letli Re: Pokój fanki Miley! o_o 04.10.09, 12:22 Jakas chora ona jest ... Ile ona ma lat? 10 ? Chyba ma cos nie tak z mozgiem . Ale no coz jak ja lubi to niech se wiesza ... Odpowiedz Link Zgłoś
me. Re: Pokój fanki Miley! o_o 05.10.09, 14:14 co myślę o tym pokoju? tra-ge-dia. straszne. nie lubie tej całej Cyrus, ale nie o to tu chodzi. W życiu nie obkleiłabym calego pokoju plakatami swojego idola. ok, mozna miec 2, 5! Ale na Boga... nie caly pokoj wraz z sufitem.! a tak wgl to nie chcialabym zeby gazety dawaly wiecej miley, i tak juz jest jej za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Pokój fanki Miley! o_o 05.10.09, 14:48 Ta, za dużo Mil?! Chyba z dwa miesiące temu był jej plakat,no i niedawno w fun clubie! A jak dadzą to taki z przed trzech lat ! ;/ Zmierz dają okrągły rok w każej gazecie coś jest;// Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Pokój fanki Miley! o_o 05.10.09, 15:07 Pfi . xd ma dziecynka nie równo pod sufitem . ja rozumiem, bo sama jestem 'zakochana', ale nie tak jak ona . nawet by to było fajne, ale gdyby miała większy, bardziej przejrzysty pokój i duże okno . Bo tak jest tam zbyt strasznie i tłoczno . Mnie jej pokój wygląda na świątynie xd zresztą będzie starsza i będzie żałować, bo prędzej czy później gwiazdka disneya jej się znudzi . kwiestia czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Pokój fanki Miley! o_o 05.10.09, 15:18 Raany, ona ma jakąś poważna obsesje!! Przeciez tam sie żyć nie da, nawet na suficie sa plakaty;/ Tez mi sie wydaje, że kiedys zmądrzeje. To sie nazywa psychofan! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Pokój fanki Miley! o_o 05.10.09, 15:38 OMG!!!! nigdy przenigdy bym tak pokoju sobie nie obkleiła! Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Pokój fanki Miley! o_o 05.10.09, 16:27 jezusie chrystusie i maryjooo : o gdybym tak sobie obkleiła pokój w moje ulubione zespoły to już bym nie żyła . sufit też? ; o w pewnym sensie to dobra alternatywa dla malowania ścian xdd. gdybym się obudziła w takim pokoju to bym pewnie zmarła na zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Pokój fanki Miley! o_o 06.10.09, 10:20 Jak myśł8icie to jest uleczalne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e psycho. O.O 06.10.09, 15:05 chyba to jednak nie uleczalne xD psychopatka z niej Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Pokój fanki Miley! o_o 06.10.09, 15:11 fajnie jej . super pokój . Odpowiedz Link Zgłoś
finally_home Re: Pokój fanki Miley! o_o 06.10.09, 19:23 mileycyrus23 napisał(a): > Tekst linka > > Tu macie linka! > Kurde ile plakatów powieszonych!! > U mnie jest tak,że może bym tak miała gdyby nie...moja mama!! Nie powala mi wie > szać ! > Chciałabym żedby w gazetach dawali częściej Miley a nie Zmierzch ;// > > Co myslicie o tym pokoju? Ten pokój jest extra. A co do wieszania plakatów to moja mama tez nie pozwala mi wieszac. chciała bym wieszac plakaty bo z miley mam ok.12 Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Pokój fanki Miley! o_o 06.10.09, 19:32 masakra ten pokój ja lubie miley ale bez przesady. lol Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Pokój fanki Miley! o_o 08.10.09, 18:27 Sweetgitly jezeli jej nielubisz to po co masz jej obrazek w avku ? Co do tematu to malo co zawalu niedostalam xd ile ona musiala ich nazbierac , gdzie niespojze miley , miley , miely ! >< <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Pokój fanki Miley! o_o 08.10.09, 18:29 Zmieniam i zmieniam i nic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Pokój fanki Miley! o_o 08.10.09, 18:40 O Boże! Nie weszłabym do tego pokoju.!! o.o Odpowiedz Link Zgłoś
xdd Miley 08.10.09, 19:12 całkiem fajny ten pokój, dla wieelkiej fanki to normalne. no ale jednak bolą oczy. Wcale nie ma z Miley duzo plakatów w gazetach . Dawno juz nie było a jeśli sa to jakieś stare zdjęcia ;/ miley the best! Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Pokój fanki Miley! o_o 08.10.09, 20:17 omg, tu jest wszystko z Mil! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Pokój fanki Miley! o_o 08.10.09, 20:30 to już chyba uzależnienie . fuuj . jeszcze różowo blee . Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Pokój fanki Miley! o_o 04.07.10, 20:58 o ku*** zobaczyła drzwi pomyślałam że i tak dużo a jak ona otworzyła pokój to z krzesła spadłam Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Re: Pokój fanki Miley! o_o 04.07.10, 21:02 Yhh Jaka 'gwiazda' tacy fani -.- Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Pokój fanki Miley! o_o 08.10.09, 20:28 o____________O Zal... bez przesadyzmu xd Odpowiedz Link Zgłoś
jamie_10 Re: Pokój fanki Miley! o_o 09.10.09, 19:23 Jak dla mnie to jest trochę psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgurl14 Re: Pokój fanki Miley! o_o 09.10.09, 19:27 az mnei zatkało normalnie fan no 1 Odpowiedz Link Zgłoś
roxx Re: Pokój fanki Miley! o_o 10.10.09, 13:19 o.m.g ! jak to wygląda ! oczywiście ją podziwiam , że umie tak sie poświęcić dla swojej idolki ! ja bym tak chciała , tylko że cały pokój w bieberze , * , * Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: Pokój fanki Miley! o_o 10.10.09, 13:23 ja pitole. co ona odwaliła.. moze i jest fanką, ale ja w zyciu nie zaplakatowałabym tak pokoju! nawet z Anahi lub Pattz'em! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Pokój fanki Miley! o_o 11.10.09, 11:52 wow . ! lekko mnie zasokowałoo Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Pokój fanki Miley! o_o 02.05.10, 11:01 jakaś świrnięta... ja bym sobie nie obwiesiła tak pokoju nawet plakatami jonasów... Odpowiedz Link Zgłoś
wiisienka Re: Żal... 02.05.10, 13:36 przestraszyłam się jak ona otworzyła drzwi 0,0 ! za dużo Miley, za dużo ! :p nie no za mało Miley w gazetach? za mało? to ja jestem wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Hah ;p 11.10.09, 12:01 Bez obrazy, ale moim zdaniem to żałosne.. Jakby to był mój pokój i wszędzie widziałabym tylko Miley, to bym się chyba porzygała.. Że też rodzice pozwalają na coś takiego.. Nie no, przegięcie.. Dziwię się, że ta dziewczyna nie dostała jeszcze świra, no chyba jednak dostała, skoro cały pokój ma w stylu a'la Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
missfunky Pierwszy krok na drodze do pokoju bez klamek 22.10.09, 23:17 Tam można psychicznie zwariować jacy ludzie sa głupi!!!! Zeby tak zrobic ja bym 1 setnej w pokoju nie wytrzymała mam tylko 2 plakaty i w wnetrzu szafy. To jest żałosne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Re: Pierwszy krok na drodze do pokoju bez klamek 02.05.10, 10:45 ja mam trzy plakaty i myślałam, że to za dużo to co ona ma mówić -.- mamo... i to jeszcze z tą całą Cyrusową Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Pokój fanki Miley! o_o 11.10.09, 12:06 łaał . ;dd jestem w małym szoku . mi też mama nie pozwala wieszać żadnych plakatów na ściany ! ;/ no cóż.. mówi się trudno. widać, że to była prawdziwa fanka..! aż tyle plakatów to szok ! bez komentarza . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Pokój fanki Miley! o_o 11.10.09, 12:21 Wow...ile ona musiała tego kolekcjonowac. Ja bardzo lubię Selene ale ma jej chyba tylko trzy plakaty i to mi starczy. Masakra. Gdzie ona to mieści? Ja bym nazwała to Milmanią Odpowiedz Link Zgłoś
noticexme Re: Pokój fanki Miley! o_o 11.10.09, 12:24 żałosne.. rozumiem, można być fanką, podziwiać i cenić swojego idola. Ale to co ona robi to się nazywa OBSESJA.. Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Pokój fanki Miley! o_o 18.10.09, 15:36 o mój boże! nie wierzę w to co widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
princessa_ Re: Pokój fanki Miley! o_o 18.10.09, 15:46 bosh .. normalnie jak to zobaczyłam to się zesrałam . jaka ludzka przesada!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Pokój fanki Miley! o_o 18.10.09, 15:56 Baaaardzo lubię Miley, Ale to już przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: Pokój fanki Miley! o_o 18.10.09, 16:03 Za dużo Miley i Hannah...I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 23:33 Szczerze to już sama nie wiem co mam myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 23:52 Znalazłam jeszcze coś innego Miley/Hannah, Ashley/Sharpay: [url=https://www.youtube.com/watch?v=ZMbYmLfJ8iY&NR=1] Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: Pokój fanki Miley! o_o 22.01.10, 20:07 OMG. myśle ze lekka pzresada..ale cool.. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Pokój fanki Miley! o_o 18.10.09, 16:06 ` Moim zdaniem to lekka przesada chociaż sama mam powieszone kilka jej plakatów. Ale fajnie jest ` Odpowiedz Link Zgłoś
magda863 Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 19:20 Rozumiem kilka plakatów ale too hah Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Przeczytajcie:) 21.01.10, 19:32 Jak dla mnie to mocnaprzesada. Mam plakat [wielki] z Hannah Montana, ale nie taki papierowy tylko taki wytrzymały, do przyczepienia na gwózdki czy cóś. Cieszę się,że nie mogę przykljać plakatów z gazet, bo potem są problemy z odklejaniem. Kiedyś miałam, ale nie w new pokoju!! Lubię Miley, ale ten pokój to na prawdę przesada, a po za tym ta dziewczyna miała z 14-15 lat i .... no przesada. BĘDĘ MIEĆ KOSZMARY!! Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 19:36 Lekka przesada Ja mam w pokoju wszystkie szafy w plakatach I szczerze mówiąc gdyby nie moja mama też miałabym cały pokój w plakatach Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 20:17 bałabym się tam spać. serio. tyle tych par oczu wpatrzonych we mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Pokój fanki Miley! o_o 18.10.09, 16:44 jakaś popie*dolona laska. do tego stara jak na takie idiotyzmy. za nic nie wcisnęliby mnie do takiego pokoju. nawet na sekundę. jeszcze ci mało majli w gazetach ? o.o Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Pokój fanki Miley! o_o 22.10.09, 20:23 Moja bła koleżanka ma masakryczny pokój, też sobie obkleiła plakatami Miley i wygląda bardzo wieśniacko... szkoda gadać - ,- Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 17:45 o fuck! lekka przesada -_-' Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 19:22 o matko. laska ma obsesje! ja przebywając w takim pokoju codziennie miałabym sensacie żołądkowe Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: Pokój fanki Miley! o_o 25.10.09, 10:44 Co ja bym zrobiła, żeby mieć taki pokój...^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Pokój fanki Miley! o_o 22.10.09, 20:31 ` oo. to nie tak dużo . jakbyś zobaczyła jak ma moja siostra . ja nawet boje się wejść do jej pokoju bo wszędzie Hanka . nie którzy przesadzają . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Pokój fanki Miley! o_o 22.10.09, 21:12 . dziewczyna ma coś nie haLLo w głowie. xd no rozumiem, że fanka, ale bez przesady. wyobraźcie sobie, że kładziecie się spać a tu z każdej strony ta jej gęba. zwariowałabym chyba a ten karton.? pf. Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Pokój fanki Miley! o_o 22.10.09, 22:59 A myślałam, że to ja mam obsesje (tylko, że na punkcie JB) o____o. Odpowiedz Link Zgłoś
olenkaxx13 Re: Pokój fanki Miley! o_o 22.10.09, 23:09 o zall ona nawet na suficie miala plakaty miley jest sopko ale wole zmierzch =) Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Pokój fanki Miley! o_o 21.01.10, 23:45 zgadzam się z tobą olenkaxx13 ja również wole zmierzch ja kocham zmierzch. ja bym taki pokój moze miała ze zmierzchu ale rodzice nie pozwolą mi plakatów wieszać Odpowiedz Link Zgłoś