musi być hasło zachęcające to ma byc na jutro ! Jeśli ktoś możę pomóc byłabym wdzięcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marffa Re: Hasło ! WOS ! Poomocy . !! 15.09.09, 19:02 Może coś takiego: Nie pozwól innym wybrać za Ciebie, wybierz sam . WEŹ UDZIAŁ W WYBORACH!!! lub Zadbaj o przyszłość swoją i swojego kraju. ZAGŁOSUJ Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Hasło ! WOS ! Poomocy . !! 15.09.09, 20:08 Jeden głos może wszystko zmienic! Zagłosuj! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Hasło ! WOS ! Poomocy . !! 15.09.09, 20:18 Chcecie lodaa ?? zagłosuj na todaa ! XD HAHAHA Xd sory,...nie mam glowy teraz do takic rzeczy... dostalam dzisiaj pale...z angola...tta mam sie czym pochwalic ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Hasło ! WOS ! Poomocy . !! 15.09.09, 20:26 haha xD sysiek to jest dobre ! ;d tez dostałamm 1 z anglikaa ~! i jestem szczęśliwaa a tak Wg . DZiekujeee Wamm ! ;** Bardzo pomogłyście Odpowiedz Link Zgłoś