mileylove. 25.09.09, 22:03 Ostatnio nie wiem w co sie ubierać . Może macie jakies pomysły. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quelle Re: W co ubrać się do szkoły . ? 25.09.09, 22:25 nie wiem ... ale powiem Ci jak ja się ubrałam ostatnio rurki dżinsowe (ciemne) podkoszulek niebieski bluza czarna z kapturem czarne buty arafatka no ja nie idę za modą po prostu lubię się tak ubierac Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta mój zestaw ;D 28.09.09, 16:52 Nie wiem jakie masz ogólnie ciuchy, ale powiem ci jak ja się lubię ubierać xD a WIĘC: - rurki jeansy - kolorowy t-shirt - chyba że zamiast rurek założysz leginsy jeansowe i do tego tuninka i szeroki pasek w okół bioder lub talii(zależy jak ci lepiej) - dodaki czyli fajna biżuteria (ja lubię taką z kolorowych kamieni) - oldschoolowe buty np. Freestyle czy najnowszy hicior: Pegasus by Basquiat ^Reeboka xD niestety nie ma ich bo ostatnio kupiłam trochę butów x( ale jeszcze je będę miała! wiec taki komplet w połączeniu z oryginalnymi butami iii wymiatasz na korytarzach xD Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: W co ubrać się do szkoły . ? 25.09.09, 23:33 seneka4 napisał(a): > najlepiej w ubranie. Seneka4 bardzo mądra odpowiedź buhaha naszczęście po 23 nic mnie mocno nie denerwuje. Propunuje rurki bluzkę z krótkim rękawem bluze i trampki normalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 08:46 * trampki za kostkę * rurki * t-shirt z krótkim rękawem * bluza z kapturem * jakieś dodatki np. bransoletki itp. coś wymyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: W co ubrać się do szkoły . ? 05.10.09, 16:45 ja to w mundurek niestety a to taka szmata, że szkoda gadać do wycierania podłogi się nawet nie nadaje! ale wracając do tematu to ja zwykle ubieram jeansy, jakiś t-shirt, bluzę i fajne dodatki, ja uwielbiam plastikowe kolorowe bransoletki xD Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 10:57 < lol . > macie problemy . w co sie ubrać do szkoły . ? w ubranie . Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 11:15 madziia bardzo inteligenta odpowiedź ;P z takimi jak ty to do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
zboczona_ona ;) 26.09.09, 11:41 [i mg]http://www.butik.net.pl/data/gfx/pictures/medium/7/5/119857_1.jpg[/img] i do tego dodatki : i dobierz do tego jakieś inne dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 12:17 straszny problem. radzę znaleźć własny styl, a nie ubrać to co proponują inni. te wątki robią się coraz głupsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 21:00 kuku_ napisał(a): > straszny problem. > radzę znaleźć własny styl, a nie ubrać to co proponują inni. > > te wątki robią się coraz głupsze. daj spokój . ja tylko tak sie zapytałam , a tobie nic do tego jak chcesz pisać takie rzeczy to po co wgl. piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
thebolndixd Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 13:20 Najlepiej w majtki i stanik , chłopaki szaleją. . . ! :loool2 obijaja mnie takie wątki.!!! Skąd my mamy wiedzieć jak masz styl? itp. ? A szkoda gadać...! Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 14:35 zboczona_ona matko ! te rurki są zajebiste ! Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 14:52 jak już nie wiesz jak dokompletowac, to zrób zdjęcie każdej koszulki, spodni, kolczyka, buta z twojej szafy. szczęścia, jeśli masz dużą szafę. mam nie pozwoli ci napewno kupić tego wszystkiego co tu na allegro ci pokażą. szafę przekop i coś znajdziesz. macie problemy ;x Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 14:52 a co ja wiem co ona ma w szafie.? niech się zastanowi sama. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 21:12 albo nie , nie ubieraj sie bo po co . ? w " bieliźnie idź " albo nie N A G O Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: W co ubrać się do szkoły . ? 26.09.09, 21:32 Każdy ubiera się w to co chce ewentualnie dopasowuje to do swojego stylu.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 lol 26.09.09, 21:36 Normalnie ależ problem Majtki skarpety bluzka spodnie i buty xd <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: lol 26.09.09, 21:50 Hah Ale no na serio głupie pytanie ubrań brak czy jak ?! Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: lol 27.09.09, 09:35 pisze to pa raz 2 ; idz n a g o jak nie masz sie w co ubrać . Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: W co ubrać się do szkoły . ? 27.09.09, 12:33 ja nie moge to wolny świat nie moge sie zapytać . ?! myślałam, że ogólnie cos zaprponujecie i wgl . a wy. ?! Odpowiedz Link Zgłoś
thebolndixd Re: W co ubrać się do szkoły . ? 27.09.09, 12:44 ej ja ciebie nie czaje . ;-/ no bo niby skąd my mamy wiedzieć co masz w szafie ? może masz inny style niż my ? Wiesz to było strasznie głuupie pytanie... Mamy Ci proponowac w co masz się ubrać ? no weź trochę pomyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: W co ubrać się do szkoły . ? 27.09.09, 16:22 ja ubieram się normalnie. rurki: jakaś bluzka: bluza: jakieś trampki po school: na wierzch kurtka: do tego botki : i gotowe trochę głupi wątek, bo skąd my niby mamy wiedzieć co ty masz w szafie.? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda1110 Re: W co ubrać się do szkoły . ? 28.09.09, 16:24 ruryt2.gstatic.com/images? q=tbn:dwoa94rR4hYEOM:88.198.71.76/Images/Jeansy%2520rurki%25201.jpg bluzka photos01.allegroimg.pl/photos/128x96/743/80/20/743802050 t2.gstatic.com/images? q=tbn:BwQOharR12l1OM:yellowp.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/fiolet4.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
miley95 W co ubrać się do szkoły.? 27.09.09, 19:05 Ja na co dzień ubieram się tak: - rurki dżinsowe (zwykłe albo kolorowe) -jakiś T-Shirt -trampki -ozdoby ( np. kolczyki itp) A czasami -leginssy -mini -T-Shirt -na to np. kamizelke,bolerko albo bluzę Poprzeglądaj szafęna pewno coś dobierzesz Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: W co ubrać się do szkoły . ? 27.09.09, 19:51 ja mam swój styl, ubieram sie modnie i po swojemu. Ahh.. nie mam jak ci pomuc. Ja jak rano zaglądam do szafy pomysły same mi przychodzą do głowy. nieraz jak nie mam weny ubieram sie na szaro albo czarno Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 W co ubrać się do szkoły . ? 05.10.09, 16:37 selcia17: no bo bardzo imprezowa musisz być ,nie ma co. ''po dwudziestej trzeciej nic mnie nie denerwuje'' bardzo mądra przemyślana wypowiedz. ;] śmiać mi się chce. Dzieci robią wszystko by uważane je za dorosłe. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: W co ubrać się do szkoły . ? 05.10.09, 17:06 stylio.pl ? jeśli wpiszesz "szkoła" wyskoczy ci pełno propozycji jak się ubieraja inne dziewczyny. nie kopiować. ale czerpać inspiracje Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: W co ubrać się do szkoły . ? 05.10.09, 17:36 ja przewaznie do sql codzin zakladam cos innego .... mysle ze powinnas sama podjac decyzje... Odpowiedz Link Zgłoś