ocean.bez_dna 17.10.09, 10:16 siemaa . ; DD mam takie pytaniee . . . moj chlopak ma za niedlugo urodziny . : // . a ja nie za bardzo wiem co mu kupic.... moze wy macie jakies pomysly,? ma 13 lat , ja 12 . : P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinaa Re: co dla chlopaka.? : // 30.10.09, 22:22 Mam ten sam problem ;] No tyle że mam 13 lat . Kupie mu płyte jego ulubionego zespołu i maskotke kangura- bo tak na niego wołają . Kup mu cos co ci się z nim kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna ;]] 31.10.09, 10:12 taa . XD tylko dlaa niego z muzykii liczyy sie tylko Peja i Firma . XDD Odpowiedz Link Zgłoś
majson xD 31.10.09, 10:37 no ja proponuje np. takiego jakiegoś misiaczka z sercem czy coś takiego no bo co można mu kupić hm... no nie wiem moze np. jak lubi grać w piłkę nożną to piłkę do nogi nie wiem to tak zależy jakie ma zaainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: co dla chlopaka.? : // 31.10.09, 22:28 Oj... Nie mam pojęcia. Sama musiałam kupić prezent mojemu chłopakowi. Tyle, że on obchodził osiemnastkę Może jakieś perfumy, albo śmieszną figurkę? Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: co dla chlopaka.? : // 31.10.09, 22:31 powinnaś wiedziec co on lubi. i na tej podstawie coś mu kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: co dla chlopaka.? : // 15.11.09, 21:03 nie misia, bo mu się nie spodoba, nie perfumy bo możesz nie trafić w jego gust... w urodziny mojego chłopaka kupiłam nam takie ładne, srebrne obrączki i nosi cały czas, ale On jest już pełnoletni, więc... dawaj bokserki w jakieś krowy, albo owce, faajnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek Re: co dla chlopaka.? : // 16.11.09, 13:29 ja bym kupiła jakąś fajną czapeczkę z daszkiem np. z reeboka, faceci lubią firmowe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ilovxblackberry Re: co dla chlopaka.? : // 16.11.09, 13:37 W takim wieku masz chłopaka..? ; ddd <lol2> jesteście jeszcze za `mali` aby sobie prezenty robić ; pp Odpowiedz Link Zgłoś