Dodaj do ulubionych

dziwna koleżanka . HELP !!

21.10.09, 20:58
do mojej klasy chodzi pewna dziewczyna . niby normalna , ale troche dziwnie się zachowuje . zwłaszcza na przerwie . często z qumpelami siedzimy pod ścianą . ona przychodzi do nas i do każdej dziewczyny koło której usiądzie się 'przytula' . niektóre łapie za kolana , ręce . uśmiecha się dziwnie . scared łaskocze , dotyka niektóre dziewczyny w miejscach intymnych ( mi się to nie zdarzyło na szczęście ) . dziewczyny z naszej klasy zaczynają się jej bać , co zrobi na następnej przerwie . próbuowałyśmy jej kilka razy dać do zrozumienia , że nie chcemy żeby tak robiła i wgl . ale ona sobie nic nie robi z tego i dalej zachowuje sie tak samo . kiedyś próbowałysmy jej unikać , ale nie zawsze się udawało bo się przyplątała prędzej czy później . zachowuje sie tak od kilku miesięcy .
nie wiem co otym myśleć .
jak się zachowywać ?
co jej powiedzieć ?

HELP !!
Obserwuj wątek
    • joluska16 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:04
      proszę pomóżcie .
      dla nas to jest koszmar na przerwach .
      ona jest okropna .

scianaconfuseduncertain
      • halo_ Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:07
        spróbujcie z nią o tym po prostu porozmawiać.
        Mów spokojnie,może zrozumie.
    • sysiek4444 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:07
      Emm nic nieróbcie ; ))
      Może no jakby to powiedziec , podobają jej sie dziwczyny , wiesz jest tak jakby lesbijka...;d
      Albo moze tak dla smiechu xd
      ja tez tak dla smiechu robie , ale nie lapie za te wiecie xd
      tak dla smiechu xdd
      nic dziwnego , ale jezeli jest lesbijką , to musicie to zaakceptowac ; p
      u mnie rok temu tez byla taka dizewczyna , byla b.fajna tez tak robila ; d
      gadala o tych rzeczach tak dla smiechu ; ))
      • lamma Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:19
        Jest u mnie w budzie taki jeden co też się dziwnie zachowuje. <tak samo indifferent> nie
        reaguj.
        znudzi się XD
    • inna_97 ! 21.10.09, 21:08
      Ja myślę , że powinniście jej to powiedzieć wprost.!
      • joluska16 Re: ! 21.10.09, 21:11
        właśnie ona nie robi tego dla śmiechu.
        ale jak ma dalej tak robić to ja z nią nie wytrzymam .
        akceptowałam jej zachowanie na początku .
        ale teraz wszystkie dziewczyny z naszej klasy maja tego dość .
    • kararock Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:10
      uuu u mnie jest podobnie tyle, że ta dziewczyna jest dosyć duża ma ok, 70 kg i bije
      dziewczyne, która ma ponad 30 kg no to same widzicie różnice nawet nie pomogło jej to,
      że złamała tej bidulce ręke
      najgorsze jest to, że ona nie chce przestać, bo to co dla nas jest delikatne z jej strony
      wychodzi jakby chciała nas pobić
    • kararock Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:11
      spróbujcie z nią pogadac może to coś da
      • joluska16 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:13
        próbowałyśmy .
        dzisiaj jedna z koleżanek do niej :
        czemu się do mnie przytulasz .
        a ona :
        opieram się o ścianę .
        w ogóle to jest dziwnee . sciana
    • lilii_95 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 21.10.09, 21:22
      pewnie myśli, że jak będzie zachowywała się jak lesba to będzie most popular.

pfhy.

powiedz jej że nic tym nie wskóra. tyle.
      • rathbone Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 15:21
        Zgłoście to wychowawczyni ze kolezanka was molestuje buehehe
        nie no żąrtuje ja na twoim/waszym miejscu bym powiedziałado niej: weś odejdz
        obemnie les.bo tak w żąrcie albo jak was zacznie dotykać O.o to : gdziue ty
        mnie łapiesz?!
        i sprawdzić zachowanie tej przytulajnej
        piwo
        • joluska16 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 18:53
          kilka dni temu zapytała mnie czy ją lubię . odpowiedziałam że tak bo nie będę dziecku przykrości robić c'nie ? a ona na to : a bardzoo ? zatkało mnie . to mówię : Marzena do czego zmierzasz ? a ona : boo , ty mi się pod .. znaczy bardzo cie lubię . i się zaśmiała .
          przestraszyłam się trochę . kilka miesięcy temu była normalna . teraz zaczyna się tak zachowywać . a mówić to juz jej mówiłyśmy i to dużo razy . ona się śmieje bo myśli że na żarty a mówiłysmy na serio . czasami od niej uciekamy , ale ona chodzi za nami i wgl .
          sciana
          • mileyanddemi Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 19:00
            poprostu jest lesbijka
            to się zdarza
            my mamy taka Bellę grubą nikt jej nie lubi ona jesy ohydna jeszcze chodzi w
            brzydkich ubraniacha wczoraj mielismy dyskoteke o Boże mało sie nie posikałyśmy
            z kumpelami ze smechu
    • zuzka_ ;p 22.10.09, 19:03
      jaki zbok
    • princesssska Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 19:09
      też znam takom co tak robi i ją wyzwałam to się odczepiła i tyle
      • niesmaczna Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 19:18
        Dziewczyno masz przesrane !
        Też miałam kiedyś podobną sytuacje tylko, że dziewczyna, która mnie i moje
        koleżanki dotykała przy okazji siebie tez -,-
        A więc kiedy ona do mnie przychodziła po prostu od niej spierda**łam i się
        wreszcie odczepiła xdd

Tylko to trochę trwało, bo ona jest taka głupia, że nie rozumiała co znaczy "idź
        sobie bo gadamy o ważnych sprawach " -,-

Może po prostu znajdźcie jej chłopaka xddd
        to się od was na pewno odklei, ale może być problem, bo chyba nie wiecie czy jej
        się chłopcy podobają ^ ^

Powodzenia kiss
    • 07tofik Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 19:14
      Z tego co mówisz ta osoba ma zapędy Homo, musisz dać jej do zrozumienia że ty
      nie z tych swer. Spróbuj jej to uświadomić spokojnie,a jeżeli cię nie posłucha
      podnieś głos
      Powodzeniasmile
    • lady_em hm... 22.10.09, 19:22
      albo dziewczyna zdała sobie sprawę z tego, że nie bardzo ją lubiłyście i teraz w ten sposób próbuje zwrócić na siebie uwagę, wkupić się w wasze łaski, prsybliżyć się itd.
      a jak laska jest lesbijką to może któraś powinna się z nią troche zakumplować i porozmawiać.
      jak już poczuje, że jest akceptowana to może jej minie?
      ale najlepszym sposobem jest powiedzenie jej tego wprost. nie jakieś tam dyskretne coś tam. ani nawet zostaw mnie ani przestań. postawcie jej jasno warunki. albo ona przestanie albo wy nie chcecie sie z nia zadawac. czy coś w ten deseń.
      ewentualnie niech wam powie po prostu czy jest lesbą, a jeśli tak to wytłumaczcie, że jesteście hetero, ale akcpetujecie jej orientacje, lecz wolicie raczej jak facet was dotyka ;d
      ale nie to że sugerujecie jej zmianę płci xD
      • kapi Re: hm... 22.10.09, 19:36
        Bardzo trudna sprawa... Ja myślę tak. Może ta dziewczyna na prawdę nie wie ,że
        jest inna od wszystkich i myśli ,że wy odczuwacie tak samo? Nie wiem,nie wiem.
        Porozmawiajcie kiedyś tak specjalnie przy niej o chłopakach. Np,że podoba Ci się
        taki jeden z klasy i spytaj się czy ktoś jej się podoba z waszej szkoły... Jeśli
        jest innej orientacji (seksualnej) to od razu będziecie wiedziały jak się przy
        niej odnosić... Musicie jej pokazać ,że wy się tak nie przytulacie jak ona do
        was. Po prostu musicie dać jej do zrozumienia ,że to jest dziwne. Również
        spróbuj namówić swojego przyjaciela (jeśli go masz) żeby zrobił mały test. Wiesz
        o co biega ; d Nie ,żeby od razu całus ,ale po prostu rozmawianie itd. wink
        Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie... Czy ona kiedykolwiek miała chłopaka?
        Rumieni się na ich widok? Opowiedz coś więcej o niej a pomogę Ci trochę może.

Ps. Tak na prawdę to nie wiem czy ty założyłaś ten wątek dla jaj czy jest tak
        naprawdę..
        • joluska16 Re: hm... 24.10.09, 19:17
          tak jest na prawd .
          po co miabzm zakadac watekl dla jaj ?
          dobra , nie wazne .
          chcias zebym ci cos o niej powiedziala jeszcze .
          wiec ..
          z chlopakami rozmawia , nie rumieni sie , ostatnio prawie powiedziala mi ze jej sie podobam , chlopcz raczej sie nia nie interesuja , nie jest zbyt ladna .
          nie wiem co jeszcze mam napisac .
          ogolnie dziwna jest .
    • seneka4 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 19:42
      Najlepiej powiedzcie jej wprost ,że wam to przeszkadza ,albo dajcie jej to do
      zrozumienia. Ale nie delikatnie tylko spokojnie i twardo ,że sobie tego
      absolutnie nie życzycie.
      Możecie się spytać psychologa szkolnego co możecie zrobić i poprosić o pomoc w
      tej sprawie.
      a jak znowu zacznie was dotykać powiedzcie głośno ,żeby sobie poszła. Odejdzcie
      ,nie rozmawiajcie z nią. Najlepiej ją ignorować.
    • esther77 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 20:21
      Hymmm... powiedz ze niejestes lezbijka... a jak to nie zadziala to powiedz moze
      nauczycielowitongue_out
      • selcia17 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 20:26
        Powiedz ,że czujesz się osaczana...i niepewnie w jej towarzystwie

Zrozumie. a jak się obrazi to chociaż da Wam spokój xD

Ja mam to samo ale z kolegami...; ))
      • zuzka_ Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 20:29

esther77 napisał(a):

> Hymmm... powiedz ze niejestes lezbijka... a jak to nie zadziala to powiedz moze
        >
        > nauczycielowitongue_out

haha ;D podchodzisz do nauczyciela i mówisz proszę pana/i ! ona mnie molestuje !!
        • seneka4 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 22.10.09, 20:35
          zuzka_: nauczyciel wtedy może to potraktować jako żart. ;/

Trzeba się zebrać z koleżankami i powiedzieć mu to po lekcjach.
          I dodać, że musi coś z tym zrobić ,bo nie będziecie się na to godzić.

mam gdzieś 70% pewności na to ,ze jest lesbijką. ;/ To nic strasznego ,ale
          niech się dowie ,że Ty i twoje koleżanki jesteście Hetero. Np: siedzicie razem i
          rozmawiacie o chłopakach itd. to zapytajcie się czy nikt jej nie wpadł w oko itd.
          pózniej niech któraś z was doda ,że nie rozumie lesbijek ,ze nigdy by nie chciała
          sie pocałować z dziewczyną ,a to teraz modne na np: blogach. (dziewczyny
          zamieszczają fotki jak całują się z koleżankami. ;/).
    • merrs Re: dziwna koleżanka . HELP !! 24.10.09, 19:32
      ogarni sie.!
      Laski tak robią, kleją sie do siebie, siadają sobie na kolana, dają buziaki w polika, mówią na
      siebie kochanie itp.
      nie przejmuj sie!
      my ze swoimi koleżankami sie tak łachowo zachowujemy, zazwyczaj chłopcy sie dziwnie
      na nas patrzą i mówią 'weźcie przestancie' a my tak specjalnie żeby ich wkurzyć.

amen ;x
    • cukierecek Re: dziwna koleżanka . HELP !! 24.10.09, 19:34
      Ja uwazam , ze powinnas powiedziec jej , ze nie zyczysz tego sobie.I to wszystko.smile Ja tez mam w klasie takiego chlopca , ktory tez sie tak zachowuje , ale on ma choroba Dauna.Tez nas dotyka , dmucha na nas i mowi wszystkim ze ich kocha. shockTo choroba , ale jesli ta kolezanka nie jest chora to masz maly problem. Poprostu powiedz to wychowawczyni i ona cos jej powie. A wracajac do tego chlopaka to on robi czasam troche siary , bo ja siedze i gadam co do nowo poznanej kolezanki lub kolegi i on wyskakuje ze np. mnie kocha , albo tam kogos innego.confused To troche problematyczne. Powodzenia z ta kolezanka!kwiat
      • pink_rulez Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 18:38
        Powiedz wprost; "Wolę chłopaków".
        Moze zadziaławink
    • tokio_hotel_483 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 18:34
      Moje jest bisexualistką i ma popęd do lasek?big_grin Pogadajcie z nia i tyle,wielkieeeee rzeczy
    • fankassdc Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 18:45
      trudna sytuacja shock
      ja bym jeej powiedziała to wprost !! tak czasem trzeba ! ;]
    • ferro Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 18:46
      Skoro powiedziała, że jej się podobasz to wszystko jasne...
      Ale to może być przejściowe smile
      Słyszałam, że podczas dorastania tak bywa, że chłopcy lubią chłopców, a dziewczynki
      dziewczynki i się podglądają itp xD U mnie w szkoole była panna co się gapiła jak ktoś się
      przebierał... ;/
      Spróbuj porozmawiać z psychologiem szkolnym, nie mów jej nazwiska tylko że jakaś tam
      się tak zachowuje. może coś wam doradzi skoro nic do niej nie dociera.
      • pauliska1212 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 18:57
        surprised

powiedz jej z kumpelami że nie chcecie zeby was dotykała, przytulała itp. tylko tak
        łagodnie
        jak nie podziała to spróbujcie ostrzej. tongue_out

• pauliska1212 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:05
          napisz jak się wszystko potoczy. coolcool
        • vanilia Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:05
          łłoooł , jest lezbijką ; /
          powiedzcie jej wprost , ze nie chcecie , zeby tak sie zachowywała w waszej
          obecnosci...
    • xxxassiaxxx Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:04
      może chcę się zakolegować .! Tylko nie wie jak
    • cookie_monster Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:05
      Homo?
    • nastolatkak93 Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:08
      ja bym jej wszystko wygarnęła..jak zareaguje to już mnie nie obchodzi....confused
    • pomarancza Re: dziwna koleżanka . HELP !! 25.10.09, 19:09
      Wiem ze to nie jest smieszne ale moze ONA woli laski confused

U mnie w szkole chlopcy maja takie zachowanie...wiem bo to po sobie, tez chodza z nami [
      za mna i paroma innymi laskami] przytulaja sie do nas, itp..(2 znaczne rzeczy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka