10.10.09, 17:28
niecHodzi mi o te nieszczęsne gwiazdki ,,disneya'' tylko o to że on strasznie się zmienił!!!
dobra jakieś bajki to zawsze muszą się zmieniać bo by się znudziły ale kiedyś to puszczali
filmy z sęsem jak np. niezapomniany KOPCIUSZEK,KRÓLEWNA ŚNIESZKA CZY PIOTRUŚ
PAN (teraz niby tesz puszczają ale to nie to samo) a nie jakieś ***

wypowiadać się! CZY WAM TERZ BRAKUJE DAWNEGO DISNEYA?
Obserwuj wątek
    • w_paski ps.nie odpisujcie tej pieprznientej an3ci! 10.10.09, 17:30
      o i

ps.KURDE NIE ODPISUJCIE TEJ PIEPRZNIENTEJ AN3CI!!!!!
    • michaelmontana Re: Disney 10.10.09, 17:32
      Ja się cieszę że są nowe filmy i seriale ;p Co do bajek to kiedyś były lepsze..
      Te współczen se pinokia itp są nudne ale filmy ma znacznie lepsze ;p
      • honey__ Re: Disney 10.10.09, 17:44
        jej, aż mi się płakać chcę. mały dzieciak w kitku leci do telewizora na myszkę miki i kaczora donalda. na jedynce.zawsze płakałam w Boże narodzenie, bo nie mogłam obejrzeć tego unikatowego odcinka o myszcze Miki na łyżwach i Minnie. widziałm tylko powczątek, nadal mam do siebie żal ze go nie zobaczyłam. z tego co się orientoję już nie puszczają tego na jedynce w święta . do tego zawsze było mleko w kubku w kotki . to były czasy ;c. teraz tylko jakieś głupie Garfiledy lecą. ]
        michalemontana, te seriale i filmy które emitują teraz na dc są denne, bez tego czegoś. nie mają takiej magii jak te stare rysunkowe. chyba na dc puszczają wieczorami późnymi te stare, nie? ; > nie wiem, bo nie mam tego kanału ale chętenie bym sobie to obejrzała. ostatnio oglądałam sobie moja pierwszą komunię z koleżankami, płakałyśmy ze śmiechu ;d. i niby to cztery lata ale robi swoje ;d.
        • w_paski Re: Disney 10.10.09, 17:50
          tak a żebyś wiedziała że bym jatała obejrzeć myszke miki lepsze to niż teraźniejsze

a jak ci sie coś niepodoba to pisz sobie pisz mam to gdzieś
        • katsuumi_17 Re: Disney 10.10.09, 18:25
          Współczesny Disney to tylko te durne seriale jak "Hannah Montana" itp.
          Obecne bajki, jeżeli takowe w ogóle powstają, są jedynie przykrywką do promowania
          gwiazdeczek. Żeby potem nie było, że Disney to tylko Hannah Montana i żeby naiwne
          dzieci i (o zgrozo) nastolatki nabierały się na tą "fajność Disneya".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka