Dodaj do ulubionych

Bitwy wykonawców . :PP

17.09.09, 21:04
a więc . osoba podaje dwójkę piosenkarzy / piosenkarek / kapel / zespołów itp, itd x DD
następna osoba pisze która lepsza i podaje następne tongue_out

Green Day czy Linkin Park ? big_grin
Obserwuj wątek
    • devilish_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:06
      Green Day

Justin Bieber czy Jonas Brothers .

ja zdecydowanie Justin serce
      • saphirka Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:08
        Jonas Brothers

Miley Cyrus<->Demi Lovato??
        • diamond_girl12 Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:13
          Hmmmm... Nie wiem... Demi...

Ewa Farna czy Doda?
          • najt. Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:27
            ewa ! serce

justi timberlake czy usher ?
            • audreey Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:30
              o matko Boska.
              nie lubię żadnego, ale ok, niech będzie justin. xd

co by wam tu... Kings of Leon czy Franz Ferdinand? ^^
              • asiek25 Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:32
                ja dopiero takich nieznam oO
                ale niech bedzie -Kings of Leon- bo ladniej brzmi xD

no to- Metro Station czy Blog27 ?
                • michaelmontana Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:36
                  Metro Station

Miley Cyrus czy Selena Gomez ?
                  • ginny Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:39
                    Miley czy The Veronicas?
                    • michaelmontana Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:40
                      Miley
                      • michaelmontana Re: Bitwy wykonawców . :PP 17.09.09, 21:40
                        Beyonce czy Shakira ?
                        • najt. Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 14:27
                          shakira . big_grin

Nelly Furtado czy Gwen Stefani ?
                          • w_paski Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 14:41
                            nelly furtado

piasek czy ewa farna
                            • najt. Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 14:45
                              ewa farna wink

pink czy lady gaga ?
                              • independent_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 14:51
                                GaGa.

3OH!3 vs. MGMT ?
                                • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 14:54
                                  mgmt. <333.

to walnę:
                                  golden silvers czy the virgins? ;3

nie wiem czemu, oba wydają mi się bardzo podobne.
                                  • th4ever Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 15:23
                                    the virgins....

miley cyrus...or...demi lovato
                                    • kosmos Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 15:30
                                      ..O matko! obie są beznadziejne... jak dla mnie indifferent

Green Day czy The Veronicas ?
                                      • independent_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 15:34
                                        Green Day.

Tokio Hotel ys. Killerplize czy jakoś tak.
                                        • miley347 Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 15:54
                                          Killerplize(wszystko jest lepsze od th)

Nirvana czy Linkin Park???
                                          • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 16:00
                                            nirvana, z dwojga złego.

amy winehouse czy duffy/adele/pixie/całetocholerstwocoodniejżżyna? xd
                                            • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 16:24
                                              amy raczej.

Kings of Leon czy Beirut?
                                              • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 16:32
                                                no ba że kol ;d

arctic monkeys czy the last shadow puppets? ;dniektorzy mowia ze wolą mojego
                                                alexa a milesem, ale ja tam nie wię
                                                • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 17:08
                                                  Am raczej.
                                                  last shadow puppets lubie ale nie przebije AM;d

The Kooks czy the Horrors?
                                                  • zuaona Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 18:44
                                                    the horrors.

Camero Cat / Bad Light Disctrict ?
                                                  • najt. Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 20:51
                                                    Camero Cat

US5 czy EMD ? ; DD
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 20:57
                                                    a fe, ale chyba emd, bo danny. ;d

editors vs. interpol.
                                                    bo obie to niby zżynka z dżoj diwyżyn.
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:02
                                                    editors.

Ale serjo że zżynka? jak to nic wspolnego wiekszego z joy division nie widze;p

Kasabian vs. Blur?

• jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:09
                                                    no żżynka, tak mówią. ale mi się zawsze wydawało, że jak już to bardziej interpol muzykowo, editors głosowo. ale ja się na nich nie znam.

blur, bo mniej gwiazdorzą, pomimo tego, że kasabianki teraz fajny singielek majom.

LA ROUX VS. LITTLE BOOTS?
                                                    pytanie miesiąca, ha! XD
                                                  • zuaona Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:11
                                                    La Roux. ; d

The Dead Weather / The Kills? ; d
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:15
                                                    ciężkie pytanie.
                                                    ale the dead weather. bo treat me like your mother. ;3

hihihi, ale mam szatańskie pytanie xd
                                                    kamp! czy skinny patrini?
                                                    wiem, że nie znacie. ;d
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:20
                                                    pfpf ja znam

i z cala odpowiedzialnoscia wybieram kamp!
                                                    bo tak bo kocham bo odkad przejzalam ich majspejsa to masakra sie przyczepili do nie no.

Lykke Li vs. Florence?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:24
                                                    fluuuuu.

skini som fajni, two. ;3

MGMT or Empire of the sun? ;q

• lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:26
                                                    ej spoznilam sie :<
                                                    mgmt oczywiscie co za pytanie, nie porownuj oryginalu do zzynki crying(((( krwawie ;<
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:27
                                                    tak wiem wypadalo by powtorzyc, ale kupa, nie ma to jak sie zaplątac

tegan and sara czy cocorosie?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:25
                                                    chyba jednak florence, lykke tez baardzo bardzo lubie i duzo wczesniej plytka
                                                    wyszła, ale flo to jednak teraz bardziej me klimaty teraz.

tegan and sara czy cocorosie?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:29
                                                    tegan i sara.
                                                    choć znam oba duety po jednej płycie cóż.

gaba kulka czy maryśia awaria peszeQ?
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:38
                                                    gaba kulka, peszkowi niedevil

dick4dick czy Czesław Śpiewa?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:41
                                                    dicki.

new young pony club / css ?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:48
                                                    ja nie wiem...

no ale dobra ccs.

calvin harris vs mgmt?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:49
                                                    css

friendly fires czy late of the pier? (kurcze sama nie wiem xd)
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:50
                                                    kuzwa, znowuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                    nikt mnie nie kocha

trudny wybor pomiedzy menszami, hyhyhyhyhyyh

niech bedzie calvin, no bo on nic jeszcze nie wygral ;<<<<<<<

jeszcze raz;
                                                    friendly fires czy lotp?
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:50
                                                    mgmt
                                                    late of the pier

florence and the machine czy Devendra Banhart? musiałamdevil
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:55
                                                    florence of kors.
                                                    jej plyta to cudo.

Yeah Yeah Yeahs
                                                    vs Coldplay?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:58
                                                    yyys.

Alicja zajebaua mi pomysu na bitfę. ;c

klaxons czy shitdisco? xdd
                                                    a ponoć od tych sziti zaczął się nju rejw, btw. ^^
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:59
                                                    a mi sie zyeablo zycie, bo 3 raz dubluje -_______________________________-

klaxonsi, shitdisco bardzo sporadyczniee ;<

b4l czy lykke, kuwa?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 21:58
                                                    yyys ;d

bat for lashes czy lykke?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:00
                                                    HA NIE ZDAŻYŁAŚ ZNOWU!!!!1111

bat. <3. daniel. <3.

deadmau5 czy fragma? >.<
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:01
                                                    klaxons, lykke.

The knife czji Pearl Jam?

Alem namieszala;d;d;d
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:01
                                                    fragma

Devendra Banhart czy Jonas Brothers?

mój mężczyzna musi wygrać!
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:01
                                                    ja się tak nie bawiędevil
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:02
                                                    to co nie pearl jam, nie pamiętam XD
                                                    Twój męższyzna.

Prodiże ći Pendulumy? <33333.
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:04
                                                    z racji tego ze prodzize byli na opciu to prodize;d

wiem moj polski jest polski;d

White lies czy muse?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:04
                                                    prodiże

partryca wilk czy anhony and the johnsons?

zdazezdaze
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:05
                                                    JA PIE...EEEEEEEEEEEE

WHITE LIES

;<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

patryczek czy anthony?
                                                    nienawidze kota
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:06
                                                    WHITE LIES, A PENDULUMY BYŁY, TWOOOO. ;c

anthony, <3.
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:06
                                                    lol, zapomniałam, sori xd

tomi sparks / frankmusik ?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:09
                                                    wiem ze byly ale mnie nie bylo, o.

a pytanko natallli.

to ja dam.

Franz Ferdinand czji ble ble nie wiem oasis?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:09
                                                    franzi, bo oasis wybiórczo znane. XD

tomi sparks / frankmusik x2 ? xddd
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:12
                                                    a bo ja wiem frankmusik chyba.
                                                    btw fajna pupe ma;x

radiohead czy AM?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:13
                                                    ja kocham jego pupe. a nie zmacam w uoci. ;c

radiohead.

tori czy pj?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:16
                                                    pj.
                                                    pupka jak marzenie;d;d;d;d

Paolo Nutini vs the white stripes?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:17
                                                    stripesy <3

libertines vs strokes?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:17
                                                    white stripes.

glasvegas vs. white lies.
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:18
                                                    STROKES. xd

glas or lies? xd
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:18
                                                    dziex za wybór męża mojego;d
                                                    lies

feel czy piotr kupicha?devil
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:19
                                                    piotr, gdyż ponieważ solo nie nagrywa.

LA ROUX CZY LA RUDE?
                                                    hahahahaha. XDD
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:21
                                                    ssij z takimi porowaniami luserze!
                                                    la rude, bo podobno wredna ;d

ja bede powazna
                                                    kol czy kasabian?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:20
                                                    o boze zartujesz nie?

a jak nie to ja sie wstrzymuje;d;d;
                                                    pedofeel;d;d;

paramore vs The Academy Is...?
                                                    uwierzycie ze ich znam;d;d;d
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:23
                                                    tai.

lehtal bizzle or dizzee rascal? xd

ide spać, bo nie wyrabiam XD
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:24
                                                    jeszcze nie nagrywadevil
                                                    ale dlaczego? wnioskuję, że wykonawcy mają być dowolni, nawet ci nielubiani
                                                    przeze mnie smile

lehtal bizzle cokolwiek

Devendra Banchart czy Air? devil

• ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:26
                                                    jaj. przepraszam za mój błąd, źle się dzieje
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:27
                                                    JEZU MUSZĘ TO ZROBIĆ,
                                                    AIR,
                                                    MAM ICH NA ŚCIANIE I CHCE NA KONCERT CHOĆ ICH NIE ZNAM W SUMIE LOL, ALE BILETY DROGIE I WARSZAFKA. ;c

asfajf czy tokjo młotel?

i już ide XD
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:27
                                                    zle napisalas nazwisko swojego mena, wstycsiem ;<<<<

davendra ;dd

pytanie miesiaca, am czy kooksi, czyli to co rozpala mlode dziewczeta
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:28
                                                    LUKE ;3

czemu ja nie znam tego mena?

fiszaspuna ororororororororororororor peaches? ;q
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:30
                                                    zauważyłam :p to przez niego, niech jane się wstydzicrying
                                                    fiszaspuna

jaj-zi czy łest?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:33
                                                    łest, tajlor, to bijąse nagrala najlepszy teledysk naszych czasow xddd a jajo ssie

justice czy crystal castles?

nowa okladka nme BOLI
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 22:49
                                                    justice/cc. nie wiem.

bloc party, maximo park ?

widziałam, masz rację. a fe.
                                                  • nygus_95 Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 23:14
                                                    hahaha, kolejny wątek opanowany przez jane i ekipę xd.
                                                    bloc party średnio lubię, a maximo park nie słucham. więc brak odepe.

jimi hendrix czy czy może jim morrison?
                                                  • kardolina Re: Bitwy wykonawców . :PP 18.09.09, 23:27
                                                    morrison

nirvana czy deep purple?
                                                  • zuaona Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 00:59
                                                    nirvana.

raconteurs / white stripes ? ; d
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 08:13
                                                    white stripes ;d

santigold czy m.i.a.?

wtrace jeszcze, ze wywalili lasta i nie mam sie jak wyzyc, 10 godzin to tyyyle
                                                    czasu :<
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 08:41
                                                    emajej, santi słabo toleruję. ;<

ojej, bo dziś 19 już, uhuhuhu. faktycznie, dziko, wejść na last i zobaczyć, że coś im nie pasuje i zalogować się nie pozwolą xd

grizzly bear czy fleet foxes?
                                                    nie wiem, czemu mi się one kojarzą ze sobą, ale no. ;x
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 09:00
                                                    fleet foxes, zawsze chcialam wiecej ich posluchac ;<<

dobra, jamie t czy maccabees? nie wiem czy pasujeeee

ej no ale ta przerwa miala do jutra byc, ale teraz mowia ze 10 godzin, łe, jakby
                                                    nie mogli zrobic przerwy w jakis normalny dzien -_-
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 09:48
                                                    jamie t.

ckod czy holaczki-dzieciaczki-kumcia-olik-lanssssiQQQ ?
                                                    ha. ;d
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 10:44
                                                    kumkadevilbig_grintongue_out

the strokes czy the killers?

chcę na last.fmcrying
                                                  • sysiek4444 Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 10:47
                                                    Świetne wątki robisz najt suspicious
                                                    Ja wybieram tych drugich...chociasz ich nie znam ... chyba xd

Emmm

Maryla Rodowicz czy ich troje ??

x D D
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 11:46
                                                    bez lasta jak bez ręki.

rodowicz. scared

skinny patrini czy o.s.t.r.?
                                                    w nawiązaniu do galerianek. ;x
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 12:46
                                                    bez lansa moje zycie nie ma sensu xdd chce go ;<<<

skinny, z nawiazujac do galerianek, to jest krotkometrazowe c'nie? i calosc jest
                                                    na yt?

teraz ty mi ukradlas pomysl na bitffę dzejni, chcialam holakuf i ckod ;<<<

blury czy oejzisy - grzyby gallaghery? <jak bylo to ide sie pociac>
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 12:59
                                                    z tego co teraz czytam, na yt jest krótkometrażowa, od przyszłego tygodnia w kinach normalna. ale nie wiem. ;x

oejzisy. jednak.

bjons czy szakira?
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:16
                                                    szakirashock

bjork czy sigur ros?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:27
                                                    bjork chyba;d

ej ja juz nie mam pomyslow, glowa trzaska mię.;/

ablabla

royskopp czji bitelsi?

lubiem tak mieszac;d;d;d

• sysiek4444 Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:35
                                                    piersze...
                                                    fajna nazwa xd
                                                    hahah
                                                    .........
                                                    Avril czy Lady gaga ??????
                                                  • kardolina Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:36
                                                    oczywiscie, ze Avril!
                                                    nie znosze Lady gagi!

Metallica czy AC DC? ;>
                                                    oba zespoly sa cudne xd
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:40
                                                    ac dc

Thom Yorke czy Jonny Greenwood?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:45
                                                    Metallica;d

placebo czy interpol?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:47
                                                    thom
                                                    interpol jednak ale placebo tyz ;d

cure czy joy division? ;>>>
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 14:54
                                                    kurde. nie wiem. chyba joy division. ;q

nirfana czy sonic youth?

EJ WIECIE CO, NA mtv leciał BASEMENT JAXX!!!! ukradli mi raindrops. ;ccccc
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:03
                                                    hahaha;d

nie wiem nirvana bo tak;d

Gossip LOTP?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:07
                                                    pf, wypad. ;x

lotp, pomimo tego, że beth napisała piosenkę mojego życia. ;d

sum 41 czy blink 182? ;x
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:15
                                                    bleee.
                                                    fu.

blink 182.

The ting tings czji Crystal castles?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:16
                                                    crystalsi.

calv harris czy basshunter?
                                                    bo dziś stwierdziłam, że ten drugi to wersja tego pierwszego dla głupich. ;d
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:18
                                                    no ba ze moj monsz kalwinq a nie jakas boten anna :<<< co cie sklonilo do takich
                                                    przemyslen? xd

becia i piosenka twojego zycia?no prosze xd ktora?

bjork czy knife?choinka
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:20
                                                    viva mje skłoniła, bo najpierw leciało basshantrowe every morning a potem im not alone, cósz. ;c

love long distance. tak trochę. ;d

knifki.

fiwa rej czy knifki? ;3
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:21
                                                    knifky bo do fiwarej mnie nie ciągnie ;d

dead weather czy racounteurs, bo nie wiem czego najpierw, jak chce white'a kozę. ;<
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:21
                                                    knife no.

M83 czy the subways;d?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:23
                                                    rakontruu / m83.

znowu dostanie mi się po głowie, ale
                                                    JUSTICE vs. SIMIAN. ;ddd
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:28
                                                    spadaj, justice
                                                    ale we are your friends jest mega ;d

a subwaysy sa fajne, tzn. lubie sobie poskakac na lozku do shake shake, zawsze
                                                    lepsze to niz nauka matmy -_-

bloc party czy foals?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:31
                                                    we are your friends to była moja pierwsza styczność z taką elektroniką, nie mam pojęcia, czemu ją później zarzuciłam. ;q

mogłam iść na ich koncert, gdybym była w wawie dzień później. -.-

bloc majom one more chance, ale foals. <3. <3. <3.

charlotte hatherley czy flo?
                                                    bo wiecie, piszą, że macie zapomnieć o tej drugiej na rzecz tej pierwszej, JA SIĘ ZGADZAM. ;d
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:34
                                                    'taka', czyli jaka? troche surowsza niz wszystko co teraz wychodzi?

we are your friends ma boski teledysk, dlatego zwrocilam uwagę ;d
                                                    byli w wawie? nawet nie wiedzialam. kiedy?

gdzie tak pisza? to ja chce ta pierwsza, charlotte ;d
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:35
                                                    pfpfpfpfpf.
                                                    nie.
                                                    flo i tylko flo.
                                                    zadna tam ta druga.
                                                    florence i tak.
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:32
                                                    foals aj fink.

Faith no more czy patrys wolf?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:37
                                                    taka, czyli taka z tego kręgu ogólnie. ;d
                                                    ja ich wytargałam z jakiejś gali mtv, gdzie odbierali nagrodę za najlepszy teledysk właśnie.

no subwaysy. w kfietniu.

nie wiem gdzie, tylko cytaty widziałam. a charlotte i tak bardziej od flo lubję. ;3

wolfiQ.

łege czy łege+buraki? xd
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 15:46
                                                    łege, ale łege i bóraky to nierozerwalna częsc, ale jestem na nich obrazona ze
                                                    na poczatku koncertu nie załegowali ;<

teraz cos z dupy:

ret chot czili pepers czy rage against the machine? xd buahah
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 16:11
                                                    ŁEGE ŁEGE. ;3

hotki.

sigur rós / mum?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 19:25
                                                    sigur, mum, jeden pies, ale sigur

gossip czy yyys, z serii ktory wokal lepszy, becia czy karen ou?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 19:34
                                                    orzouek, będę tą, jezu, polonijką, kurde, no, ta co nie kicha na swój kraj, pomimo tego, że ou pewnie nie wie, gdzie polska się znajduje. ;d

lady gaga vs. madonna.
                                                    bo mam wrażenie, że uczeń przerósł mistrza.
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 20:18
                                                    madonna
                                                    tak, zdecydowanie przerosła

joy division czy wombaty? tongue_out
                                                  • nicky Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 20:48
                                                    nr. 1 xd

Christina Aguilera czy Britney Spears?

https://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/021023/151258__christina1_l.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_2Wu8I8m7mt4/SAfBFbFZsXI/AAAAAAAAAp0/d6eDokb7kig/s40
0/britney-spears.jpg
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 20:54
                                                    krysia.

karin knifowa czy karin+royksopp? ;q
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 19.09.09, 23:05
                                                    knifowa, to z royksoppem ssało, tzn. to na juniorze, tak? czy oni cos jeszcze
                                                    nagrywali?

jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, offtopując, te gowniane uprise czy tam uprising czy
                                                    jak tam to sie wabi jest pierwsze na liscie mtv sra, w dodatku w nmiaku są,
                                                    ohydaaaaaa ;<

orzolek jest polką? tzn. nazwisko takie niewaidomoco, ale ze z pl to nie
                                                    wiedzialam, kocham ja ;d ma ladne sukienki ostatnio, w zero czy head with roll :3

klaxonsi czy hadouken!, nie mam pomyslu na opjad ;<

• jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 09:30
                                                    a what else is there ? ;cc

łi łyl bi wiktoriiaaaaaaasszuahdfsalijljvnlsd, japiernicze, ile on się musiau namęczyć żeby to tak emocjonująco zaśpiewać. eh, życie muzyka chcącym być drugim u2 nie należy do prostych, a mi się śniło, że matka chciała mnie zabić. a muzykiem nie jestem. co za czasyy. dobra, przejdźmy do konkretów, bo się siebie boje. XD

orzołka jest pół polka pół koreanka z tego co pamiętam. i jest słit. <3. nick zinner też <3.

ciężkie pytanie, do hadoukenów mega sentyment nie, ale klaxons jest niebo lepsze ogólnie, więc kla/ha!.

Slipknot czy Stone Sour, hahahha. ;d
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 10:39
                                                    przyjda jak sie obudzaaaaa : >
                                                    ale w sumie to ja mysle ze opanowalysmy ten wątek i nikt sie nie chce odzywac bo
                                                    a) boi sie (czego?) b) nie zna zespolow ktore podajemy a nie chce mu sie guglowac!

taaaaaaaaak, bellamy jest tak oblesny ze masakra, powiesz na kotku ze sa fuj to
                                                    od razu sie jest ponizej poziomu, taaaaaa, a jak im sie zarzuci, ze wszyscy mósy
                                                    kochają po zmierzchu to nie, no przeciez, bo jak, znamy wszystkie płyty
                                                    bla bla, a supermassive wcale nie jest najlepszą piosenką (jak nie jest, jak
                                                    jest xd). a gdzie indziej jest tyle zmierzchofanek na m do kwadratu, jak nie na
                                                    kotku? (moze na jakis forach o ędziu, ale uznajmy ze mam racje ;d)
                                                    no, i ten miś tez jest straszny i ma straszne zęby

:<

tak, a nasladowcow u2 sie duzo naplodzilo, ale i tak sie to nikomu nie uda ;d a
                                                    najblizej sa chyba coldpleje ihihihhi.

koreanką? sliti, ale nie ma skosnych oczu ;<< cierpie. zinner na gitarce? bo on
                                                    jest spoko, natomiast perkusista jest bardzo podobny i jest taaaki polewkowy,
                                                    fajne jest zblizenie w heads with roll na niego, tak dookola xd

juz nie offtopujem, i to i to ssie, ale slipknot, za pchysosocial z dziwnej
                                                    bajki jakiejs xd

kasabian czy plasibou? ta gra wymaga zwiekszonej pracy mojego umyslu, zeby
                                                    sklecic jakas znosną bitwe ;dd

• explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:16
                                                    kasabian;d
                                                    taaa ale powiem wam ze od czasu openera polubilam placebo.znaczy bez łał ale ok.
                                                    podobalo mi sie jak ten nowy perkusista napier... znaczy gral na bebnach.wow.

a no i widze ze sie rozgadalyscie a ja nie mam weny wiec nic madrego wam nie dopisze o o
                                                    o.

ja ni wim.
                                                    djobra.
                                                    joy division czy white lies?
                                                    pewnie bylo alem ja juz nie myslem.
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:21
                                                    ja niegdy plackow jakos nie kochalam, ale po kol nie mialam sily sie dociągnąc
                                                    na ting tingsow, a wlasciwie to zapomnialam, bo zakochalam sie w plackach,
                                                    uwielbiam nowego perkacza, po prostu go uwielbiam <3333333333333 a i molko nie
                                                    był takim wieśniakiem, w sukience nie wyszedł, i wyglądał jak indianin
                                                    <3333333333 poslalam trochę, ale jak zaczeli grac stare płyty to sobie usiadłam
                                                    za dzidzejką i czekalam, az na telebimie perkusiste pokażą <333 ;d

ja wczoraj mialam wenę, bo lasta nie było ;d dzisiaj w sumie tez, łikęd
                                                    <33333333333333333

slucham white lies, joy division tez, ale z szacunku jd ;ddd bo od nich sie
                                                    wszystko zaczelo i bez nich nie byloby ani white lies, ani interpolu, ani
                                                    editorsow ktorych nie lubię. o.

killersi czy franzi?
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:27
                                                    franzi.

ja poprostu robilam wielkie oczy jak widzialam jak gra.no swietny jest;d co prawda caly
                                                    koncert przesiedzialam na glebie bo KOL dalo mi wycisk;d a molko jak molko te ulizone
                                                    wlosy mnie troszeczke rozbroily ale spiewem nadrobil;d
                                                    i wgle fajnie bylo;d i serio swietnie im zrobil jako zespolowi ten nowy;d i caliem duzo tatuazy
                                                    ma jak widzialam;dchociaz to nie fanie do konca wygladalo ale ok siarap.

a jd tez szanuje bo dzieki nim wgle jest wl jak powiedzialas a wgle to wh powiedzialo ze w
                                                    polsce byl ich naj koncert wiec ja ich lubie i kaze im wracac zeby mi zagrali no.
                                                    wiem ze to bez sensuxd

Lily Allen czy florence?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:35
                                                    florence teraz, na dluzsza mete wolalam zawsze lily, ale jednak flo tera

a jaki ten perkacz slodziutki xd chociaz tatuaze okropne.
                                                    no, molko byl w dobrej formie wokalnej, caleb zresztą tez

vampire weekend czyyy cansei der ser sexy? ;>
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:39
                                                    ja nie wiem mam pobiezna znajomosc tychze
                                                    dopra dopra.
                                                    cansei der ser sexy.

taa.ja podczas koncertu kol to bylam jakos zachipnotyzowana czy co.ja nie moge to bylo
                                                    magiczne.JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!!

gaba czy kamp!?
                                                    tak po polsku;d
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:46
                                                    kamp, tez znane meeeeeeeeeega pobieznie, ale tera mi blizej do elektroniki
                                                    trochee. gaba troszku nudna.
                                                    noto zeby po polsku,
                                                    muchy czy gumka olik? ;>> nie ma to jak polskie indie gowno devil
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:51
                                                    kamp!<333 poznaj blizej warto.

a no i ten w zasadzie polskie indie to gowno.
                                                    ale nie polskie to kocham wiec wiesz.
                                                    i mimo ze mam ciagoty zeby sie pozjamowac troche bardziej electro, indie mnie nie chce
                                                    wypuscic i juz.
                                                    co dzien malpki i hambug i dupa.
                                                    a nie wiem,
                                                    wezmiemy gumke przez to ze dawwwwwwwwwwwwno temu sobie posluchalam;d
                                                    a teraz zal i zalosc;x

KoL czy yyys?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 11:59
                                                    mi sie hampurg juz znudzil, ale pewnie jeszcze wroceeee

polskie indie to kupa, true. ale muchy lubie <3
                                                    mam puyte nawet, spoko jest.

kol.

colplay czy snow patrol?
                                                    hyhy
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:04
                                                    omg.
                                                    nie wiem.
                                                    dopra teraz to coldplay.
                                                    chociaz nie wiem.

znajoma byla no koncercie much mowila ze spoczko;d

The horrors czy the killers?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:04
                                                    płacebo mi się chyba ostatnio śniło. tzn że ich śpiewałam. ;d

snołi.
                                                    a muchy som fajne.

renton czy hahahahahaha tzn the car is on fireeee?
                                                    ja się nie znam.
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:04
                                                    japiernicze.

HORRORS.

tcion czy renton? ;x ;x ;x
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:13
                                                    renton.

nie piernicz bo wiesz.

no no ja jusH nie mam pomyslow.

santigold czy lykke li?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:15
                                                    lykke, santi to zuo.

timbaland czy pharrell williams?
                                                    a wiecie, że dizi nie będzie pracował z timbo, bo chce ĆWIERĆ MILIONA? tyle dobrze, bo go nie lubię. i jest fe i tylko jęczy. ;x
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:14
                                                    tcion, ale borys spieprza zycie na porcysie -_-
                                                    renton kurde kupa, a przed malpami grali -_-

bat for lashes czy yyyyyy ladyhawke?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:15
                                                    jednak lykke, muzycznie i to i to lubie, ale lykke taka przyjemniejsza.

b4l czy ladyhawke?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:17
                                                    obecnie bat bo daniiiel.

pharrell czy timbo no. ;c
                                                  • explosive Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:19
                                                    a musze wybrac?

no dbra pharrel.

wiecie ze juz nie mam pomyslow?
                                                    editors / the features?
                                                  • lubiekotki Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:21
                                                    danieeeeeeeeeeeeeeeeeeel, łenajferssoooooooooooooooooju! uwielpjam <333

timbo wszystkich niszczy, a pharell tez ssie, ale podoba mi sie ten
                                                    twor z casablankom i santi

editors, jednak.

uffie czy yelle, od czego zacząc?

• jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 12:23
                                                    yelle się drze, a jak ostatnio byłam w wawce to kuzyn uffie puścił i było słit.

behemoth vs. vader hahahahaha. XD
                                                  • nygus_95 Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 17:48
                                                    ahahaha, behemoth xd

to michael buble czy jamie cullum?
                                                  • nicky Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 18:28
                                                    Jamie Cullum xD

Megan Fox czy Angelina Jolie?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 18:29
                                                    lol a one śpiewają?
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 19:19
                                                    a nie wiedziałaś o tym?! shock

Angelina Jolie, choć jest złem

Doda sama czy Doda z zespołem? devil
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 19:23
                                                    ano nie?
                                                    i nie robisz czasem ze mnie idiotki teraz? XD

doda eloooołn łiw nergal <3. <3. <3.

pnau czy empire of the sun?
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 19:27
                                                    nie wiem, choć jedna z moich koleżanek twierdzi, że mi zależy tylko na tym, aby
                                                    właśnie idiotów z ludzi robićdevilbig_grin

pnau

behemoth czy beethoven?
                                                  • jane_ Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 19:31
                                                    behemoth.

chopin czy blechacz?
                                                    sztuka wyższa, hahah.
                                                  • ultraviolet Re: Bitwy wykonawców . :PP 20.09.09, 20:53
                                                    blechacz. w imię współczesności

radiohead czy pink floyd?
                                                  • theblackone. Re: Bitwy wykonawców . :PP 14.10.09, 18:09
                                                    Radiohead.
                                                    Nie wiem czemu, piosenki Pink Floyd zawsze mnie denerwowały.

John Mayer czy Jason Mraz?
                                                  • audreey Re: Bitwy wykonawców . :PP 14.10.09, 19:01
                                                    nie znam piosenek mayera, a mraza tylko jedną ;c.
                                                    ale niech będzie ten drugi. ;d

florence + the machine czy bat for lashes?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka