kkk277 21.10.09, 11:55 macie jakies szczególne uzdolnienia,talenty???umiecie ładnie śpiewać, rysować itd.?? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna17 Re: talenty 21.10.09, 12:33 ja kiedys jak sprawdziłam swój sen to pisało ze mam ukryte talentyale jeszcze nie doszłam co to takiego Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: talenty 21.10.09, 12:36 ja też trochę ładnie śpiewam. ale oprócz tego to totalne beztalencie ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: talenty 21.10.09, 12:41 Ładnie śpiewam i mam talent do rysowania, malowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: talenty 21.10.09, 14:27 też ładnie śpiewam (chyba) no i jeszcze nie wiem jak to nazwać... potrafię wymyślać melodię, codziennie nucę sobie inną, oczywiście swoją własną, po paru dniach ja zapominam ale zjawia sie następna, jeśli jak mi się chce piszę książkę, i i i i i i i i i więcej nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: talenty 21.10.09, 19:58 jak to moja nauczycielka od polskiego powiedziała , mam talent do pisania opowiadań, ale ja jestem za skromna i nie wierzę w siebie więc ja tak nie uważam XD Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: talenty 07.11.09, 13:30 kocham rysować i nawet nieźle mi to wychodzi <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: talenty 21.10.09, 17:19 mi sie wysdaje ze nie...chociaz wszyscy mowia ze ladnie spiewam...ale ja mysle ze tylko tak mowia ... Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: talenty 21.10.09, 19:47 ja chyba ładnie śpiewam . ale raczej mało osób o tym wie . Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: talenty 21.10.09, 19:53 lubię śpiewac ale nie wiem czy mi to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: talenty 21.10.09, 20:00 Świetnie gram na nerwach Nie odkryłam swojego talentu.... Odpowiedz Link Zgłoś
nisiaxxx Re: talenty 21.10.09, 20:01 wszyscy mi mowia ze ladnie spiewam i ze mam talent;pp no wsumie mam 5 1 miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
cranche Re: talenty 21.10.09, 20:04 Właściwie to umiem rysować i śpiewać, ale tylko dla siebie nie wiem jak siebie pokazać tak jakby bo nie chcę się przechwalać. Jestem w 6 klasie więc na koniec roku będzie jakoeś przedstawienie i pani będzie szukać talentów tylko co jeżeli przegapi niektóre... Nie chodzi mi o siebie, ale wkurza mnie jak ktoś się przechwala swoimy talentami... też tego nie lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: talenty 21.10.09, 20:12 Czasami śpiewam w jakiś konkursach i gram na fortepianie... czy coś jeszcze...? Jakoś mi się nie przypomina xD Odpowiedz Link Zgłoś
selgomez97 Re: talenty 06.11.09, 22:17 Nom szczerze to ja umiem dobrze śpiewać i rysować... Odpowiedz Link Zgłoś
andziulusia Re: talenty 06.11.09, 22:19 KOFFAM BILA I JEST NAJLEPSZY I RICZI TEŻ I PATINSON ROPERT TEŻ I TAYLOR !! i zmieszch jest njesamowity , koffam was ludziska xD Odpowiedz Link Zgłoś
jess Re: talenty 06.11.09, 22:22 ze śpiewaniem u mnie kiepsko... ale za to nieźle rysuje Odpowiedz Link Zgłoś
karoola06 Re: talenty 06.11.09, 22:23 jaaaa gram na skrzypach, fortepiani i saksofonie i ładnie spiewam i rysuje i zajebiście tańcze i jeżdże na nartach Odpowiedz Link Zgłoś
tysiiaa.a ak jak jess i.. 06.11.09, 23:33 tak jak jess ze śpiewaniem kiepsko.tzn nie bardzo ale ale też nie cudownie. ładnie nawet rysuje. umiem grać na pianinie ,ale w tamtym roku zakończyłam lekcje i teraz zamierzam nauczyć się grać na gitarze. pisze całkiem niezłe opowiadania. jeżdżę na rolkach całkiem ok. na wiosnę zaczynam naukę jazdy na desce ale dla mnie to nie talenty.przynajmniej wydaje mi sie ,ze jeszcze swojego nie odkryłam ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
inna_hot Re: talenty 06.11.09, 22:24 wszyscy mówią że umiem rysować x.x bardzo chciałabym zostać projektantką mody ale to tylko marzenie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
freakshow_ Re: talenty 06.11.09, 22:27 niee . ;x ja mam talent to grania rodzicom na nerwach . ;dd wyjątkowy?? do Mam Talent powinnam iść . xdd za dużo gadam, dragi trzeba ograniczyć . xdddd Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: talenty 06.11.09, 23:00 Eeeeee...ja natomiast świetnie się ruszam ,ale nie mam głowy do zapamiętywania kroków..! A skoro chodzi o śpiewanie...pracuję nad głosem..! Świetnie przeciągam długie nuty...ale fałszuję Skoro chodzi o umiejętności plastyczne to 5 - latki rysują lepiej ode mnie.! Za to uwielbiam pisac...opowiadania..., biografie..itp Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: talenty 06.11.09, 23:14 hm... znam łacinę! to wyczyn! w sumie, to mój talent to brak talentu, czyli spontan non stop. xoxo szaman. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza mam talent! 06.11.09, 23:18 moj talent: -granie na nerwach... -apady smiechu -potrafie szkicowac -i mam dobra pamiec Ale talenty, ze zal dupe sciska1! Mvahahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: mam talent! 07.11.09, 13:58 Ja ładnie gram (aktorstwo) śpiewam i gram na gitarze. Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: talenty 07.11.09, 14:02 ja, jeżeli już, to całkiem nieźle rysuję.. ale są lepsi ode mnie;p Odpowiedz Link Zgłoś
ellipsis_ Re: talenty 03.01.10, 10:05 ja też jestem beztalenciem. x dd no, jestem w klasie najlepsza z wf-u. ;d ale kto by tam to brał pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ ... 03.01.10, 10:09 tańczę i śpiewam . śpiew - talent do fałszowania . ;d taniec - żadnych osiągnięć Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: talenty 03.01.10, 10:12 Ja talentu nie mam, co prawda... Ale kocham rysować^^ Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: talenty 03.01.10, 10:17 Taniec ^^ No i ogólnie bardzo szybko uczę się języków, nawet turecki umiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: talenty 03.01.10, 10:18 Hmm . Taniec , Spiew <ale tylko tak troche. ;d > , Rysowanie. Aa świetne rymy wymyslam .xd Do każdego slowa znajde rym ; dd I wspaniale ludzi rozsmieszam .xd To sie chyba tez zalicza . prawdaa. ? : DD Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: talenty 03.01.10, 10:17 tak, i rozwijam się w każdym kierunku. rysuję, piszę wiersze, piszę powieści, mam duet akrobatyczno-gimnastyczny nergal ball, rapuję, mam własny salon odnowy, stworzyłam nową generację, śpiewam w zespole death-metalowym r.o.p.a.a., oraz w tanecznym, punkowo-popowym prowokation gerls, redaguję gazetę świteź - czyli co w jeziorze piszczy i oglądam telewizję. jak widać, jestem zdolna. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: talenty 03.01.10, 10:20 dar lekkiego pióra. :d do mam talent z tym nie pójdę, ale cotam. :c Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: talenty 03.01.10, 10:24 Talent plastyczny i wokalny (ale ten ostatni nie do przesady). I sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
ruby_ Re: talenty 03.01.10, 11:08 nie moją broszką jest się chwalić albo oceniać, ale powiadają, że ładnie śpiewam, rysuję i piszę opowiadania . *,* no nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re: talenty 03.01.10, 13:21 Mam talent do gubienia wszystkiego, co mi się tylko nawinie i do zapominania o wszystkim, co ważne Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: talenty 03.01.10, 13:25 bloodsucker, jesteś tak skromna, że nas informujesz jaka to jesteś skromna. Poza tym, kto to widział zasłaniać się panią;P A ja umiem pisać. Taką mam nadzieję Moje opowiadanie ->www.chocolate-diet.blog.onet.pl I czasem mi wychodzi malowanie. Czasem też cos sklejam, wycinam i mam fajne ozdoby. Ale to nie zawsze mi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. talenty 03.01.10, 14:02 ja to nawet ładnie śpiewam świetnie tańczę mam zdolność do uprawiania różnych sportów siatka,reczna,koszykówka,bieganie itd. , co tam jeszcze no chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś