cumeel. Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 09:25 wg mnie telefon jest obleśny. lepsze jest Samsung F480, którego mam. I w przeciwieństwie do Ciebie, ja lubię duże, dotykowe telefony. ;d i powiem Ci, że nie masz racji co do przycisków. w dotykowych telfeonach ZAWSZE jest blokada, tylko trzeba nauczyć się ją włączać, mhm. ;d //ale o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 09:39 a więc z zewnątrz jest ładny i wgl .. ale wewnątrz menu itd. trochę głupie . wiem, bo moja koleżanka ma no i dużo się nim bawiłam . ja ogółem nie lubię samsungów, ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 10:26 `Ja mam Samsung Corby (żółtego) ;D i jestem zadowolona , chociaż najpierw nie chciałam mieć dotykowego telefonu ;/ Jest fajny, tylko aparat ma słaby, ale ja i tak nie robie zdjęć . Na codzień używam LG ks360 , ale COrby używam jak na gadu chce wejść tylko xD Odpowiedz Link Zgłoś
paramorefanka01 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 10:38 Ja mam Corby'ego i jestem zadowolona. Duży wyświetlacz, dobre głośniki no i jest wytrzymały na urazy Odpowiedz Link Zgłoś
marlene ... 27.11.09, 10:26 Jak byłam w Plusie to proponowali mi Corby'iego jednakże niezbyt podobał mi się jego kształt. Mimo, że jest bardzo funkcjonalny i do tego młodzieżowy (strasznie podobały mi się jego wymienne obudowy w żywych kolorach) to sama komórka ma kształt opływowy. Funkcjonalny sam w sobie jest, głównie przyciągał uwagę dotykowym ekranem. Osobiście zakochałam się w białym Samsungu Avili, który serdecznie polecam. Ma więcej funkcji niż Corby i podobnie jak on dotykowy ekran (tyle, że z autorotacją obrazu). Nie mam jakoś problemu z nim. Jest blokada za jednym ruchem lub przyciskiem lub sam się blokuje automatycznie po wyznaczonym czasie. Na pewno to samo jest z Corby'm. Pozdrawiam < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka0050 Re: ... 27.11.09, 10:39 Ten rozowiasty jest boski. Ja mam LG KS360 i jestem bardzo zadowolona a corby rowniez bardzo mi sie podoba . Nie wyobrazam sobie jednak zycia bez klawiatury QWERTY. Kupilabym sobie corby pro ale samsungi maja jakies dziwne oprogramowanie , ktore mi sie nie podoba. Cooki jeszcze moze byc ale wkurzaja mnie tel dotykowe. Ja czekam na jakis nowy model (najlepiej wsciekle rozowy, z klawiatura QWERTY i oczywiście NIE dotykowy wole wciskac klawisze) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 10:39 telefony dotykowe maja na gorze obudowy taki przycisk "blokada", nie martwisz sie ze telefon moze sie odklokwac. Odpowiedz Link Zgłoś
natimiley Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 10:42 Masz racje jest bardzo fajny! Ale ja rozmyślam powoli o nowym fonie gdyż w lutym kończy mi się umowa i podoba mi sie właśnie Samsung Avilla oraz Corby ale raczej wybiore Corby Mam farta gdyż urodziłam się w walentynki robie o tym forum nie kłamie!!! na mój profil wchodzić jest napisane! Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 10:57 ja tam wole normalne bo dotykowe są zwalone Odpowiedz Link Zgłoś
dupaa.x3 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 27.11.09, 13:13 wow się rozpisałaś . ; P tak mi też wpadł w oko . kupiłabym sb ale pod koniec sierpnia kupiłam sb samsunga 7350; też nie jest zły i kosztuje 500zł . wcale nei dużo tańszy od corby . szkoda , szkoda . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
dundersztyc corby ; d 03.12.09, 19:24 prawda , nie przeczytałam całego XD a więc , ja mam ten telefon , chyba od dwóch tygodni ; d różowy ; d i baaardzo polecam ; d bałam się że jeśli dotykowy to nie dam rady i w ogóle , ale on ma blokadę którą raczej trudno w kieszeni włączyć ; ddd xD więc nie martw się o to , dasz radę ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agzii14 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 03.12.09, 19:29 Fajne te telefony. Moja koleżanka ma taki różowy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 03.12.09, 19:36 a podobno avila jest lepsza ; 3 aa , czemu nie ma niebieskich samsungów corby ? łee , Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. *_* 03.12.09, 19:31 bardzo mi się podoba ten telefon , ale też przeszkadza mi to , że jest dotykowy . o,O` A znalazłam zdjęcie takiego samego tylko z wysuwaną klawiaturką - czyżby corby pro? jak dotrzesz gdzieś do nazwy właśnie takiego daj znać . XD w każdym razie przyznaję , że na połowie artykułu stanęłam . ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: *_* 03.12.09, 19:37 ej , ja jestem elo jakby to powiedziała zigii , taak , przeczytałam wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: *_* 07.12.09, 16:13 tak, to Samsung Corby PRO. a tak w ogóle, to byłam wczoraj w Saturnie, i widziałam Corby'iego txt! fajny był . http://nowetrendy.pl/html/images/news/800/samsung_corby_txt_b3210.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 03.12.09, 19:42 Muszę przyznać, że Corby jest super.! Ale marzy mi się jeszcze aparat Sony Cyber-Shot T1000 i mam wybrać, albo telefon, albo aparat. A moją starą nokię 6070 przyda się już wymienić. Dobre w niej jest to, że ma łatwy dostęp do neta i szybko ściąga tapety, gry, dzwonki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 04.12.09, 18:54 O, Boshh! Jaki ślicznutki...! Też taki chcę Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 05.12.09, 18:40 Nie podoba mi się. Wolę SE. Odpowiedz Link Zgłoś
addie. Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 07.12.09, 16:21 mi rodzice obiecali Samsung Corby PRO < 33 Ouu, nie mogę się doczekać aż go dostanę! Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 07.12.09, 16:33 moja koleżanka ma ten telefon. Ale ja nie chciałabym mieć takiego. Bo nie lubię dotykowych ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 07.12.09, 16:34 Mnie się na początku podobał, ale jak się dowiedziałam, jaki ma mały ekran, to ja już go nie chcę, bo jak na dotykowy to ma za mały jak dla mnie. Ja mam Nokię 5220 { Xpress Music oczywiście } . I pewnie chciałabym jakąś dotykową Nokię ale takiej 5800 { chyba taka jakaś } to mi się nie podoba, bo jest za ciężka i za gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
manual. Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 07.12.09, 16:39 Fajny, fajny. Ale wolę swojego Sony Ericssona W995. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 07.12.09, 16:40 kammi - moja kolezanka ma tą nokie i jest jak cegła ! . Cookie - jest fajny ale ty chcesz Nokie dla mnie Corby jest brzydkim telefonem od samego początku mi się nie podobał . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 07.12.09, 16:43 za nowoczesny jak dla mnie ;d w końcu, telefon jest po to żeby dzwonić lub smsować, a nie nawsadzali tyle tego że połapać się nie można , jak w brazylijskiej telenoweli xd Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Samsung Corby - telefon dla młodych. 21.12.09, 20:48 Ja mam takiego samsunga i jak dla mnie to jest OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Samsung Corby 21.12.09, 20:52 dotykowe są zje*ane,ponieważ... w zimę mulą. Ale z wyglądu jest fajny xD Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Re: Samsung Corby 21.12.09, 23:59 ja mam tego corby, i jest spoko ;dd . wgl. się nie zacina ani nic . Odpowiedz Link Zgłoś