mandy_jonas Re: Gruba czy chuda? 28.10.09, 21:42 Ja jestem chuda. Przy wzroście 165 ważę 43 kg. Jestem zadowolona ze swojej sylwetki. Na początku wakacji zaczęłam ostro nad nią pracować. Tzn. ograniczyłam całkowicie słodycze i co najważniejsze... DUŻO ćwiczyłam! Mam w domu orbitrek mechaniczny i w niektóre dni zdarzało mi się nawet ćwiczyć po 4 razy. Uwierzcie mi ze naprawdę wiele to daje. Jeśli nie macie takich przyrządów to biegajcie! Ruch fizyczny jest najważniejszy! Teraz już nie jestem na diecie. Nie chcę więcej schudnąć, zeby nie wyglądać jak anorektyczka Jem normalnie tylko, do tego raz dziennie ćwiczę... I dziewczęta jedzcie też dużo owoców i marchewki^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ;] 28.10.09, 22:14 to nie jest źle! ja przy wzroście 167 waże 63 kg ;] ale ja ogólnie jestem grubej kości ;] no i genetycznie (lol xd) mam duże cycki haha xd no i podobno mięśnie też waża, a 4 lata judo na marne nie idą xd nie jestem gruba ( a bylam, bo ważyłam 76 kg - na serio tyle schudłam przez rok oO samo spadło praktyczne xd) jestem taka w sam raz, chociaz ja to bym mogła się wiecznie odchudzac, bo juz po prostu nie odczuwam glodu, ale mam wtedy problemy zdrowotne xd Odpowiedz Link Zgłoś
o_omalinkao_o Re: ;] 30.10.09, 18:26 Średnia... (168 i 45kg) To znaczy brzuch mam płaski ale moje nogi to koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Gruba czy chuda? 31.10.09, 22:43 Moja odpowiedź ci raczej nie pomoże Mam idealną, szczupłą figurę, kiedy zjadam tuzin frytek i wszystkiego co słodkie i tłuste. I warto wspomnieć, że nienawidzę ćwiczyć. A kiedy przestaje jeść, albo nie mam apetytu chudnę tak, że wyglądam jak nie powiem kto Ale na szczęście jestem strasznym głodomorem Odpowiedz Link Zgłoś
undercover Re: Gruba czy chuda? 01.11.09, 10:56 ja jestem przeciętna, chętnie bym troche schudła. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Gruba czy chuda? 01.11.09, 11:15 jestem średnia, ale mam lekko zaokrąglony brzuch ;/ nienawidzę mojego brzucha i dużych cycków, chciałabym mieć figurę jak Selena albo Demi .. no i jestem niska, a chciałabym być z 4 cm wyższa a mam 164 cm ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Gruba czy chuda? 15.11.09, 20:47 Ja jestem szczupła . Nawet jak dużo jem . Jesli chcesz być szczupła to dużo ćwicz , jedz czarny chleb , dużo warzyw i owoców . Odżywiaj się zdrowo . ! Odpowiedz Link Zgłoś