dakota_ 28.09.09, 19:46 zobacz tutaj według mnie wygląda strasznie ; xx nie lubię jej . wydaje mi się zabardzo przemądrzała ; xx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: tola straszy ? : PP 28.09.09, 19:53 omg, tola ajem superstar wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: tola straszy ? : PP 28.09.09, 19:54 Chyba próbowała upodobnić się do Wojewódzkiego, ale TROCHĘ jej nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: tola straszy ? : PP 28.09.09, 19:55 inde ciesz się : NIEE : PP omg , oby nie w najbliższej przyszłości ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: tola straszy ? : PP 28.09.09, 19:58 kosmici atakują . !! < lol . > co to . ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: tola straszy ? : PP 28.09.09, 20:30 OMG. Ona jest okropna. A kiedyś ją lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: tola straszy ? : PP 28.09.09, 22:29 taaak. nasza cuudna Tola .! uuuu.. jak ją widzee ! blee .. Szpanuje ze angielski umie ! Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 00:03 i to jeszcze jak strasznie wygląda .. upiór xD wrr .. nie lubię jej . fuu Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 10:11 ona jest głupia na maksa!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ tola straszy ? : PP 29.09.09, 19:12 ,, o m g . ; oo matko, co to ? ; xx straszna ona jest . ; \\ Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 19:15 fee. paskuda. myśli, że jest fajna. xD biedna.. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 19:17 Ona chce być na topie, podąża za "modą", chyba trochę przesadziła. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: yyyyyyyyyyyy... 29.09.09, 19:25 chyba jakiś żul ją obcinał na ulicy' popijając piwem . masakkra . Odpowiedz Link Zgłoś
selenaa13 Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 19:25 Chyba chciała pokazać, że ma swój 'styl' Phi... Myślałam, że gorzej się nie da. A jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ a pamiętam jak... 29.09.09, 19:30 haha . wygląda starsznie . ; d nie lubię jej. pamiętam jak wydały pierwszego singa (jeszcze w starym składzie). "Uh la la la". pokochałam je . byłam ich wielką fanką. mam ich autografy, itp. mam wszystkie płyty i wgl. po tym jak odeszła Ala (którą bardziej lubiłam) zespół zaczął się spyać. jednak po jakimś czasie Tola wzięła się w garść wydała płytę itd. dalej lubiłam B27. ale mniej. jedank .. tola po wydaniu tej płyty i jednego teledysku NIE ZROBIŁA NIC. niby nakręciła drugi teledysk, ale dała go tylko na swój profil na MS. olała fanów. wkurzyła mnie , a muzyka B27 zaczęła mnie wkurzać. i przestałam lubić ten zespół. i nie lubię go. wszystko zaczęło się sypać po odejściu Alicji . ; d ten zespół jest żałosny . ; // Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: a pamiętam jak... 29.09.09, 19:47 Zgadzam się z tobą. Też kiedyś uwielbiałam ten zespół. Mam ich 3 płyty, ale już nie słucham tego badziewia. Tola strasznie się zmieniła, masz rację, olała fanów. Ani nowych teledysków nie robi, ani koncertów nie ma, o nowej płycie też nic nie słychać... Blog 27 to zespół jednego sezonu, takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva98 Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 19:39 dakota_ napisał(a): > zobacz tutaj > > według mnie wygląda strasznie ; xx > nie lubię jej . > wydaje mi się zabardzo przemądrzała ; xx a miley jaka jest? ładna i skromna? nie rozśmieszaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: tola straszy ? : PP 29.09.09, 19:56 łaa. ;/ Omg! Na filmiku wyglada straszniee!.!!! Eghh. muze ma dobrą Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Hmmm... 29.09.09, 20:01 No straszyć może nie, ale przypomina mi fryzurę z "Edwarda Nożycorękiego" z Johnnym Deppem ;o Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Hmmm... 29.09.09, 20:11 zatkałam się landrynką ; x jej też polecam, byle większą . Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Hmmm... 29.09.09, 20:19 serio sie przestraszylam! OMG! Okropniw wyglada w tych "wlosach (?)" UFO atakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: tola straszy ? : PP 30.09.09, 17:34 FUJ ! to jest ochydne z jednej strony fajnie że wyjechała i mamy spokój ale z drugiej ona za granicą może zrobić nam tylko wiochę !! Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: tola straszy ? : PP 03.10.09, 13:43 tak wydaje się przemoądrzała i nie lubię jej xD ! Odpowiedz Link Zgłoś