colors 12.10.09, 21:06 No jutro mam mieć ten test po podstwówce. czy wie ktoś co w nim będzie ? Bo nie wiem co mam sobie popowtarzać : D a może wgl mam się nie uczyć i w ten sposób sprawdzić się co tak właściwie zapamiętałam z podstawówki ? : D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 21:08 Ja miałam ułamki, skala i różne tam gówna!! 4 + ; PP - nie było tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 21:10 czy były pierwiastki ? bo coś mi koleżanka mówiła... a ja nawet jeszcze nie miałam ! ; / Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 21:44 Testy z plusem to jedno wielkie gó...! Nasza matematyczka przyszłą do nas na lekcje i mówi, ze mamy godzine na ten test! A nawet nie raczyła nam powiedzieć, że mamy mieć takie coś.. więc 22 pały na 26 osób. potem jakieś 3 dwójki i jedna czwórka ; ) Oczywisćie nie trudno sie domyślić, że pałe dostałam. Parktycznie może być wszystko co miałaś w podstawówce! Ale głownie ułamki, procenty, zadania tekstowo, pierwsiatków nie powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 21:46 Ja tam sie nie znam ;xx xD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 21:48 ekhem. ; 33 nie mam pojęcia x - dd Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 22:09 dzięęki za odpowiedzi ;**. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 14:56 ja pisze ja na poziomie 3 klasy gimnazjum. powiem tyle, ze są do kitu >,< Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 22:12 nie ucz się, czas wszystko pokaże [a jedna pała nie zaszkodzi] Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 12.10.09, 22:17 ja jutro też mam test , ale coś na zasadzie sprawdzianu z pierwszego działu. X - D masz książki ' matematyka z plusem ' ? ja właśnie takie mam ; - p Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 14:15 aa tam ;d nie uczyłam sięę ; D ale dość prosty był ; d. Choć nie wiem po co takie głupie rzeczy wymyślają xd. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 14:50 Ja pisałam i był durny pewnie dostanę dwóję czy coś w tym stylu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 14:53 ja się nie uczyłam i dostałam z niego 1 . więc tak na pewno naucz się wzorów, równoległoboku, trapeza itd . jeszcze zadania tekstowe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 14:54 Miałem z tego 37 pkt na 40 ;p Powtórz sobie wzory na pola figur płaskich;p Pamiętaj równierz o równaniach i liczbach niewymiernych Odpowiedz Link Zgłoś
kammilla Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 14:58 Ja miałam banalnie prosty test. Było z 7 zadań, a 2 polegały na tym że było trzeba obliczyć pisemnie działania. Jedno miałam z procentów no i też był obwód, pole itp. A tak reszta to ułamki. Ja się nie uczyłam i dostałam 5. Nam nauczycielka mówiła, że mamy się nie uczyć specjalnie do tego testu, bo on polega na tym, że chcą zobaczyć jaką wiedzę już zdobyłaś w podst. A u mnie ten test był na początku września. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. Sesja z plusem. 13.10.09, 15:20 czy chodzi Ci o sesję z plusem? ja miałam to w tym roku, z tym, że bardzo dawnoo ! pamiętam, że było obliczyć 'x', coś z objętościem, polem i krawędziami, chyba prostopadłościana. no i dodatkowe to takie z zegarem, głupiee było. xd. dostałam z tego 3. i nawyższą oceną była 4. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 16:19 nie pamietam ale mialam to cos Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 13.10.09, 16:31 ja to juz mialam z dwa tygodnie temu, co tam było ? jakies ulamki, trzeba bylo obliczyc pole jakiegos graniastoslupa, zadanie typu wyjechala 15 wrocila 1 ile nocy nocowala poza domem, cos z `x` i wiecej nie pamietam ogolnie to dosc proste bylo, ja sie do tego nie uczylam (pewnie dlatego, ze bylo nie zapowiedziane) Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: Test ' Matematyka z plusem ' (?) 15.10.09, 17:36 Nam matematyczka słowa o tym nie powiedziała ;o Była geometria, ułamki, procenty, a pierwiastków nie ;P Nie napisałam prawie nic xd Odpowiedz Link Zgłoś