Dodaj do ulubionych

Gruba czy chuda?

• mandy_jonas Re: Gruba czy chuda? 28.10.09, 21:42
      Ja jestem chuda. Przy wzroście 165 ważę 43 kg. Jestem zadowolona ze swojej
      sylwetki. Na początku wakacji zaczęłam ostro nad nią pracować. Tzn. ograniczyłam
      całkowicie słodycze i co najważniejsze... DUŻO ćwiczyłam! Mam w domu orbitrek
      mechaniczny i w niektóre dni zdarzało mi się nawet ćwiczyć po 4 razy. Uwierzcie
      mi ze naprawdę wiele to daje. Jeśli nie macie takich przyrządów to biegajcie!
      Ruch fizyczny jest najważniejszy! Teraz już nie jestem na diecie. Nie chcę
      więcej schudnąć, zeby nie wyglądać jak anorektyczkabig_grin Jem normalnie tylko, do
      tego raz dziennie ćwiczę... I dziewczęta jedzcie też dużo owoców i marchewki^^
    • kardolina ;] 28.10.09, 22:14
      to nie jest źle!
      ja przy wzroście 167 waże 63 kg ;]
      ale ja ogólnie jestem grubej kości ;]
      no i genetycznie (lol xd) mam duże cycki haha xd
      no i podobno mięśnie też waża, a 4 lata judo na marne nie idą xd
      nie jestem gruba ( a bylam, bo ważyłam 76 kg - na serio tyle schudłam przez rok oO
      samo spadło praktyczne xd) jestem taka w sam raz, chociaz ja to bym mogła się wiecznie
      odchudzac, bo juz po prostu nie odczuwam glodu, ale mam wtedy problemy zdrowotne
      xd
      • o_omalinkao_o Re: ;] 30.10.09, 18:26
        Średnia... (168 i 45kg)
        cry To znaczy brzuch mam płaski ale moje nogi to koszmarconfused
    • hellokiciara Re: Gruba czy chuda? 30.10.09, 18:44
      Jestem szczupła -_-' tongue_out
    • akira Re: Gruba czy chuda? 31.10.09, 22:43
      Moja odpowiedź ci raczej nie pomożewink
      Mam idealną, szczupłą figurę, kiedy zjadam tuzin frytek i wszystkiego co słodkie
      i tłuste.
      I warto wspomnieć, że nienawidzę ćwiczyć.
      A kiedy przestaje jeść, albo nie mam apetytu chudnę tak, że wyglądam jak nie
      powiem kto kiss
      Ale na szczęście jestem strasznym głodomoremsmile
    • undercover Re: Gruba czy chuda? 01.11.09, 10:56
      ja jestem przeciętna, chętnie bym troche schudła. ;]
    • joasiiaa Re: Gruba czy chuda? 01.11.09, 11:15
      jestem średnia, ale mam lekko zaokrąglony brzuch ;/ nienawidzę mojego brzucha i
      dużych cycków, chciałabym mieć figurę jak Selena albo Demi .. no i jestem niska,
      a chciałabym być z 4 cm wyższa a mam 164 cm ;/
    • mileylove. Re: Gruba czy chuda? 15.11.09, 20:47
      Ja jestem szczupła .
      Nawet jak dużo jem . big_grin
      Jesli chcesz być szczupła to dużo ćwicz , jedz czarny chleb , dużo warzyw i owoców .
      Odżywiaj się zdrowo . ! tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka