minia13 21.10.09, 19:41 Mam pytanie do dziewczyn czy jak prosicie o cos chłopakow to od razu wam daja czy cos w tym stylu?? Ja rzucam minke smutnego psa i chlopaki nie wytrzymuja. Jakie sa wasze sposoby? Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 21.10.09, 20:05 Uwodzę ich wzrokiem...; )) Hej zajeb***** wyglądasz w tej bluzie! Daje 2 zł i mi kupuje co chce a potem umawiam sie z nim na rowery...xD Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 21.10.09, 20:27 ja ; no weź , proszę robię minę w stylu ' proszę to ciebie po lubię ' i dostaje to co chce batonika , rogalika . przepuszczają mnie zawsze na początek jak są chłopaki bo stosuje ten chwyt , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 21.10.09, 20:28 Żeby korzystac wyrób Sobie dobre motto! Jestem księżniczką dla moich kolegów Chodzi oto ,że jako jedyna dziewczyna z klasy umiem z nimi pogadac! Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 zależy .. 21.10.09, 20:34 zależy którego . bo niektórzy to takie głupki że trzeba postraszyć . ale z większością raczej nie gadam . od większości nic nie chę . więc nie ma kłopotu . czasami obiecuję że coś zrobię a potem tego nie robię . ale zazwyczaj nic od nich nie chę . ; - p wiem , wredna jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 21.10.09, 20:35 mówię do nich ; ' Przecież wiesz, że jesteś taki przyystojny, cudowny , miły . i wgl Oluusia Cię tak bardzooooo lubii . i wiesz , że cię ładnie proszę prawda ? i się nie odmawia jak ktoś cię łądnie prosi ; )) ' - hahah xd nie zawsze działa niestety xd . noo . i jak tamto nie dizała to mówię ; ' Ale pamiętasz jak ci dałam zadanie z ...! teraz jesteś mi winny przysługę xd ' - Wiem , wiem xd denne ; D ale czasami pomagają ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 22.10.09, 20:34 ja zawsze robie takie smutne oczka ...jak ten kot w Shreku i to dziala Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 23.10.09, 19:25 hehehe taki sam co twój - to jest niezawodne Odpowiedz Link Zgłoś
zoey Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 23.10.09, 19:55 Ale to wszystko dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
vani74_13 heh xd 23.10.09, 20:00 to zalezy xd Jesli powiedzialabym któremuś zeby dal mi 200 zl to raczej male szanse zeby to zrobil ;p Ale jak mowie zeby "pozyczyli" mi np. 3 zl. to bez problemu dostaje to co chce ;p albo zeby ktorys wyrzucil jakis moj papierek do smietnika to tez nie ma zadnych klopotow ;p albo zeby podali mi plecak bo nie chce mi sie wstawac ;p ogolnie mam boskich kumpli <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: heh xd 23.10.09, 20:03 heh, typu 'słodkie oczka' ? XD Mam swoich ziomków i się z nimi trzymam, moi skejci to jedna wielka rodzina, wiec sobie pożyczamy etc. XD Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. ;] 17.11.09, 18:33 ja tak robię: [na lekcji np] szturcham go długopisem i mówię : 'pożyczysz mi ... ?' a on [zazwyczaj]: 'nie!' i ja go tak ciągle, a w końcu pani sie czepia a ja mówię bo to on ! a on sie na mnie gapi.. potem mi to daje ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: ;] 17.11.09, 19:19 ja tam no nie stosuje zadnych chwytów typu slodkie oczka itd. ja nie mam zaufania do chłopaków no i ogólnie tak zazwyczaj od nich nic nie pożyczam wiec nawet prosić nie musze a jesli już to tylko podchodzę żucam tekst typu pożyczysz mi ołówek? jak pożyczy to spoko a jak nie to niech spada xDD no i zazwyczaj i tak jak mają to mi pożyczają a błagać ich o to nie musze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
manchesterka Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 17.11.09, 19:20 Przeważnie od razu się zgadzają xD jakoś mam taki "talent" do ich przekonywania xdd Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 17.11.09, 21:21 nie zdarzyła mi sie sytuacja, w której musiałabym szczególnie u nich zabiegać. Zwykle jeśli o cos poproszę, np. o pożyczke 5 zł, to nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
kociakgabi Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 18.11.09, 20:22 Słodkie oczka ! Proszęę ... ! I to się u mnie sprawdza ! Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 18.11.09, 20:31 Hm. a jak jest ze mną? hm. po prostu mówię, np.: "Tomek pokaż na chwilę zeszyt" i po prostu mi go daje xD nie wiem jak to robię xD albo "Pożycz zeszytu" xP ale to wszystko dlatego że jestem duszą towarzystwa i potrafię wszystkich rozśmieszyć no i ja też pożyczam różne takie xP a np. jak mój chłopak mi mówi żebym mu dała plecak to poniesie to ja mu mówię ''Dam sobie radę, człowieku'' a jak ja mu biorę bez zbędnego gadania rzeczy jak się wlecze to on mi wyskakuje z tekstem "A ja ci plecaka ponieść nie mogłem'' i się śmiejemy jak durnie jak to powiedziała moja kumpela, uwaga cytuję: "Oboje jesteście siebie warci"xP Hm. chyba zeszłam na zupełnie inny temat xP ale ja tak już mam xP Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 18.11.09, 20:31 `pO prOstu mówi i Odrazu mi tO dają... lUb rObią tO cO chcę ;D.... Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 19.11.09, 17:11 zazwyczaj mi się udaję xD ładny uśmiech .. ) Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 19.11.09, 17:23 Ja wystarczy, że poproszę i już mi dają to czego chce A to dlatego chyba, że im daje prace domowe spisywać Odpowiedz Link Zgłoś
olciak100 Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 19.11.09, 21:07 Ja mówię po po prostu : proszę i słodką minke Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 19.11.09, 21:09 Słodkie oczka xd Zawsze działają ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 19.11.09, 21:19 ja się tam z WSZYSTKIMI chłopakami dogaduję.... a jak coś od nich chcę to słodka minka, uśmieszek i załatwione Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Czy umiecie przekonac chłopaków? 19.11.09, 21:21 a jeśli o mojego chłopaka chodzi to nawet przekonywać nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś