kasiunia0509 17.10.09, 18:31 Dziewczyny POMOCY !!!!!!!!!! NIE MOGE NIEŚĆ MOJEGO BRATA !!!!!JEST OKROPNY CZYTA PAMIĘTNIK ! i już następnego dnia cała szkoła wie jak nazywa sie mój ulubiony mis w kim się kocham itp. Gdy tylko chce porozmawiać o tym z mamą od razu zaczyna się gatka jak ja to dorastam że dorastam i że to norma itd. MAM TEGO DOŚĆ POMOCY POMOCY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!:sciana::sciana: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati8989 Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 17.10.09, 18:44 ale żal ! i co pójdę do twojego brata i powiem mu żeby cie nie dręczył ? ja tak mam z moją siostrą jakoś nie prosze nikogo o pomoc bo co zrobi ? przyjdzie i jej wpieprzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 17.10.09, 18:46 omg. powiedz mu, żeby się odpierd*lił. -_- na takich nie ma rady. ` Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 18.10.09, 11:48 To albo schowaj pamiętnik do szafy zaklucz ją a klucz noś na szyi xD Albo spal pamiętnik Nie mam więcej pomysłów Ale powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0509 Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 21.10.09, 11:40 zato nie wiecia jaka mam uciechekiedy zobaczeże po moim udeżeniu to on idzie do mamy !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 21.10.09, 15:55 Mój brat też mnie często wkurza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 17.10.09, 19:47 o ranyy rozumiem cię. mam to samo z moim bratem. gdzieś to już pisałam chyba na wątku o rodzeństwie. Nie nawidzę go.! we wszystko się wtrąca.! jest wscipski.! prowokuje mnie.! non stop się wyzywamy i bijemy. nawzajem nie znosimy swojej obecności. xD gdy widzę że wrócił do domuu trafiaa mnie! grr. a kiedyś to tak mnie w.k.urwił że myślałam, że go zabijee. puszczam sb muzee i fałszuje na cały głos. xD nawet nie zauważyłam, że wszedł do pokoju i mnie nagrywał.. gdy już się skończylismy sie bic powiedział, że niezłą będą mieli polewke.. do dziś nie wiem w jaki sposób użył mojego fałszu. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ huh? 18.10.09, 11:43 twój brat to pikuś przy moim. wchodzi w wiek dojrzewania i ciągle gapi się na moje piersi i klepie po tyłku. siostrę, 25 lat, też. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 18.10.09, 12:16 wspolczuje ci ja na szczescie nie mam takiego brata..w sumie wgl nie mam ale bym chciala..;DD nie mam pojecia jak ci pomoc sorki Odpowiedz Link Zgłoś
dream Fatalny brat!!! 18.10.09, 12:39 Nie przesadzajcie. Mówicie, że nienawidzicie swojego rodzeństwa, a nie zdajecie sobie sprawy z tego jak mocne jest to słowo. Wiem. Rodzeństwo potrafi nieźle grać na nerwach, jest irytujące, ale to nasza rodzina. Gdy wszyscy inni odejdą oni pozostaną. Możemy mieć w nich oparcie i przyjaciół. Tylko trzeba do tego dojrzeć. Trzeba przetrwać najgorszy okres, a potem będzie już tylko lepiej. Sama to przeżyłam więc wiem co mówie. Trzymajcie się cieplutko wszyscy. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Fatalny brat!!! 18.10.09, 12:41 trzeba mieć na kogoś zwalić, jeśli ktoś wpieprzył te pół czekolady. : D Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Fatalny brat!!! 18.10.09, 13:34 Ja nie mam brata ale mam siostrę która tez czasami potrafi mnie nieźle wkurzyć cały czas wyjada mi słodycze albo zabiera mi ciuchy ale nie jest źle ;] A pamiętnik schowaj gdzieś w jakąś szufladę albo pod łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 22.10.09, 20:48 emmm . wieesz mooże poprostu to ignoruj . pamietnik chowaj . zamykaj swój pokój i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 24.10.09, 09:19 schowaj swój pamiętnik w bardziej sekretne miejsce... yyy współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Fatalny brat! 26.10.09, 14:05 cieszę się, że jestem jedynaczką. to tak btw. ;3 schowaj pamiętnik, nic mu nie mów. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Fatalny brat !!!!!!!!! 28.10.09, 19:28 Znasz takie powiedzenie " Zemsta jest słodka" xD No przecież całkiem przypadkowo możesz wypaplać w kim on się kocha, albo zupełnie nieświadomie pożyczyć jemu wrogowi telefon. Oczywiście na tapecie będziesz miała zdjęcie brata w dość zabawnej sytuacji xD Coś na pewno wymyślisz xD ;** Odpowiedz Link Zgłoś