wachniczka 28.09.09, 18:01 zastanawia mnie to od zawsze kto lubi natasze urbanska teray slycha wiele negatywnych plotek na jej temat ze nikt jej nie lubi itp. ja osobiscie lubie ja bardzo poniewaz fajnie sie rusza i ladnie spiewa co o tym sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: hmmm 28.09.09, 18:03 A ja jej nie lubię ani nie lubiłam... Nie przepadam za polskimi artystami ;o Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: hmmm 28.09.09, 18:03 a kto to? ;3 jakaś gwiazdka z polsatowkich/tefałenowkich tasiemców/nudnych programów? Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: hmmm 28.09.09, 18:13 ja osobiscie jej nie lubie. uwazam ze nie fair jest to ze bierze udzial w tzg. w koncu jest profesjonalistką Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: hmmm 28.09.09, 18:16 indie, całkowicie rozumiem Twój brak wiedzy na temat Nataszy Urbańskiej, ale powiem Ci, że szczerze, to także nie wiem zbytnio, kim ona jest. wiem tylko, że jest pseudo piosenkarką i pseudo tancerką, i występuje w obecnej edycji Tańca z Idiotami. oj sory, miało być z Gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: hmmm 28.09.09, 18:22 czasami przelatuje mi jej nazwisko na pudelku i innych stronach, ale nie czytam na jej temat bo mnie to nie interesuje. ; xx a z tych supermegafajnych progamów oglądam tylko Mam Talent. xd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: hmmm 28.09.09, 22:41 Mnie jej osoba bardzo irytuje. Babka na siłę stara się zdobyć sympatię widzów, a generalnie widać, że ma ogromne parcie na szkło i jest fałszywa. Do tego rozbiła rodzinę Józefowicza, który, swoją drogą, też nie jest jakiś super sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś